Προς το περιεχόμενο

Σαλιωμένο δάκτυλο

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα δεν είναι όπως είπα τα μικρόβια.Η αίσθηση του σάλιου.Η ακαθαρσία.Η ακαθαρσία είναι κάτι κακό σε κάποιες περιπτώσεις.Να φιλούμε εικόνες δεν είναι κακό αλλά τα άλλα είναι κακά.

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να μαντεψω οτι κανεις απο εσας δεν εχει φιλησει ποτε του αλλο ατομο ε? Μην το παω πιο μακρια...

Δημοσ.

Εμένα δεν είναι όπως είπα τα μικρόβια.Η αίσθηση του σάλιου.Η ακαθαρσία.Η ακαθαρσία είναι κάτι κακό σε κάποιες περιπτώσεις.Να φιλούμε εικόνες δεν είναι κακό αλλά τα άλλα είναι κακά.

εικόνες? πας καλά? αυτές κι αν είναι μες στην μπίχλα :eek:

Δημοσ.

Να φιλούμε εικόνες δεν είναι κακό αλλά τα άλλα είναι κακά.

Όπως και το κουτάλι στη θεία κοινωνία ε; Που τρέχει πρώτος ο σκατόγερας με το σάπιο στόμα και τη μασέλα να μεταλάβει πρώτος και μετά πάει το μωράκι, επειδή "δεν είναι κακό" έ;

Δημοσ.

Όπως και το κουτάλι στη θεία κοινωνία ε; Που τρέχει πρώτος ο σκατόγερας με το σάπιο στόμα να μεταλάβει και μετά πάει το μωράκι, επειδή "δεν είναι κακό" έ;

Καποτε στο Λυκειο μας το 'λεγε ενας θεολόγος... απο το κουταλι της θειας κοινωνιας δεν παθαινει κανεις τιποτα, γιατι ειναι αγιασμενο, εχει το νεκταρ του θεου.

• Moderators
Δημοσ.

Όπως και το κουτάλι στη θεία κοινωνία ε; Που τρέχει πρώτος ο σκατόγερας με το σάπιο στόμα και τη μασέλα να μεταλάβει πρώτος και μετά πάει το μωράκι, επειδή "δεν είναι κακό" έ;

Ssssht!

Θελεις να προκαλεσεις την οργη Του?

Δημοσ.

Καποτε στο Λυκειο μας το 'λεγε ενας θεολόγος... απο το κουταλι της θειας κοινωνιας δεν παθαινει κανεις τιποτα, γιατι ειναι αγιασμενο, εχει το νεκταρ του θεου.

Ναι ναι, έχει τη χλέπα του παππού..

• Moderators
Δημοσ.

Καλα αυτη η παπατζα ακουγοταν πολυ τοτε. Ισως και τωρα, δεν ξερω. Και απορω: πως διαλο βγηκε αυτη η μουφα η οποια αποτελει και αξιωμα?

Δημοσ.

Καλα αυτη η παπατζα ακουγοταν πολυ τοτε. Ισως και τωρα, δεν ξερω. Και απορω: πως διαλο βγηκε αυτη η μουφα η οποια αποτελει και αξιωμα?

Ποια μουφα; Εχεις δει ποτε κανεναν να αρρωστησει απο το κουταλακι της θειας κοινωνιας;;

το επιχειρημα του καθηγητη που ανεφερα

Δημοσ.

Εμένα μου είχαν πει οτι και καλά επειδή τα σκεύη είναι όλα φτιαγμένα από ασήμι που σκοτώνει τα μικρόβια δεν κινδυνεύει κανείς.

Δημοσ.

Εμένα μου είχαν πει οτι και καλά επειδή τα σκεύη είναι όλα φτιαγμένα από ασήμι που σκοτώνει τα μικρόβια δεν κινδυνεύει κανείς.

Συν οτι το κρασι περιεχει οινοπνευμα. Αλλα και παλι δε νομιζω να υπαρχει μηδενικος κινδυνος.

Δημοσ.

Ακόμα ακούγεται και είναι και η επίσημη θέση της εκκλησίας.

"Από το κουταλάκι της θείας κοινωνίας δεν μπορείς να πάθεις τίποτα επειδή είναι αγιασμένο."

Λογικό να λέγεται καθώς ακόμα και ένας φανατισμένος πιστός, όταν έχει την 90χρονη

γριά μπροστά να γλύφει το κουτάλι, όσο να ναι θα αηδιάσει.

Αν του 'χουν πει πως δεν πρόκειται να πάθει τίποτα, το κάνει με άλλη ευκολία.

Απίστευτα πράγματα, 2011 και έχουμε ιστορίες για μαγικά κουταλάκια...

:eek:

• Super Moderators
Δημοσ.

και τους λυκάνθρωπους, μην το ξεχνάς!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...