Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία image σε XP με Acronis True image

PanosCy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλω να πάρω όλο το δίσκο με Acronis True Image, να τον φορτώσω σε εξωτερικό σκληρό και έπειτα να περάσω την εικόνα σε νέο μηχάνημα, γίνεται; Έχω τα XP, νομίζω ότι δεν μπορώ να κάνω τόσο εύκολα τη μετάβαση, σωστά;

Δημοσ.

Αν θέλω να πάρω όλο το δίσκο με Acronis True Image, να τον φορτώσω σε εξωτερικό σκληρό και έπειτα να περάσω την εικόνα σε νέο μηχάνημα, γίνεται; Έχω τα XP, νομίζω ότι δεν μπορώ να κάνω τόσο εύκολα τη μετάβαση, σωστά;

Αν το μηχάνημα το καινούργιο έχει διαφορετικό cpu/motherboard δεν θα παίζει 90%. Γνωρίζω μια διαδικασία που θα πρέπει να κάνεις ΠΡΙΝ πάρεις το image, ώστε μετά σε οποιοδήποτε τεχνολογίας μηχάνημα να σου παίξει χωρίς πρόβλημα. Υπάρχει σχετικό vid στο youtube.(απλά δεν μπορώ να στο στείλω τώρα είμαι στη δουλειά) έχει σχέση με τους drivers των controlers κλπ.

Δημοσ.

Αν το μηχάνημα το καινούργιο έχει διαφορετικό cpu/motherboard δεν θα παίζει 90%. Γνωρίζω μια διαδικασία που θα πρέπει να κάνεις ΠΡΙΝ πάρεις το image, ώστε μετά σε οποιοδήποτε τεχνολογίας μηχάνημα να σου παίξει χωρίς πρόβλημα. Υπάρχει σχετικό vid στο youtube.(απλά δεν μπορώ να στο στείλω τώρα είμαι στη δουλειά) έχει σχέση με τους drivers των controlers κλπ.

όποτε μπορέσεις, ευχαριστώ!

Δημοσ.

δες και αυτό http://www.paragon-s...daptiverestore/

από acronis είναι αυτό http://www.acronis.c...iversal_restore αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει απλά λειτουργικά ή αν παίζει μόνο με server λειτουργικά

Αν κατάλαβα καλά είναι ξεχωριστό εργαλείο που κάνει "unistall" τους κρίσιμους drivers αυτόματα πριν κάνεις το image?

Ή είναι λειτουργία που μπορείς να βρεις κανονικά στο paragon όταν μπουτάρεις?

Ο τρόπος που θα πρότεινα χθες(sorry το ξέχασα)είναι να κάνεις ότι λέει εκεί χειροκίνητα, αλλά αν γίνετε αυτόματα με κάποιο εργαλείο τότε τέλεια!

(μιλάω για paragon)

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά είναι ξεχωριστό εργαλείο που κάνει "unistall" τους κρίσιμους drivers αυτόματα πριν κάνεις το image?

Ή είναι λειτουργία που μπορείς να βρεις κανονικά στο paragon όταν μπουτάρεις?

Δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά από δω βλέπω ότι το Hard disk manager suite 2011 περιλαμβάνει μια τέτοια λειτουργία.

NEW > Enjoy support of a wider range of hardware configurations with the option to add drivers for specific hardware on-the-fly with WinPE 3.0 recovery media.

Update > Start up your system on a different hardware platform (P2P).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...