kostas_dr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Θα ήθελα να μου επιβεβαιώσει κάποιος αν το Pioneer BDP-330 είναι όντως region free.Αλλού έχω δεί ότι παίζει υποτίθεται τα πάντα και σε Blu Ray και σε Dvd, και αλλού το έχω δει ως region free μόνο όσον αφορά τα Dvd. Σαν player λέει; Έχω πολλά Dvd ζώνη 1 και να τα μετατρέψω όλα με το PC είναι μεγάλη φασαρία.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω πού το είδες αλλά το BDP-330 δεν είναι "από τη μάνα του" Region Free, ούτε για DVD ούτε για BluRay Discs. Το βρήκα εδώ 'φτιαγμένο' αλλά και σχετικά ακριβό (299 λίρες + μεταφορικά!)
kostas_dr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Στο Amazon.co.uk το αναφέρει ως Region Free Dvd Side only. Δεν ξέρω, μήπως κατάλαβα λάθος;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Στο Amazon.co.uk το αναφέρει ως Region Free Dvd Side only. Δεν ξέρω, μήπως κατάλαβα λάθος; Το κανονικό Pioneer BDP-330 βγαίνει ως Region 2 στην Ευρώπη. Αν αναφέρεσαι σε αυτό ή σε αυτό, τότε φοβάμαι ότι μάλλον δεν τα στέλνουν στην Ελλάδα γιατί δεν τα πουλάει το amazon.co.uk αλλά resellers. Όταν τα αντικείμενα πωλούνται από το amazon λέει "Dispatched from and sold by Amazon.co.uk" Εδώ λέει "Dispatched from and sold by Electric Goods" και "Dispatched from and sold by Best AV Centre". Sorry....
kostas_dr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή. Όντως έτσι όπως τα λες είναι. Η Ελλάδα δεν παίζει! Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο που να είναι region free έστω μόνο για τα Dvd; Το budget μου είναι περιορισμένο. Όχι κανένα Hi-End!
Andrew D. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Hi-end...στα BD players ειδικά,δεν αλλάζουν πολλά όσον αφορά την εικόνα.Όταν μιλάμε για αναπαραγωγή dvd,παίζει ρόλο ο upscaler,deinterlacer.Οι διαφορές εστιάζονται στον ήχο.
kostas_dr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δεν με ενδιαφέρει να είναι κορυφαίο στο είδος του, αλλά θέλω να μπορεί να παίζει και Dvd ζώνη 1. Όποιος έχει κάποιο BD player να προτείνει, καλοδεχούμενος.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δεν με ενδιαφέρει να είναι κορυφαίο στο είδος του, αλλά θέλω να μπορεί να παίζει και Dvd ζώνη 1. Όποιος έχει κάποιο BD player να προτείνει, καλοδεχούμενος. Μια στιγμή, άλλο το DVD region free κι άλλο το Blu-Ray region free. Το πρώτο είναι πανεύκολο. Το δεύτερο όχι και τόσο. Όσον αφορά το DVD region free, σου προτείνω ανεπιφύλακτα το ακόλουθο κατάστημα: http://www.dvdchips.co.uk/ Σου στέλνουν ένα remote με το οποίο κάνεις πανεύκολο upgrade του firmware του DVD player σου. Μετά το upgrade, το DVD player παίζει απροβλημάτιστα DVD κάθε περιοχής. Δοκιμασμένο σε Pioneer DVD player το οποίο παίζει ακόμη τα πάντα - ακόμη και RCE DVD discs. Έχω καμιά 50αριά Criterion DVDs τα οποία είναι R1 και παίζουν κανονικότατα. Αν σε ενδιαφέρει μόνο το DVD region free (και ΟΧΙ το blu-ray region free), τότε είναι η πλέον φτηνή και αξιόπιστη λύση και στην προτείνω ως ευχαριστημένος πελάτης τους. Αν σε ενδιαφέρει το θέμα του blu-ray region free, το μόνο που έχω βρει είναι δύο online shops που πωλούν modifications ήδη υπαρχόντων players. http://www.bluraymods.com/ http://www.mrmdvd.com/catalog/index.php?cPath=22_98 Το θετικό σημείο των δύο παραπάνω έγκειται στο ότι, απ' ότι φαίνεται, βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, άρα εντός Ε.Ε., άρα δεν μπλέκεις με τελωνεία κλπ. Σημειωτέον ότι το modification που μετατρέπει τα blu-ray players σε blu-ray region free, τα μετατρέπει και σε DVD region free.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.