Tilemaxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Το έκανε η παραπλήγω καθηγήτρια μου στο Λύκειο όταν μας μοίραζε φωτοτυπίες, μου ερχόταν να παρω το θρανίο και να την συντρίψω.
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ένα χλαααατς στην αμασχάλη κάνεις. Α σόρι, εγώ κατάλαβα το μπαρμπανικολό. Η μασχάλη μου δεν ιδρώνει, βάζω όλντ σπάις και καρφώνω όπως ο Σόμμερ.
Sellers Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Το έκανε η παραπλήγω καθηγήτρια μου στο Λύκειο όταν μας μοίραζε φωτοτυπίες, μου ερχόταν να παρω το θρανίο και να την συντρίψω. Εντάξει ρε συ, αλλά σκέψου λίγο και τον δαχτυλογλείφτη. Δεν ξεκολλάνε οι ρημάδες οι φωτοτυπίες αν δεν μπει σάλιο.
EstellePr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Α σόρι, εγώ κατάλαβα το μπαρμπανικολό. Η μασχάλη μου δεν ιδρώνει, βάζω όλντ σπάις και καρφώνω όπως ο Σόμμερ. aut Caesar aut nihil ? μπιριμπιτι μπιρι
Tilemaxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ όταν έτυχε να μοιράσω στην υπόλοιπη τάξη μια χαρά χωρίς σάλιο τις ξεκολλούσα.
ioannnis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 πω πω βλεπω διαφορους να το κανουν αυτο. πανε να γυρισουν σελιδα τσουπ το δαχτυλο στο στομα. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ; τοσο δυσκολο σου ειναι να γυρισεις μια γαμημενη σελιδα χωρις να βαλεις το κωλοχερο στο στομα; :mad: :mad: θελω να τους αρπαξω το βιβλιο και να τους πω " κοιτα ρε μαλακα πως γινεται χωρις να γαμας ολες τις σελιδες με το βρωμοσαλιο σου" Αυτο σκεφτεσαι φιλε μου, οτι μολυνει τις σελιδες? Ολο το περιβαλον γυρω μας ειναι πολυ περισσοτερο μολυσμενο, μην ανησυχεις. Ολοι οι κοινοχρηστοι χωροι που πιανουμε οπως τα χερουλια, ή τα προσωπικα μας πραγματα(κινητο, pc, τηλεοραση) εχουν πιο πολλα μικροβια απο το σαλιο του τυπου. Εγω νομιζα οτι θα ανησυχουσες για τον ιδιο, που βαζεις στο στομα του οτι ναναι...
skipperas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ όταν έτυχε να μοιράσω στην υπόλοιπη τάξη μια χαρά χωρίς σάλιο τις ξεκολλούσα. χμμμ... μοίραζες ασάλιοτες δηλαδή ?? οfftopic ποο τι μου θύμισες..κύριε κύριε κύριε!!να μοιράσω???ε?ε?κύριεεε..δεν έχω μοιράσει ποτέε αχαχαχχα
ioannnis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Είπε ο αμόλυντος. Γιατι τα βαζεις με τον Ευαγγελατο?
status Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι τα βαζεις με τον Ευαγγελατο? Ε, μιλώντας για σάλια, ήρθε η σειρά του.
EstellePr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι τα βαζεις με τον Ευαγγελατο? Γιατί (συμ)πάσχω.
mitsikas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ποιοι νευριάζετε και απεχθάνεστε αυτή τη συνήθεια;Δηλαδή σε πωλητήριο o ταμείας να σαλιώνει το δάκτυλο για να ανοίξει σακούλες και να βάλει τα ψώνια.Έχει και άλλους που νιώθουν έτσι; Την επόμενη φορά να τον νευριάσεις και 'συ ρωτώντας τον με νόημα «Το σαλιώνεις το δάκτυλο;» κλείνοντάς του πονηρά το μάτι!
Tilemaxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 χμμμ... μοίραζες ασάλιοτες δηλαδή ?? οfftopic ποο τι μου θύμισες..κύριε κύριε κύριε!!να μοιράσω???ε?ε?κύριεεε..δεν έχω μοιράσει ποτέε αχαχαχχα Όσο μπορούσα το απέφευγα, βέβαια αν σε πιάσουν στο φιλότιμο, ή σε απειλήσουν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς
Andreas2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είναι τόσο τα μικρόβια όσο η αίσθηση της ακαθαρσίας.
pournaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ενω το "κυριλε" σφουγγαρακι που εχουν καποιοι, και το οποιο το εχουν απλυτο απο το '70 ειναι πιο καθαρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.