Προς το περιεχόμενο

Τι θα γράφατε στην ταφόπλακα σας;

slygeo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. δε με πιάνεις

2. γνωρίζεις σοκαριστικά πολλά για το τι κάνει ο τοξοβόλος

αν πιάσεις τα 3, τη γ@μησες.

1 όντως δεν έπιασα τον ειρμό σου.

2 ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένος ότι «το σηκώνει το διόδιο» κυρά μου.:Ρ

3 Κ ούτε που την ακούμπησα..:Ρ

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα εγραφα

"Έχει στον παράδεισο κορίτσα?

Έχει στον παράδεισο αλκοόλ???"

και θα προτιμούσα να συνοδεύεται με ηχητικά αποσπάσματα και κραυγές του Αγγελάκα!

Δημοσ.

Τοξοβόλος, ακούς?

πολυ σεξυ αυτο παντως!Θυμιζει την σκηνη με Μπραντ Πιτ-Τομ Κρουζ.Φυσικα εγω κ ο chill ειμαστε ομορφοτεροι απο μεσους ορους τυπου Πιτ κ Κρουζ.Θα σπασουμε τα ταμεια

Δημοσ.

Μην πουμε για τουαηλαητ που πως τα καταφεραν και ειναι και οι 2 πρωταγωνιστες χαλια δεν ξερω..

Τοξοβόλε αν είναι να βγάλουμε γερά φράγκα κι εγώ μέσα.

Δημοσ.

Τοξοβόλε αν είναι να βγάλουμε γερά φράγκα κι εγώ μέσα.

Βαμπιρικο τριο με δοσεις λανθανουσας ομοφυλοφιλιας.Ολα τα λεφτα το κοβω.Εγω το βαμπιρ κ εσεις τα θυματα μου :mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ θα είμαι ο Βαν Χέλσμπηξ, επικεφαλής της ομάδας βαμπιροκυνηγών που θα κυνηγάνε τον Τοξοβαμπιροκώλο για να τον "παλουκώσουν".

Δημοσ.

Εγώ μέχρι λαιμό δίνω όμως. Παρακάτω παραπάνω δεν έχει.

Πολυ φοβαμαι δεν θα εχεις πολλες επιλογες απεναντι σε ενα πανισχυρο βαμπιρ!Σοφο θα ηταν να προμηθευτητε αμφοτεροι βαζελινη :devil:

Εγώ θα είμαι ο Βαν Χέλσμπηξ

Δεν θα με πιασεις ποτε,ποταπε Βαν Χελσμπηξ.....

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry αλλά από την στιγμή που τα vampires είναι "νεκρά", δεν λειτουργεί η καρδιά τους, δεν κυκλοφορεί το αίμα τους, άρα δεν μπορούν να έχουν στήση...

beat that Twilight...

Δημοσ.

sorry αλλά από την στιγμή που τα vampires είναι "νεκρά", δεν λειτουργεί η καρδιά τους, δεν κυκλοφορεί το αίμα τους, άρα δεν μπορούν να έχουν στήση...

beat that Twilight...

Σκεψη ελεγχουμε τουλαχιστον?Δεν θα με πειραζε να φρεσκαρω τις παθητικες μου επιδοσεις... :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...