Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για αξιόπιστο modem Router ISDN Wired

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή μου χάλασε ενα siemens cl-110 στην isdn που είχα, σκέφτομαι να πάρω ενα καινούργιο modem router ενσύρματο για ISDN. Μέχρι 70ευρώ σκέφτομαι να δώσω αλλά εαν μου πείτε κάποιο καλύτερο μοντέλο μπορώ να το ψάξω απο καμια αγγελία,ebay κλπ.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Με ενδιαφέρει κυρίως η αξιοπιστία, να μην πέφτει η γραμμή και να είναι όσο πιο ασφαλές (firewall) γίνεται σε αυτή την τιμή (<70)..additional χαρακτηριστικά με αφήνουν αδιάφορο καθώς το θέλω για μια απλη 24αρα adsl σύνδεση..

Δημοσ.

Πάρε Linksys, τώρα για το ποσό δεν θυμάμαι αν και νομίζω είναι λίγο παραπάνω.

Σχεδόν όλα έχουν Wifi πάνω τους, αλλά το απ ενεργοποιείς όπως κάνω και εγώ.

Δημοσ.

α και βασικο.παρε με wireless.γιατι το να δωσεις 50-60 ευρω να παρεις κατι που ειναι wired και μετα να αλλαξεις γνωμη και να θες wireless θα σου στοιχισει αλλα τοσα.παρτο wireless και κλειστο αν και το κλεισεις η οχι εχεις αλλα 10 wi fi γυρω σου να εκμπεμπουν μεχρι εσενα και αλλα τοσα κινητα μεσα στο ιδιο σου το σπιτι.με 70 μπορεις να βρεις netgear με λιγο παραπανω μπορεις να βρεις zyxel κοντα στα 100.β.χαρακτηριστικα γραμμης?

το siemens Που ειχες πολυ σταθερο αλλα σαν hardware...

αυτο που ειναι πολυ σταθερο αλλα αμα εχεις σταθερη γραμμη ηδη δεν θα σου χρειαστει ειναι τα Thomson.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

κάποια wifi που μου άρεσαν πέρναγαν τα 70..είδα και κάτι Belkin αλλά άπιαστες τιμές. anyway, βρήκα και πήρα ξανά το siemens cl-110i στα 32ευρώ. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

κάποια wifi που μου άρεσαν πέρναγαν τα 70..είδα και κάτι Belkin αλλά άπιαστες τιμές. anyway, βρήκα και πήρα ξανά το siemens cl-110i στα 32ευρώ. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.

κακη επιλογη για τους παρακατω λογους.

καιγεται ευκολα λογω θερμοκρασιας.αλλιως βαλτου ενα φαν απο πανω.

β.δεν εχει wireless.

γ.εχει μια ethernet,

δ.με τα ιδια λεφτα ειχες παρει δεν θυμαμαι απο ποιο καταστημα vigor με λογοτυπο altec Που ειναι θεικο δινει και wireless και του εβαζες generic firmware και ησουν θεος.επισης με τα ιδια λεφτ αλιγο παραπανω επαιρνες netgear 834 και ειχε και wireless.

belkin sucks.

Δημοσ.

Αυτό λέει ο πουλινος. http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7631/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem-%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-router-firewall-VoIP-Gateway-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Wireless-Access-Po

ποιο φτινό και πολύ καλύτερο από αυτό που πήρες.

και εγώ το vigor είχα βάλει στο μάτι αλλά θα πάρω το dgn3500.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...