astymagos13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Link Τι λέτε αξίζει?ακόμα και στο αμαζον παίζει πιο ακριβά. αν έχω τα όργανα θα μπορώ να παίζω και τα επόμενα παιχνίδια της σειράς ή αλλάζουν?
anagnoct Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Link Τι λέτε αξίζει?ακόμα και στο αμαζον παίζει πιο ακριβά. αν έχω τα όργανα θα μπορώ να παίζω και τα επόμενα παιχνίδια της σειράς ή αλλάζουν? Δε θα υπαρχουν επομενα παιχνιδια της σειρας! Δε θα βγει ουτε αλλο band ουτε guitar hero (με τα οποια ειναι πληρως συμβατο το σετ), τουλαχιστον οπως ανακοινωθηκε, στο προσεχες μελλον. Θα μπορεις να παιζεις τη σειρα rockband αλλα στα drums δε θα χρησιμοποιεις το πανω δεξια πιατινι! Παντως καλη προσφορα...
Narayan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, και ναι EDIT: ακόμα κι αν δεν βγούν άλλα Guitar Hero υπάρχουν τουλάχιστον 6 τίτλοι της σειράς που μπορείς να παίξεις με τα συγκεκριμένα όργανα.
ipal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Link Τι λέτε αξίζει?ακόμα και στο αμαζον παίζει πιο ακριβά. αν έχω τα όργανα θα μπορώ να παίζω και τα επόμενα παιχνίδια της σειράς ή αλλάζουν? Το πηρες εσυ κ τελειωσε? Eixα δει κ σε αλλο shop παρομοια κ δεν υπηρχε τελικα...
astymagos13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 κάνε προπαραγγελεια στην τιμή αυτή.
astymagos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 τραγικο μαγαζι.. ηταν διαθεσιμο σε 2-3 μερες .. και ακομα περιμενω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.