friqules Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλημερα σας. Εχω ενα εξωτερικο σκληρο και θελω να τον κανω φορματ.Πηγαινω και βρισκω τον εξωτερικο κανω δεξι κλικ και παταω διαμορφωση και ενω ξεκιναει η διαδικασια μετα απο λιγο μου λεει οτι απετυχε η διαδικασια. Γιατι? Πως αλλιος μπορω να το κανω? Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ίσος να έχει πρόβλημα ο δίσκος, μπορείς να δοκιμάσεις και με το HP USB Disk Storage Format Tool αλλά θα έλεγα να κάνεις έναν έλεγχο με το hard disk sentinel να δεις τη παίζει,για να είσαι σίγουρος ότι δεν φταίει η θήκη πρέπει να τον περάσεις εσωτερικά.
friqules Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ίσος να έχει πρόβλημα ο δίσκος, μπορείς να δοκιμάσεις και με το HP USB Disk Storage Format Tool αλλά θα έλεγα να κάνεις έναν έλεγχο με το hard disk sentinel να δεις τη παίζει,για να είσαι σίγουρος ότι δεν φταίει η θήκη πρέπει να τον περάσεις εσωτερικά. Μολις το κατεβασα και το ετρεξα το προγραμμα και τον βρηκε τον σκληρο δισκο. ΤΙ πρεπει να κοιταξω τωρα στο προγραμμα? ΜΙα ματια που εριξα ειδα οτι εκει που γραφει Health δειχνει 98%.
TheELF Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Στο performance τι λέει; Τώρα δεν θυμάμαι αν το κάνει στο free,αλλά πας πάνω στο μενού όπου λέει disk και διαλέγεις το surface test,με το reinitialize disk κάνει το λεγόμενο low level format,θα κάνει πολύ ώρα,άλλα ξαναφέρνει τον σκληρό στα ίσα του.
friqules Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Πηγα εκει μου ειπες αλλα δεν μου εμφανιζει τον δισκο που θελω να κανω φορματ παρα μονο τους αλλους 2 που εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.