Andreas2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα δεν είναι όπως είπα τα μικρόβια.Η αίσθηση του σάλιου.Η ακαθαρσία.Η ακαθαρσία είναι κάτι κακό σε κάποιες περιπτώσεις.Να φιλούμε εικόνες δεν είναι κακό αλλά τα άλλα είναι κακά.
karmen1983 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Να μαντεψω οτι κανεις απο εσας δεν εχει φιλησει ποτε του αλλο ατομο ε? Μην το παω πιο μακρια...
evabb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα δεν είναι όπως είπα τα μικρόβια.Η αίσθηση του σάλιου.Η ακαθαρσία.Η ακαθαρσία είναι κάτι κακό σε κάποιες περιπτώσεις.Να φιλούμε εικόνες δεν είναι κακό αλλά τα άλλα είναι κακά. εικόνες? πας καλά? αυτές κι αν είναι μες στην μπίχλα
marantonis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Προσφατα ειδα την αδερφη μου να το κανει, "διαβαζοντας" ενα παραμυθι. Και δεν ειναι ουτε 2 ετων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 i summon thee Lucifer...
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Να φιλούμε εικόνες δεν είναι κακό αλλά τα άλλα είναι κακά. Όπως και το κουτάλι στη θεία κοινωνία ε; Που τρέχει πρώτος ο σκατόγερας με το σάπιο στόμα και τη μασέλα να μεταλάβει πρώτος και μετά πάει το μωράκι, επειδή "δεν είναι κακό" έ;
marantonis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Όπως και το κουτάλι στη θεία κοινωνία ε; Που τρέχει πρώτος ο σκατόγερας με το σάπιο στόμα να μεταλάβει και μετά πάει το μωράκι, επειδή "δεν είναι κακό" έ; Καποτε στο Λυκειο μας το 'λεγε ενας θεολόγος... απο το κουταλι της θειας κοινωνιας δεν παθαινει κανεις τιποτα, γιατι ειναι αγιασμενο, εχει το νεκταρ του θεου.
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Όπως και το κουτάλι στη θεία κοινωνία ε; Που τρέχει πρώτος ο σκατόγερας με το σάπιο στόμα και τη μασέλα να μεταλάβει πρώτος και μετά πάει το μωράκι, επειδή "δεν είναι κακό" έ; Ssssht! Θελεις να προκαλεσεις την οργη Του?
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καποτε στο Λυκειο μας το 'λεγε ενας θεολόγος... απο το κουταλι της θειας κοινωνιας δεν παθαινει κανεις τιποτα, γιατι ειναι αγιασμενο, εχει το νεκταρ του θεου. Ναι ναι, έχει τη χλέπα του παππού..
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καποτε στο Λυκειο μας το 'λεγε ενας θεολόγος... απο το κουταλι της θειας κοινωνιας δεν παθαινει κανεις τιποτα, γιατι ειναι αγιασμενο, εχει το νεκταρ του θεου. Καλα αυτη η παπατζα ακουγοταν πολυ τοτε. Ισως και τωρα, δεν ξερω. Και απορω: πως διαλο βγηκε αυτη η μουφα η οποια αποτελει και αξιωμα?
marantonis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλα αυτη η παπατζα ακουγοταν πολυ τοτε. Ισως και τωρα, δεν ξερω. Και απορω: πως διαλο βγηκε αυτη η μουφα η οποια αποτελει και αξιωμα? Ποια μουφα; Εχεις δει ποτε κανεναν να αρρωστησει απο το κουταλακι της θειας κοινωνιας;; το επιχειρημα του καθηγητη που ανεφερα
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα μου είχαν πει οτι και καλά επειδή τα σκεύη είναι όλα φτιαγμένα από ασήμι που σκοτώνει τα μικρόβια δεν κινδυνεύει κανείς.
marantonis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα μου είχαν πει οτι και καλά επειδή τα σκεύη είναι όλα φτιαγμένα από ασήμι που σκοτώνει τα μικρόβια δεν κινδυνεύει κανείς. Συν οτι το κρασι περιεχει οινοπνευμα. Αλλα και παλι δε νομιζω να υπαρχει μηδενικος κινδυνος.
Arcanaloth Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλα αυτη η παπατζα ακουγοταν πολυ τοτε. Ισως και τωρα, δεν ξερω. Και απορω: πως διαλο βγηκε αυτη η μουφα η οποια αποτελει και αξιωμα? Ακόμα ακούγεται και είναι και η επίσημη θέση της εκκλησίας. "Από το κουταλάκι της θείας κοινωνίας δεν μπορείς να πάθεις τίποτα επειδή είναι αγιασμένο." Λογικό να λέγεται καθώς ακόμα και ένας φανατισμένος πιστός, όταν έχει την 90χρονη γριά μπροστά να γλύφει το κουτάλι, όσο να ναι θα αηδιάσει. Αν του 'χουν πει πως δεν πρόκειται να πάθει τίποτα, το κάνει με άλλη ευκολία. Απίστευτα πράγματα, 2011 και έχουμε ιστορίες για μαγικά κουταλάκια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα μου είχαν πει οτι και καλά επειδή τα σκεύη είναι όλα φτιαγμένα από ασήμι που σκοτώνει τα μικρόβια δεν κινδυνεύει κανείς. και τους λυκάνθρωπους, μην το ξεχνάς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.