Προς το περιεχόμενο

Macbook pro ή Ipad 2

thanosb1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ.

Θα ήθελα την γνώμη σας στο παρακάτω θέμα. Μεταξύ των επερχόμενων νέων macbook pro & ipad2 τι θα διαλέγατε ; Υπάρχει ήδη σε χρήση ένας imac20 (μοντέλο 2008). Δείτε το θέμα σαν μια δημοσκόπηση, χωρίς να σκεφτόμαστε την χρησιμότητα του κάθε αντικειμένου. Μόνο σαν απλή αγορά.

Ευχαρίστώ πολύ.

Δημοσ.

Συγνώμη που το λέω αλλά δεν έχει νόημα η ερώτηση. Πως μπορείς να επιλέξεις μεταξύ δύο διαφορετικών προϊόντων με διαφορετική χρήση χωρίς να σε ενδιαφέρει η χρήση που θα του κάνεις; Τι σημαίνει "απλή αγορά"; Έχω λεφτά για ξόδεμα και θέλω να αγοράσω κάτι με το σήμα της apple;

Δημοσ.

Όταν αναφέρω σαν απλή αγορά εννοώ το εξής : θέλεις και τα δύο για διαφορετικούς λόγους το καθένα, αλλά μπορεί να έχεις μόνο το ένα . Τι θα διαλέγατε ;

Δημοσ.

:devil: :devil: :devil:

Καλοπροαίρετη κακιούλα: Έχεις μια τάση όταν ρωτάν κάτι ανάμεσα σε 2, να απαντάς ένα τρίτο άσχετο.

καμια σχεση... επειδη ειχα mbp και ipad ειδα οτι το ιδανικο για μενα θα ηταν μια συσκευη με την φορητοτητα του ipad και την λειτουργικοτητα του mbp (OS X)

Δημοσ.

Εγω ρε παιδια ειμαι αναμεσα σε ιστιοπλοϊκο και αεροπλανο , τι να παρω ???? :-D :-D :-D :-D

Κατι το αγοραζουμε για την χρηση που το προοριζουμε και οχι απλα για να αγορασουμε κατι.

Αν τελικα θες απλα να αγορασεις κατι (αρα η χρηση ειναι για επιδειξη) παρε το ipad 2 αφου ειναι πολυ ψαρωτικο εμφανισιακα.

Μαλλον ο tr3quart1sta αποκωδικοποιησε καλυτερα τι θες να πεις , οποτε και συμφωνω μαζι του , το air ειναι η καλυτερη επιλογη.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Διαπιστωνω απο τα παραπανω οτι το να εισαι ευγενης στην εποχη μας ειναι ιδιαιτερο προσον.

Δημοσ.

Πάντως έχουν δίκιο που απαντάνε έτσι... χίλιοι να πουν το αντίθετο, εσύ μπορεί και πάλι να αγοράσεις αυτό που ξέρεις ότι είναι για σένα...

Νομίζω πάντως ότι πρέπει να κρατήσεις τα χρήματά σου για όταν βγει ένα προϊόν για το οποίο δεν θα βγεις να ρωτήσεις, θα το πάρεις γιατί κατ΄ ευθείαν γιατί θα είναι αυτό... Θα το ερωτευτείς με λίγα λόγια...

Έχω μια υποψία ότι ίσως λίγο βαριέσαι να κάνεις έρευνα αγοράς και θέλεις να σου συνοψίσουν όλοι τα υπέρ και τα κατά...

Άλλο τεχνολογικό φόρουμ κι άλλο personal consultants...

Χωρίς να θέλω να προεξοφλήσω ότι αυτό συμβαίνει στην προκειμένη... απλά συμβαίνει συχνά...

Δημοσ.

Νομιζω οι περισσοτεροι εχουμε την διαθεση να γινουμε ακομα και personal consultants του , αρκει να μας πει τις αναγκες του , τα ενδιαφεροντα του και το budget του.

Το να βγαινει και να ρωταει καποιος ποιο απο τα 2 ασχετα και διαφορετικα μεταξυ τους προϊοντα να παρει δεν εχει και πολυ λογικη πιστευω.

Και εδω που τα λεμε δεν ειδα καποιον να τον ειρωνευεται ή να ειναι αγενης μαζι του.

Το δικο μου παραδειγμα με το ιστιοπλοϊκο και το αεροπλανο ηταν για να του δειξω το ακυρο της συγκρισης , δεν νομιζω να τον εθιξε και τοσο.

Δημοσ.

κάνεις μια ερώτηση χωρίς να δίνεις καμία σχεδόν πληροφορία, πώς μπορούμε να σου προτείνουμε κάτι, με βάση αυτό που θα αγοράζαμε εμείς για να καλύψουμε τις δικές μας ανάγκες?

Τι μηχάνημα θέλεις να αγοράσεις και για να καλύψεις ποια χρήση? Τι budget έχεις (το κόστος των δύο μηχανημάτων είναι πολύ διαφορετικό) ? Πόσο πολύ το βιάζεσαι (το Ipad 2 δεν υπάρχει ακόμα!) ? Όταν αναφέρεσαι σε macbook pro, μιλάς για το 13,15 ή 17, μήπως το air ή το macbook θα σε κάλυπτε περισσότερο? Αλλά το βασικότερο είναι, τι λειτουργικότητα θέλεις να έχει το μηχάνημα που θα αγοράσεις?

Αν απλά δεν σε ενδιαφέρει τίποτα από τα παραπάνω και απλά θες να αγοράσεις κάτι (γούστα είναι αυτά, θα τονώσεις και την ελληνική αγορά και οικονομία) πάρε τώρα που υπάρχει διαθέσιμο ένα οποιοδήποτε macbook pro και μέχρι το καλοκαίρι (Σεπτέμβρη βάλε καλύτερα) που θα έρθει το ipad 2 στην Ελλάδα, θα έχεις μαζέψει λεφτά για να αγοράσεις και αυτό τότε.

Δημοσ.

Χωρις να θέλω να σας κουράσω άλλο, στην ερώτησή μου μιλάω για τα επερχόμενα μοντέλα macbook pro & ipad2. Καταλαβάινω την διαφορετική χρησιμότητα των προϊόντων αλλά σας ρωτάω εάν διαλέγατε μεταξύ των δύο, τι από τα δύο;

Δημοσ.

Κανένα από τα δύο. Υπάρχει αυτή η επιλογή στη δημοσκόπηση; :)

Στο έγραψαν τόσα άτομα, γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να απαντηθεί σοβαρά αυτή η ερώτηση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...