freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Όχι ΚΥΡΙΕ, εσύ δεν καταλαβαίνεις! Τι σε νοιάζει τι κάνουν οι χριστιανοί στο σαλόνι τους; Ας αναλύσουμε κάτι που είναι ξεκάθαρη κοροϊδία, μιας που πρόκειται για επιλογή καθαρού (από υγειονομικής πλευράς) μέρους. Λογικά καθαρής, όχι με απολυμαντικά πνεύματα και καθαρίστριες με φωτοστέφανα. Επιπλέον ναι, αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι μιλούσαμε μόνο για τη χριστιανική παράνοια. Εγώ διάβασα από σαλιωμένες φωτοτυπίες μέχρι αφρικανούς που τρώνε μόνο με το δεξί γιατί το άλλο έχει ρόλο χαρτιού υγείας. Οκ οκ. Κι εγώ προτείνω να κλειδωθεί το τόπικ γιατί αποτελεί ύβρη του υποχόνδριου δυτικού πολιτισμού προς την ανθρωπότητα, τη στιγμή που τα παιδιά στην Αφρική πίνουν νερό από τις ροδιές των τζίπ, γλύφουν κώλους αγελάδων για να τραφούν και πεθαίνουν από AIDS πριν κλείσουν τα 30. Αντιθέτως όταν είδα τον Ντίνο τον μπάρμαν να βγαίνει από την τουαλέτα και να μην πλένει τα χεράκια του, τα οποία αμέσως μετά έπιασαν τη φεταλεμόνι να τη ρίξουν στο ποτό, ε ήθελα να ξεράσω την ψυχή μου. Ο ΜΙΚΡΟΣ Ν΄ΓΚΑΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β, ΤΥΦΟ, ΕΗΤΖ, ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΕΙ "ΝΕΡΟ" ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΒΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ
status Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Οκ οκ. Κι εγώ προτείνω να κλειδωθεί το τόπικ γιατί αποτελεί ύβρη του υποχόνδριου δυτικού πολιτισμού προς την ανθρωπότητα, τη στιγμή που τα παιδιά στην Αφρική πίνουν νερό από τις ροδιές των τζίπ, γλύφουν κώλους αγελάδων για να τραφούν και πεθαίνουν από AIDS πριν κλείσουν τα 30. Ρε φιλαράκι, αν πίνεις νερό από όλα αυτά ή θα αρρωστήσεις του θανατά ή θα πάθεις ανοσία.
nicoc89 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Όσο σκέφτομαι ότι πριν από 17 χρονια που ήμουν πιτσιρίκι και με πήγαιναν εκκλησια που και που έπινα κρασί από το κουτάλι που έπιναν και γριές σαλιάρες ξερνάω τον εσωτερικό μου κόσμο. Γιατί δεν βάζουν κουταλάκια μιας χρήσης οι μπίχλες? αηδία! ου α! μπλιαχ ! σκα...ταααααααααααααααααααααααααααα! sorry για το ξέσπασμα αλλα με κάνατε να θυμηθώ :eek: :eek: :eek:
status Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Όσο σκέφτομαι ότι πριν από 17 χρονια που ήμουν πιτσιρίκι και με πήγαιναν εκκλησια που και που έπινα κρασί από το κουτάλι που έπιναν και γριές σαλιάρες ξερνάω τον εσωτερικό μου κόσμο. Γιατί δεν βάζουν κουταλάκια μιας χρήσης οι μπίχλες? αηδία! ου α! μπλιαχ ! σκα...ταααααααααααααααααααααααααααα! sorry για το ξέσπασμα αλλα με κάνατε να θυμηθώ :eek: :eek: :eek: Γιατί η ορθόδοξη εκκλησία ήταν πάντα οικολόγα.:Ρ
karmen1983 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Όχι ΚΥΡΙΕ, εσύ δεν καταλαβαίνεις! Τι σε νοιάζει τι κάνουν οι χριστιανοί στο σαλόνι τους; Ας αναλύσουμε κάτι που είναι ξεκάθαρη κοροϊδία, μιας που πρόκειται για επιλογή καθαρού (από υγειονομικής πλευράς) μέρους. Λογικά καθαρής, όχι με απολυμαντικά πνεύματα και καθαρίστριες με φωτοστέφανα. Επιπλέον ναι, αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι μιλούσαμε μόνο για τη χριστιανική παράνοια. Εγώ διάβασα από σαλιωμένες φωτοτυπίες μέχρι αφρικανούς που τρώνε μόνο με το δεξί γιατί το άλλο έχει ρόλο χαρτιού υγείας. Και είναι ΛΟΓΙΚΑ καθαρό το κουταλάκιον; Πάντως άμα είναι να προτιμήσω γιαγιά που θα μεταλάβει πριν από μένα θέλω αυτήν http://www.youtube.com/watch?v=UQ9hWjffqP4&playnext=1&list=PL0979E4E633ABA8DB Εγώ πάλι στα μικρόβια του μπάρμαν έχω ανοσία. Κάθε μέρα παίρνω τη δόση μου. Με μικρόβιο από το κουταλάκι με βλέπω να με φυτεύετε
Garnele Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Να, το ποστ της κάρμεν είναι απόδειξη ότι αν το ίδιο πράγμα διαβάσουν 10 άνθρωποι, οι 8 θα καταλάβουν κάτι εντελώς διαφορετικό μεταξύ τους, και ο ένας δεν θα καταλάβει τίποτα. Όχι κάρμεν. Το αντίθετο εννοώ.
