Προς το περιεχόμενο

Τι θα γράφατε στην ταφόπλακα σας;

slygeo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

''Μ'αρέσει που ήρθατε εδώ στον τάφο για να με ''θυμηθείτε''. Λες και έχει πιο καλό σήμα. Απο το σπίτι δεν μπορούσατε δηλαδή? Νταξει, είστε πιο κοντά στο κουφάρι μου, ε και? Ναι, ανάψτε και κερί γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα. Και το λάδι μην ξεχάσετε να ανανεώσετε. Δεν είναι ώρα τώρα να σβήσει η φωτιά και να τρέχουμε. Βάλτε μου και ένα ευρώ στο στόμα να έχω να δώσω στο βαρκάρη. ΛΟΛ! Μαλάκες όλοι. Και εσύ ρε μάνα, 100 φορές στο είπα, δεν θέλω ούτε να με διαβάσει παπάς, ούτε τριήμερα, ούτε 40, ούτε χρόνο, ούτε άλλη χρονική διάρκεια. Δεν είμαι Χριστιανός, τι να κάνουμε τώρα? Με το ζόρι γίνεται? Αιωνίιιιαααα η μνήηηηημηηηη μουυυυυυυ!!!

Υ.Γ Δεν με ενδιαφέρει που είναι μεγάλο ταφοφτιάχτη. Στρίμωξε τα γράμματα να χωρέσει. Κόψε τον κώλο σου. Δουλειά σου είναι στο κάτω κάτω μωρέ μαλάκα.''

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και που λέτε πεθαίνετε και θέλετε να γράψετε κάτι πάνω στην ταφόπλακα σας.

Παραγγελιά σε παιδιά, φίλους κι έτσι "σκαλίστε μου αυτό".

Ποια λέξη ή φράση θα αντιπροσώπευε τη ζωή που ζήσατε;

Get a life................. NOT

Δημοσ.

τώρα "έπιασα" το νόημα της ζωής :shock:

γμτ ξέχασα τις ωτασπίδες :angry:

μην ενοχλείται :mad:

ούτε εγώ χαίρομαι για αυτό :(

έζησα ένα ψέμα :cry:

τώρα να με φοβάστε :devil:

Δημοσ.

Ανορθογραφη πουσταρα ομως... γραφεται "Ενθαδε κειται".

δευτερος κ καταιδρωμενος ομως

Οσο για την ορθογραφια μου,δεδομενου οτι δεν εχω παει ποτε σε ελληνικο σχολειο στην ζωη μου χαιρομαι που ξερω να γραφω με ωμεγα τα ρηματα, κ πολυ σας ειναι η επιοικως εξαιρετικη ορθογραφια μου! :devil:

κ για να το λυνουμε το θεματακι με την ορθογραφια μου δες κ εδω

http://www.insomnia.gr/topic/375331-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...