kostastnt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί το περιπλέκεται τόσο πολύ το θέμα?? Όταν υποπτεύεσαι κάτι περίεργο θα ζητάς τα λεφτά με western union.. Και έτσι για το γαμώτο που είναι από την Νιγηρία, μην του στείλεισ και τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Υπαρχει και αλλη λυση. Να του πεις οτι εσαι κι εσυ απο Νιγηρια, οποτε να νομισει οτι επεσε σε "συναδελφο" και να κομπλαρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί το περιπλέκεται τόσο πολύ το θέμα?? Όταν υποπτεύεσαι κάτι περίεργο θα ζητάς τα λεφτά με western union.. Και έτσι για το γαμώτο που είναι από την Νιγηρία, μην του στείλεισ και τίποτα Αυτο ειναι αρκετα καλο.Κανε αυτο,western union,με το που θα το πεις ,δεν θα σου ξαναστειλει μυνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinaki1991 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 ναι οντως με τι αιτιολογια μπορει να μου τα παρει πισω το paypal? επειδη δεν εχω ξαναπουλησει πειτε μου λιγο περι τινος προκειται αυτο τπ westerm union? αυτος μου ειπε να του στειλω τα πραγματα με UPS και δεχτηκε να πληρωσει με paypal... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 ακομα το σκεφτεσαι; σε τρωει το κεφαλι σου νομιζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinaki1991 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μπα οχι του ειπα ηδη οτι συγγνωμη δεν στελνω τελικα Νιγηρια... Απλα ρώτησα γιατι ακουω και ξανα ακουω γι' αυτο το western union.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hal9001 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garage667 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ψήνομαι! :mrgreen: :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.