Προς το περιεχόμενο

Σαλιωμένο δάκτυλο

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ενω το "κυριλε" σφουγγαρακι που εχουν καποιοι, και το οποιο το εχουν απλυτο απο το '70 ειναι πιο καθαρο...

Πω, αυτο κι αν ειναι απαισιο. Που πολλες φορες καταλαβαινεις πως η αποχρωση που εχει αποκτησει τωρα μαλλον δεν εχει καμια σχεση με αυτην που της ειχε δωσει ο κατασκευαστης του. Αλλα οφειλεται σε πολλα ετη χρωματισμου του απο το λιπος και την μπιχλα των λουκανικοδαχτυλων του χρηστη.

Παρεμπιπτοντως εχει καποια συγκεκριμενη ονομασια αυτο, ή το προσδιοριζουμε ως "αυτο το σφουγγαρι με νερο που υγραινει το δαχτυλο για τον διαχωρισμο των εγγραφων"??

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αχ τα αγαπημένο μου τόπικ για υποχόνδριους. Παίδες εσείς που φοβάστε το σάλιο στις σελίδες (οκ αν απλά αηδιάζετε), Όταν πάτε να φάτε κάπου έξω ή να πιείτε καφέ, κατεβαίνοντας από το λεωφορείο μπαίνετε στο κατάστημα παραγγέλνετε. Έπειτα πετάγεστε στην τουαλέτα για να πλύνετε τα βρώμικα χέρια σας από τα ΜΜΜ ή τα χερούλια και το τιμόνι. Τα πλένετε καλά και σχολαστικά για 20 δευτερόλεπτα προσέχοντας τους αντίχειρες(οδηγίες Η1Ν1). Όταν δε, βγαίνετε από την τουαλέτα πιάνετε με τα πεντακάθαρα πλέον χέρια σας το συφιλιασμένο χερούλι της πόρτας κι έπειτα το παίζετε καθαροί! Σε όσους είναι σχολαστικοί με την υγιεινή και το έχω πεί όλοι μένουν αμήχανοι για λίγο και μετά ακουλουθεί ΠΑΝΤΑ ηλίθια απάντηση ή ερώτηση. Η απάντησή μου πάντα θα είναι "ΨΟΦΗΣΤΕ" :devil:

Παρεμπιπτοντως εχει καποια συγκεκριμενη ονομασια αυτο, ή το προσδιοριζουμε ως "αυτο το σφουγγαρι με νερο που υγραινει το δαχτυλο για τον διαχωρισμο των εγγραφων"??

Δαχτυλοβρεκτήρας

Δημοσ.

Πω, αυτο κι αν ειναι απαισιο. Που πολλες φορες καταλαβαινεις πως η αποχρωση που εχει αποκτησει τωρα μαλλον δεν εχει καμια σχεση με αυτην που της ειχε δωσει ο κατασκευαστης του. Αλλα οφειλεται σε πολλα ετη χρωματισμου του απο το λιπος και την μπιχλα των λουκανικοδαχτυλων του χρηστη.

Δακτυλοβρεκτήρας.

Σας πειράζει και αυτό;

• Moderators
Δημοσ.

Δακτυλοβρεκτήρας.

Σας πειράζει και αυτό;

Μπα προσωπικα δεν με ενοχλει αν δεν εχει την περιγραφη που εδωσα παραπανω. Αλλα αν ειναι βρωμερο και τρισαθλιο με ενοχλει επειδη ειναι βρωμερο και τρισαθλιο. Αλλα τρωω κανονικα μετα :lol:

Δημοσ.

Επίσης μαμάτο είναι το ξύσιμο του αυτιού με κλειδί αυτοκινήτου. Γρασάρεις και τη κλειδαριά.

Παίζει πολύ και αυτό.

Δημοσ.

αγαπημένοι είναι οι τύποι,που αφού κάνουν ότι κάνουν στη τουαλέτα,κ φεύγουν χωρίς να πλύνουν χέρια...

