KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δε γουστάρεις ΠΟΤΕ να σαλιώνεις το δάχτυλό σου δηλαδή; αχ τι αντριλα.
evabb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Κι αυτοί που δεν έχουν καθόλου νύχια; δεν ειχα ολη μου την ζωη μακρια νυχια αλλα ποτε δεν σαλιωσα βιβλιο ετσι.
status Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Το πληκτρολόγιο σας έχει 4 φορές περίπου περισσότερα μικρόβια από την λεκάνη της τουαλέτας σας, καλύτερα να γλύψεται το καπάκι παρά το πληκτρολόγιο σας. http://news.bbc.co.uk/2/hi/7377002.stm Γκομενίτσες και ψευδομικροβιοφοβικοί, θυμιθήτε το την επόμενη φορά που θα δείτε τσοντοσάϊτ και σας ανέβει η λίμπιντο.
evabb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Το πληκτρολόγιο σας έχει 4 φορές περίπου περισσότερα μικρόβια από την λεκάνη της τουαλέτας σας, καλύτερα να γλύψεται το καπάκι παρά το πληκτρολόγιο σας. http://news.bbc.co.uk/2/hi/7377002.stm Γκομενίτσες και ψευδομικροβιοφοβικοί, θυμιθήτε το την επόμενη φορά που θα δείτε τσοντοσάϊτ και σας ανέβει η λίμπιντο. πες μας και κατι που δεν ξεραμε
status Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 πες μας και κατι που δεν ξεραμε Ωραία, και σε πειράζουν τα μικρόβια του άλλου και όχι του πληκτρολογίου σου; Grow some imune system επιτέλους.:Ρ
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 πες μας και κατι που δεν ξεραμε το δωματιο μου ειναι ακαταστατο ενω στο υπολοιπο σπιτι ειμαι υπερβολικα κολλημενος με το που μπαινει καθε πραγμα.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 το δωματιο μου ειναι ακαταστατο ενω στο υπολοιπο σπιτι ειμαι υπερβολικα κολλημενος με το που μπαινει καθε πραγμα. Ομοιως το σπιτι μου ειναι παντου μπουρδελο κανονικο ΕΚΤΟΣ απο την τουαλετα την οποια την εχω παντα αστραφτερη και μεντακαθαρη.
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 οχι πρεπει να πεις και εσυ κατι που δεν ξερει!
EstellePr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 οχι πρεπει να πεις και εσυ κατι που δεν ξερει! Τι κουβαλά μέσα στο νύχι.
Sellers Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα παλιά δεν με πείραζε, (δεν το έδινα και πολύ σημασία βασικά) αλλά είναι εδώ ένας θείος που έχει ένα παντοπωλείο (μεγάλος καμιά 65αρα χρονών) ο οποίος σαλιώνει το δάχτυλο για το παραμικρό. Σαλιώνει να πιάσει το πακέτο με τα τσιγάρα, σαλιώνει να πάρει τα λεφτά σου, σαλιώνει να δώσει τα ρέστα, σαλιώνει να κόψει την απόδειξη, μιλάμε το έχει παπαριάσει το δάχτυλο, του 'χουν φύγει τα δακτυλικά αποτυπώματα.
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Το καλοκαίρι δε χρειάζεται σάλιωμα, κάνεις μια έτσι χλάααατς με το δάχτυλο στο κούτελο και υγραίνεται από τον ιδρώτα. Επίσης Ήταν ένα ζευγάρι στο κρεβάτι και διάβαζαν ο καθένας από ένα βιβλίο.Ξαφνικά ο άνδρας απλώνει το χέρι του και βάζει ένα δάχτυλο μέσα στο μουνί της γυναίκας του. - Μμμ, λέει η γυναίκα του, θες σεξ; - Μπα, όχι. Έβρεξα το δάχτυλό μου για να γυρίσω σελίδα!
ioannnis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 protip: το πληκτρολογιο σας ειναι πιο βρωμικο απο οτι φανταζεστε Συμφωνα με παλιοτερη εκπομπη του Ευαγγελατου, η πιο μολυσμενη συσκευη του σπιτιου ειναι το τηλεκοντρολ...
EstellePr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Το καλοκαίρι δε χρειάζεται σάλιωμα, κάνεις μια έτσι χλάααατς με το δάχτυλο στο κούτελο και υγραίνεται από τον ιδρώτα. Το καλοκαίρι ειδικά, υπάρχει και κάποιο άλλο σημείο, πιο υγρό και απο το κούτελο.. Συμφωνα με παλιοτερη εκπομπη του Ευαγγελατου, η πιο μολυσμενη συσκευη του σπιτιου ειναι το τηλεκοντρολ... Είπε ο αμόλυντος.
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Το καλοκαίρι ειδικά, υπάρχει και κάποιο άλλο σημείο, πιο υγρό και απο το κούτελο.. Ναι αλλά δεν θα σπαταλάμε το κωλοδάχτυλο για να γυρνάμε σελίδες και 50ευρα..
EstellePr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αλλά δεν θα σπαταλάμε το κωλοδάχτυλο για να γυρνάμε σελίδες και 50ευρα.. Σίγα τα χιλιόμετρα. Ένα χλαααατς στην αμασχάλη κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.