Προς το περιεχόμενο

pc σε wifi spot πως?

cabdik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια, το δευτερο πισι μου το εχω συνδεσει με ethernet στο ρουτερ, και ειναι αρκετα μακρια απο αυτο (25-30μ) ωστε να μην πιανει ασυρματο απο ρουτερ, λογω πολλων εμποδιων (τοιχοι).

εχω αυτο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=12855&cat=13. αν το βαλω στο πισι, μπορω να δωσω ασυρματο ιντερνετ σε ενα λαπτοπ πχ, ή ειναι μονο δεκτης για ληψη?

Δημοσ.

το πρωτο σου pc που ειναι?

μπορεις να δωσεις ασυρματα απο το ενα Pc στο αλλο αν το stick παιζει σε ad hoc mode αλλα εγω δεν το προτεινω.απλα πες μου τι θες να κανεις και που βρισκεται ακριβως το καθε Pc για να καταλαβω γιατι μπερδευτηκα λιγο

Δημοσ.

κοιτα, το ρουτερ ειναι στο γραφειο που εχω το MAIN PC μου (βλ.υπογραφη). το οποιο με τη σειρα του βρισκεται στη μια ακρη του σπιτιου (100τμ), στο υπνοδωματιο.

το HTPC μου, βρισκεται σε ενα αλλο κτιριο-σπιτι το οποιο ειναι κολλητα στο παραπανω, αλλα στην απεναντι ακρη απο το ρουτερ, αρα οπως καταλαβαινεις, μεσολαβουν 5-6 τοιχοι και το ασυρματο δεν περναει. οταν ειμαι λοιπον, στο δωματιο του HTPC και θελω να δουλεψω με καποιο λαπτοπ, δεν εχω ασυρματο ιντερνετ γιατι απλα το σημα δεν φτανει εκει. η αποσταση που τα χωριζει ειναι περιπου 20μετρα σε ευθεια.

γι αυτο, ρωταω αν μπορω να βγαλω ασυρματο ιντερνετ με καποιο στικακι απο το HTPC, ωστε να μπαινει και το λαπτοπ στο νετ.

post-121902-0-14729800-1298793135_thumb.png

Δημοσ.

an to htpc παιρνει ιντερνετ με καλωδιο απο το router Που ειναι με το main pc τοτε η βαζεις ενα switch και δινεις με καλωδιο και στο laptop η βαζεις stick που να παιζει σε adhoc η βαζεις ενα δευτερο ρουτερ εκει με μια πατεντα τροπο για να παιξουν wireless αν εχεις κανενα ρουτερ που να σου περισσευει.αλλιως μπορεις και access point να βαλεις.αλλα ολα εχουν ενα κοστος

Δημοσ.

Εάν το HTPC έχει windows 7, με μια δωρεάν εφαρμογή κάνεις το στικάκι σου να στέλνει ασύρματα internet. Βέβαια θα πρέπει να είναι ανοιχτό το HTPC για να γίνεται αυτό.

Το πιο απλό είναι να πάρεις ένα AP και να κάνεις σωστά τη δουλειά σου!

Δημοσ.

Εάν το HTPC έχει windows 7, με μια δωρεάν εφαρμογή κάνεις το στικάκι σου να στέλνει ασύρματα internet. Βέβαια θα πρέπει να είναι ανοιχτό το HTPC για να γίνεται αυτό.

Το πιο απλό είναι να πάρεις ένα AP και να κάνεις σωστά τη δουλειά σου!

με WIN 7 64bit ειναι και τα 2 μηχανηματα μου!

για καντο πιο αναλυτικα αυτο! ετσι κι αλλιως το HTPC ειναι επι 24ωρου βασεως ανοικτο. το στικακι υπαρχει ηδη, γι'αυτο λεω μηπως το αξιοποιησω καπως ετσι. δεν με καιει να εχω ασυρματο ιντερνετ σωνει και καλα, αλλιως θα το ειχα φτιαξει..!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...