panosno1com Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Λοιποοοονν...Σκεφτομαι να εκμεταλλευτω το X-dock του ψοολερμαστερ (χεχε νο γκρικλις ) σκεφτομαι να βαλω καποιον 3,5" δισκο, προφανως οχι μονιμα, απλα να τον βάλω και να "ελαφρωσω" τον παρόντα δευτερο δισκο μου . Τον δισκο που θα αγορασω, θελω κάπου να τον ...αποθηκευω ασφαλή! Υπάρχει καποια φτηνή θηκούλα ωστε να προστατεύεται οσο καιρο θα μένει στο γραφείο μου ή στο συρταρι μου αναμενοντας .... φόρτωση ;;;
TheELF Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Το μόνο που χρειάζεσαι για να αποθηκεύσεις έναν σκληρό δίσκο είναι ένα αντί-στατικό σακουλάκι,και αυτό μόνο για εντελώς τυπικούς λόγους, ούτε καν αυτό δεν χρειάζεται,αν το βάλεις σε ένα συρτάρι και δεν κουνιέται πολύ και δεν χτυπιέται και δεν έχει και σκόνη τότε είναι μια χαρά. Από εκεί και πέρα οτιδήποτε κουτί που μπορείς να βρεις θα κάνει την δουλειά του,αρκεί να είναι αντί-στατικό το εσωτερικό του.
panosno1com Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 κοιτα το συρταρι κλεινει αλλα νταξει η σκονη που μπορει να δημιουργηθει θα ναι φυσιολογικη πιστευω. Εδω γεμιζουν σκονη οταν δουλεουνε μεσα στο tower !! Απλα ρωταω για να ειμαι σιγουρος..οχι οτι θα περασω σημαντικα έγγραφα ή κατι τετοιο... αν τον αφηνω στο σακουλακι της εταιριας που θα εχει και μετα στο συρτάρι μου δεν υπαρχει προβλημα ε;
TheELF Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Να σου πω,έχω αρκετούς παλιούς δίσκους εντελώς χύμα σε ένα συρτάρι,ούτε καν αντί-στατικό σακουλάκι,ο παλιότερος είναι ένας 1gb του '97 που εκτός από τα bad sector του τρέχει μια χαρά. Οπότε λίγο προσεκτικά να μην τον χτυπάς και να μην τον ταρακουνάς και είσαι οκ.
panosno1com Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 το bad sector ποσο τον επηρρεαζει; παντως εβαλα εναν που ειχα σε ενα ντουλαπι και το HDDlife μου το δειχνει OK ,το speedFAN στην ενοτητα S.M.A.R.T. επισης καλο ως perfomance αλλα το fitness στη μεση... το everest στην ενοτητα σμαρτ μου δειχνει reallocated sector count: thresh: 140 value : 192 worst 192 data: 60 αλλα διπλα ακριβως λεει OK VALUE IS NORMAL . ΑΛΛΑ μπροστα απ το reallocated sector count εχει το κιτρινο τριγωνακι με το θαυμαστικο
TheELF Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αναλόγως πόσα BadSector είναι,όσο περισσότερα τόσο περισσότερα και μεγαλύτερα προβλήματα. Το κιτρινο τριγωνακι με το θαυμαστικό απλά σου λέει ότι είναι κάτι που πρέπει να το έχεις υπόψιν σου και που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον.
panosno1com Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 αχά μαλιστα. Καλα δε θα με πειραξει πολυ να χασω τα δεδομενα που του εβαλα. αλλωστε .avi του εβαλα για να ελαφρωσω τον δευτερο μου δισκο! Νταξει απλα θα παει ο κοπος μου χαμενος στο να τα κατεβαζα...Παντως δε μου φανηκε κακός σε μιση ωρα αντεγραψε 180 GB απο τον δευτερο δισκο μου ! και σε ενα αλλο...τεστακι που του κανα, 8 gb μια υψηλης αναλυσης ταινιας, εκανε 1,5 λεπτο η αντιγραφη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.