3leven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αχμ, ναι. Το παραπάνω πόστ μου ήταν ειρωνικό προς τη γκαρνέλε. Προφανέστατα. Και το δικο μου ειρωνικο προς εσενα προφανεστατα.. Για να ειρωνευτεις πρεπει να υπαρχει προφανεστατα ενας λογος , δε βρισκεις?
Garnele Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ζηλεύει τα παιδικά μου χρόνια, γι αυτό το κάνει. Μη δίνεις σημασία.
3leven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ζηλεύει τα παιδικά μου χρόνια, γι αυτό το κάνει. Μη δίνεις σημασία. Ενδιαφεροοοον...
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Για να ειρωνευτεις πρεπει να υπαρχει προφανεστατα ενας λογος , δε βρισκεις? Όχι απαραίτητα, εγώ ειρωνεύομαι κι έτσι. Ασάλιωτα.
athlios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Τωρα τον βλεπω τον λουσι να ερχεται να ριχνει ενα ασαλιωτο. Παντως αμα σταματησουμε και το σαλιωμα δε μας βλεπω καλα ε. http://www.youtube.com/watch?v=uZ5s-vWvvQw
-nick- Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Κανει εντυπωση οτι τον αντρεα τον ενοχλει το σαλιωμενο δαχτυλο αλλα με τις διαρροιες ολα κομπλε
Andreas2 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Ναι μα με τις διάροιες(λέρωσα τον καναπέ σήμερα)τα κάνω πάνω μου και αλλάζω και καθαρίζομαι και δεν λερώνω τρίτα ή δικά μου.Ενώ οι άλλοι.
horsepower Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 ...λέρωσα τον καναπέ σήμερα... κι εγώ μόλις λέρωσα την οθόνη...και δεν έχω και microfibra...beat that..
Andreas2 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πάντως δεν ξέρετε τι κόλλημα έχω με την καθαριότητα.Ας πούμε πάντα όταν πάω με το αυτοκίνητο της αδερφής μου λούνομαι μετά.
slygeo87 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Wait a second... αυτός δεν είναι ο φίλος που έχει χέσει τον κόσμο όλο; ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΑΛΙΩΜΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ; Φτου σου! =ρ
pournaras Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πάντως δεν ξέρετε τι κόλλημα έχω με την καθαριότητα.Ας πούμε πάντα όταν πάω με το αυτοκίνητο της αδερφές μου λούνομαι μετά. Κατακουζηνος ειπαμε στο επωνυμο; Εναν επικουρο που γραφει για μπιντεδες τι τον εχεις; (εκτος απο χεσμενο )
horsepower Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 εγώ πάντως δεν θα σε έβαζα μέσα. για να μπεις μετά στο insomnia και να λες "λέρωσα το αμάξι του αδερφού μου σήμερα". επίσης δεν καταλαβαίνω τι σόι φάρμακο είναι αυτό και γιατί το παίρνεις ακόμα. παίρνεις προμήθεια από την Zanussi? On topic τώρα, όλα αυτά είναι κολλήματα εκτός αν μετά από κάθε κλικ στο ποντίκι, εσείς οι υποχόνδριοι πηγαίνετε και πλένεται τα χέρια σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.