και κλαίω με τα βλέμματα αυτών που περιμένουν απ´έξω!!

επίσης,τι πιο αηδιαστικό απτόν συνδοιασμό ενός ναργιλέ-ενός πλαστικού-και μεγάλης παρέας!

Πάντα έχω το δικό μου μαραφέτι,κ το βγάζω-βάζω,και μου τη σπάει που κάποιοι απορούν γιατί το κάνω! :S

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Για τον ναργιλέ έχεις άδικο. Χάνει τη γλύκα του έτσι. Αν συχαίνεστε απλά δεν το κάνεις.

Κάποια πράγματα θυσιάζονται για την παράδοση.

Δημοσ.

Για να σας δώσω να καταλάβετε.Έχω ένα σκατό στο χέρι μου.Δεν ξέρω καλύτερο παράδειγμα.Μου λένε να πιτώ αυτό και σκοτώνουντε όλα.Εγώ δεν θα ησυχάσω έτσι γιατί έστω και αν σκοτωθήκαν τα μικρόβια πάλι μένει το αίσθημα της ακαθαρσίας.

Δημοσ.

Να μαντεψω οτι κανεις απο εσας δεν εχει φιλησει ποτε του αλλο ατομο ε? Μην το παω πιο μακρια...

Δημοσ.

Να μαντεψω οτι κανεις απο εσας δεν εχει φιλησει ποτε του αλλο ατομο ε? Μην το παω πιο μακρια...

Πως γενεν αυτο;

Δημοσ.

Στις μουσουλμανικές χώρες (ειδικά Αφρική) απαγορεύεται να φας με το αριστερό χέρι. Ο λόγος είναι επειδή δεν έχουν χαρτί υγείας (δυτική πολυτέλεια), πλένουν τον πωπό τους μετά το χέσιμο με το αριστερό. Αυτό το χέρι λοιπόν, δεν μπαίνει στο στόμα. Και ομοίως, δεν πλένουν τον πωπό με το δεξί!

Φανταστείτε λοιπόν σιχαμάρα που θα πάθουν αυτοί, αν έχετε μάθει να τρώτε με το αριστερο και σας δούνε να το βάζετε στο στόμα. :whistle:

Και στην αρχαία Ρώμη, παρόλο που γίνονταν όργια, θεωρούσαν σιχαμερό το στοματικό (όχι το διάλυμα). :X

Δημοσ.

Και αυτοί που φτύνουν και γλύφουν τα αυτοκόλλητα (πως τα λένε ξέχασα) στο snail mail ?

Για αυτό σας λέω μόνο e-mail!

:-D :-D :-D

Δημοσ.

Επίσης μαμάτο είναι το ξύσιμο του αυτιού με κλειδί αυτοκινήτου. Γρασάρεις και τη κλειδαριά.

Παίζει πολύ και αυτό.

Πες μου αν δεν παρεις μπρος να σε σπρωξω αν ειναι.

Δημοσ.

:-D Αυτο σκεφτεσαι φιλε μου, οτι μολυνει τις σελιδες? Ολο το περιβαλον γυρω μας ειναι πολυ περισσοτερο μολυσμενο, μην ανησυχεις. Ολοι οι κοινοχρηστοι χωροι που πιανουμε οπως τα χερουλια, ή τα προσωπικα μας πραγματα(κινητο, pc, τηλεοραση) εχουν πιο πολλα μικροβια απο το σαλιο του τυπου.

Εγω νομιζα οτι θα ανησυχουσες για τον ιδιο, που βαζεις στο στομα του οτι ναναι...

δεν είναι το θέμα το μικρόβια. χέστηκα γι αυτά αλλα φαντάσου στο καπάκι να πιάνεις αυτό το σαλιωμένο σημείο. και είναι και θέμα της "ανικανονητας" που τους δέρνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...