Coddoc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Υπαρχει προγραμμα με το οποιο μπορω να ανακτησω δεδομενα απο ntfs δισκο??? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 21 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 21 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος pandora recovery ,readntfs, pci file recovery................... Με καποιο απο αυτα εχω ανακτησει 200 Γιγα απο εξωτερικο. Δεν θυμαμαι με ποιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε
jannos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Απαντησα αλλα η διαχειρηση εσβησε το ποστ μου για καποιο λογο... Μηπως δεν επιτρεπεται να προτεινεις προγραμματα σε ποστ? Αν ειναι ετσι δεν θα λαβεις απαντηση φιλε μου... Ας μου πουν ομως απ τη διαχειρηση να ξερω παρακαλω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Απαντησα αλλα η διαχειρηση εσβησε το ποστ μου για καποιο λογο... Μηπως δεν επιτρεπεται να προτεινεις προγραμματα σε ποστ? Αν ειναι ετσι δεν θα λαβεις απαντηση φιλε μου... Ας μου πουν ομως απ τη διαχειρηση να ξερω παρακαλω! Η διαχείριση αφαιρεί μηνύματα που δεν απαντούν στο αρχικό ερώτημα. Συγκεκριμένα, πρότεινες τρία προγράμματα (pandora recovery, readntfs, pci file recovery). Κανένα εξ αυτών δεν λειτουργεί σε MacOS. Κανένα. Κάτι τελευταίο: αν δεν καταλαβαίνουμε γιατί σβήστηκε το μήνυμά μας, στέλνουμε ένα μήνυμα σε κάποιον moderator, δεν δημοσιεύουμε νέο μήνυμα. Ιδίως όταν προφανώς έχουμε άδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Η διαχείριση αφαιρεί μηνύματα που δεν απαντούν στο αρχικό ερώτημα. Συγκεκριμένα, πρότεινες τρία προγράμματα (pandora recovery, readntfs, pci file recovery). Κανένα εξ αυτών δεν λειτουργεί σε MacOS. Κανένα. Κάτι τελευταίο: αν δεν καταλαβαίνουμε γιατί σβήστηκε το μήνυμά μας, στέλνουμε ένα μήνυμα σε κάποιον moderator, δεν δημοσιεύουμε νέο μήνυμα. Ιδίως όταν προφανώς έχουμε άδικο. +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 ναι το disk drill και ειναι δωρεαν, υπαρχουν και αλλες επι πληρωμη λυσεις οπως τo applexmac file recovery αλλα δεν ξερω αν αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Ο ανθρωπος ρωτησε για προγραμμα ανακτησης ntfs. Δεν ειπε που θελει να το χρησιμοποιησει... Οι περισσοτεροι ασχολουνται με πολλα λειτουργικα και οποιος εχει δισκο ntfs μαλλον τρεχει και windows. Και φυσικα δεν ειναι δουλεια μου να ψαχνω τους μοντερειτορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Συγνώμη αλλά έχει και κάθε κατηγορία για τα 3 πιο δουλεμένα λειτουργικά (win,linux, mac os) οπότε λογικά ρωτάς για το οποίο ενδιαφέρεσαι στην ανάλογη κατηγορία. Φιλικά πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Ο ανθρωπος ρωτησε για προγραμμα ανακτησης ntfs. Δεν ειπε που θελει να το χρησιμοποιησει... Οι περισσοτεροι ασχολουνται με πολλα λειτουργικα και οποιος εχει δισκο ntfs μαλλον τρεχει και windows. Και φυσικα δεν ειναι δουλεια μου να ψαχνω τους μοντερειτορ. 1. Όταν ένα μέλος δημιουργεί θέμα με απορία στην ενότητα MacOS, τα υπόλοιπα μέλη θεωρούμε αυτονόητο ότι η απορία σχετίζεται με λογισμικό σε λειτουργικό MacOS. Το γράφει καθαρά και το σχετικό sticky. Αν για εσένα δεν ισχύουν τα αυτονόητα και πρέπει να εισέλθουμε στη δική σου πραγματικότητα για να αντιληφθούμε τα πράγματα όπως εσύ επιυθυμείς, λυπάμαι αλλά βρίσκεσαι σε λάθος forum. 2. Όποιος έχει δίσκο σε NTFS δεν είναι απαραίτητο να τρέχει Windows. Αν επιθυμεί να γίνεται χρήση ενός δίσκου και από ανθρώπους με Windows, θα τον διαμορφώσει σε NTFS. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ίδιος τρέχει Windows. 3. Δουλειά σου και υποχρέωσή σου είναι να απευθύνεσαι σε διαχειριστή όταν σβήνονται μηνύματά σου. Όχι να δημοσιεύεις μήνυμα διαμαρτυρίας. Αν δεν γνωρίζεις καν ποιές είναι οι υποχρεώσεις σου στο forum, καιρός να διαβάσεις τους Όρους Χρήσης του forum. Έστω και τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.