Merdock Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα. Δανείστηκα σήμερα από τη θεία μου τη κάμερα της (Sony DCR-PC8E) για να μεταφέρω τα βίντεο στο PC. Τη σύνδεσα με Firewire αλλά δεν την αναγνωρίζει καθόλου.Έχω Windows 7 64-bit.Δοκίμασα να αλλάξω και driver στο Firewire και να βάλω τους Legacy αλλά και πάλι τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση πέρα από το dual-boot με XP όπου μάλλον θα την αναγνωρίζει;
TheELF Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μεταξύ μας τώρα το video capture είναι κάτι εντελώς διαφορετικό,εσύ απλά θες να μεταφέρεις αρχεία μέσου firewire,όταν λες δεν την αναγνωρίζει καθόλου; Στην διαχείριση υλικού μπήκες;βλέπει σωστά τα firewire;τα προγράμματα της sony τα πέρασες;αν και λογικά δεν χρειάζονται.
Merdock Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Στο Device Manager το δείχνει το Firewire και λέει ότι λειτουργεί σωστά.Δυστυχώς δεν έχω κάποια άλλη συσκευή που να έχει Firewire για να τη δοκιμάσω. Προγράμματα της Sony δεν πέρασα γιατί δεν έχω.Πάντως από λίγο που έψαξα και άλλοι είχαν πρόβλημα με τα Windows 7 και κάμερες της Sony οπότε ίσως παίζει κάποιο πρόβλημα με τους driver επειδή είναι παλιά κάμερα.
TheELF Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Το εγχειρίδιο της sony υπάρχει;Μήπως πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί ή να επιλέξεις κάποια λειτουργία μέσα από το μενού της κάμερας για να φανεί σαν συσκευή(μονάδα δίσκου).
Merdock Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Το εγχειρίδιο της sony υπάρχει;Μήπως πρέπει να πατήσεις κάποιο κουμπί ή να επιλέξεις κάποια λειτουργία μέσα από το μενού της κάμερας για να φανεί σαν συσκευή(μονάδα δίσκου). Το έψαξα και το Menu και έβαλα τις ρυθμίσεις που έπρεπε αλλά και πάλι τίποτα. Τέλος πάντων μάλλον θα αγοράσω με κανά 20ευρω αυτά τα usb που κάνουν video capture να τελειώνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.