nicoc89 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί η ορθόδοξη εκκλησία ήταν πάντα οικολόγα.:Ρ Ναι στην ρύπανση του περιβάλλοντος είναι οικολόγα η εκκλησια στην ρύπανση μυαλών πάλι μπαα. μια καλή λύση θα ήταν να έπαιρνε ο καθένας ένα κουταλάκι από το σπίτι του.
tr3quart1sta Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wc7LUhS9Usg&feature=related
3leven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Οκ οκ. Κι εγώ προτείνω να κλειδωθεί το τόπικ γιατί αποτελεί ύβρη του υποχόνδριου δυτικού πολιτισμού προς την ανθρωπότητα, τη στιγμή που τα παιδιά στην Αφρική πίνουν νερό από τις ροδιές των τζίπ, γλύφουν κώλους αγελάδων για να τραφούν και πεθαίνουν από AIDS πριν κλείσουν τα 30. Ο ΜΙΚΡΟΣ Ν΄ΓΚΑΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β, ΤΥΦΟ, ΕΗΤΖ, ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΕΙ "ΝΕΡΟ" ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΒΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ Mε το ιδιο σκεπτικο , απαγορευεται να πουμε πως τα φασολακια με τις μπαμιες που κολυμπανε στο λαδι τα σιχαινομαστε , ενω την ιδια στιγμη ενα αφρικανακι εχει φτασει σε σημειο να μην μπορει να φαει στερεη τροφη πλεον αλλα μονο με σωληνακι.. Την επομενη φορα που θα πας σε δημοσια τουαλετα , απλα μη πλυνεις τα χερια σου.. Σιγα τι θα παθεις? Εδω ο μικρος ν'γκαε πινει απο κατουρημενο νερο..
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αχμ, ναι. Το παραπάνω πόστ μου ήταν ειρωνικό προς τη γκαρνέλε. Προφανέστατα.
karmen1983 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Να, το ποστ της κάρμεν είναι απόδειξη ότι αν το ίδιο πράγμα διαβάσουν 10 άνθρωποι, οι 8 θα καταλάβουν κάτι εντελώς διαφορετικό μεταξύ τους, και ο ένας δεν θα καταλάβει τίποτα. Όχι κάρμεν. Το αντίθετο εννοώ. Κουκλί εγώ αυτό που έπιασα ήτανε, ότι έθεσες ένα θέμα σύγκρισης μεταξύ μεταλάβοσης και μπαρ κουτουλουπου. Μετά θεώρησες πιο καθαρή τη γιαγιά επειδή τρώει πουχου πιο υγιεινά από μία τριαντάρα (πλησιάζω κιόλας ) Οπότε με τις απαντήσεις του freedubus ένιωσα να τραβάς χειρόφρενο και ταυτόχρονα να κουμπώνεις όπισθεν. Κάνω λάθος;
Garnele Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ήταν αντίστοιχα ένα ειρωνικό ποστ προς τον φρηνταμπα η αλήθεια είναι. Οπότε ναι, έτσι όπως το θέτεις κάνεις λάθος.
karmen1983 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ήταν αντίστοιχα ένα ειρωνικό ποστ προς τον φρηνταμπα η αλήθεια είναι. Οπότε ναι, έτσι όπως το θέτεις κάνεις λάθος. Γράψε "ειρωνικά" λάθος τότε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.