Προς το περιεχόμενο

Αποστολή προϊόντων σε Νιγηρία?

katerinaki1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλημερα... πριν μια βδομαδα εβαλα αγγελια για κατι ρουχα και μου απαντησε ενας κυριος, ονοματι Bill... Με λιγα λογια μου ειπε οτι ειναι απο Λονδίνο αλλα θελει απο εμενα να τα στειλω κατευθειαν στο γιο του που ειναι στη Νιγηρια... (City:Ibadan, State: Oyo State, Zipcode:23402, Country:Nigeria). Πιστευετε υπαρχει καποιος ασφαλης τροπος να το επιχειρησω αυτο ή καλυτερα να του πω, συγγνωμη δεν στέλνω στην Νιγηρια...? Ευχαριστω πολυ...

Επισης δεχτηκε να πληρωσει μεσω paypal....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απάτη το πιθανότερο.αν κάνεις μια αναζήτηση στο google θα δείς πληθώρα περιστατικών που έχουν να κάνουν με τη νιγηρία και διαδυκτιακές απάτες.

υπάρχουν και στο φόρουμ κάποιες αναφορές.

εθνικό σπόρ το έχουν κάνει εκεί!

απλά αγνόησέ το.

Ποτε στο εστειλε αυτο το μειλ;Πω ρε τι θημυθηκα !

Εκανα την τεραστια βλακεια να πουλησω το πρωτο touchscreen κινητο (samsung omnia) μου σ´αυτον τον τυπο ,ιδια ιστορια ... Αυτος εμενε αγγλια αλλα ηθέλε να το στειλει στη γυναικα του στη νηγηρια.Αφου συμφωνουμε στη τιμη μου ρθε ενα μειλ απτο πειπαλ οτι επροκειτο να γινει συναλλαγη κτλ. Με τη σφραγιδα του paypal .το εστειλα και γω και πηρα τα @@@ του καραμπελα απο λεφτα ...ευτυχως που το καταλαβα νωρις γιατι θα μουπαιρνε κιαλλα ..Δεν υπηρχε τροπος να επαναφερω το κινητο ελλαδα αφου ειχε ηδη περασει μια βδομαδα αφου τοχα στειλει .οσο κι αν προσπαθησα να επικοινωνησω με ταχυδρομειο νηγιριας ματαια. Μετα επικοινωνησα με το τμημα ηλεκτρονικου εγκληματος στην ελλαδα και μου ειπαν οτι θα το τσεκαρουν καθως και οτι τετοια φαινομενα ειναι πολυ συχνα .Πολυ που ψαξανε κιαυτοι ...Αποτι φαινεται κυκλοφορει ακομα ελευθερος ...

Ρε παιδια, αφου πρωτα μπαινουν τα λεφτα σε λογαριασμο και μετα στελνεις το προιον, γιατι να ειμαστε καχυποπτοι? Καλα η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι γνωστη απατη, αλλα γενικα, πρωτα πας και βγαζεις τα λεφτα απο την τραπεζα και μετα στελνεις. Πολυ απλο.

παιδες μην ξεχνατε οτι οι απατεωνες "τυπου Νιγηριας" ξερουν καλα το τι κανουν. Για να ξεγελασεις εναν απατεωνα πρεπει να εισαι πολυ καλα διαβασμενος. καντε ενα ψαξιμο στο google με τις λεξεις Νιγηρια απατη και Nigerian scams

ps οποιος θελει να γελασει και λιγο ας δει και τις εικονες που βγαζει το Nigerian scams στο google. εχει ωραιες γελειογραφιες

Κάποιος Νιγηριανός χάκεψε paypal κάποιου Άγγλου και με αυτό θα κάνει τη πληρωμή. Εκτός από το ποσό που θα ζητήσεις θα σου στείλει και κάτι παραπάνω και καλά για την μεταφορική εταιρία. Θα σου πει το παραπάνω ποσό να το στείλεις με Western Union στην τάδε εταιρία που στην ουσία τέτοια εταιρία δεν θα υπάρχει και τα λεφτά αυτά θα τα πάρει ο ίδιος. Και φυσικά εάν στείλεις το προϊόν θα βγει και διπλά κερδισμένος. Τώρα όταν ο Άγγλος το πάρει χαμπάρι ότι τον χρέωσαν, θα ζητήσει refund από το Paypal. Οπότε εάν έχεις τραβήξει ήδη το ποσό μέσω τράπεζας θα έχεις αρνητικό υπόλοιπο στο paypal είτε εάν δεν τα έχεις ακόμα τραβήξει να σου μείνουν 0 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...