status Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 1. δε με πιάνεις 2. γνωρίζεις σοκαριστικά πολλά για το τι κάνει ο τοξοβόλος αν πιάσεις τα 3, τη γ@μησες. 1 όντως δεν έπιασα τον ειρμό σου. 2 ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένος ότι «το σηκώνει το διόδιο» κυρά μου.:Ρ 3 Κ ούτε που την ακούμπησα..:Ρ
Oscar_Mike Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 θα εγραφα "Έχει στον παράδεισο κορίτσα? Έχει στον παράδεισο αλκοόλ???" και θα προτιμούσα να συνοδεύεται με ηχητικά αποσπάσματα και κραυγές του Αγγελάκα!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 "Ηταν spawnkill, και η ομαδα μου ηταν χαλια"
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Τοξοβόλος, ακούς? πολυ σεξυ αυτο παντως!Θυμιζει την σκηνη με Μπραντ Πιτ-Τομ Κρουζ.Φυσικα εγω κ ο chill ειμαστε ομορφοτεροι απο μεσους ορους τυπου Πιτ κ Κρουζ.Θα σπασουμε τα ταμεια
Pantelwolf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μην πουμε για τουαηλαητ που πως τα καταφεραν και ειναι και οι 2 πρωταγωνιστες χαλια δεν ξερω.. Τοξοβόλε αν είναι να βγάλουμε γερά φράγκα κι εγώ μέσα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Τοξοβόλε αν είναι να βγάλουμε γερά φράγκα κι εγώ μέσα. Βαμπιρικο τριο με δοσεις λανθανουσας ομοφυλοφιλιας.Ολα τα λεφτα το κοβω.Εγω το βαμπιρ κ εσεις τα θυματα μου
Pantelwolf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ μέχρι λαιμό δίνω όμως. Παρακάτω παραπάνω δεν έχει.
freedubus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα είμαι ο Βαν Χέλσμπηξ, επικεφαλής της ομάδας βαμπιροκυνηγών που θα κυνηγάνε τον Τοξοβαμπιροκώλο για να τον "παλουκώσουν".
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ μέχρι λαιμό δίνω όμως. Παρακάτω παραπάνω δεν έχει. Πολυ φοβαμαι δεν θα εχεις πολλες επιλογες απεναντι σε ενα πανισχυρο βαμπιρ!Σοφο θα ηταν να προμηθευτητε αμφοτεροι βαζελινη Εγώ θα είμαι ο Βαν Χέλσμπηξ Δεν θα με πιασεις ποτε,ποταπε Βαν Χελσμπηξ.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 sorry αλλά από την στιγμή που τα vampires είναι "νεκρά", δεν λειτουργεί η καρδιά τους, δεν κυκλοφορεί το αίμα τους, άρα δεν μπορούν να έχουν στήση... beat that Twilight...
freedubus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Θα καρφώσω το παλούκι μου στη βρωμερή κ****α σου απαίσιε. Έχω κάνει κλύσμα με σκόρδο, δε μπορείς να με βλάψεις.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 sorry αλλά από την στιγμή που τα vampires είναι "νεκρά", δεν λειτουργεί η καρδιά τους, δεν κυκλοφορεί το αίμα τους, άρα δεν μπορούν να έχουν στήση... beat that Twilight... Σκεψη ελεγχουμε τουλαχιστον?Δεν θα με πειραζε να φρεσκαρω τις παθητικες μου επιδοσεις...
EstellePr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα προμηθεύω τον Τοξοβόλο με k-y. Κύριοι, τη γλυστρήσατε.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Θα καρφώσω το παλούκι μου στη βρωμερή κ****α σου απαίσιε. Έχω κάνει κλύσμα με σκόρδο, δε μπορείς να με βλάψεις. μμμμ ενδιαφερον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.