Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson X8 VS Nokia C5-03

Vincanity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το galaxy εχει αισχρο gps και λιγο κατωτερη αναλυση απο το χ8, αλλα εχει καλυτερη καμερα

σε αυτά τα λ7 και με αυτά τα δεδομένα μάλλον θα διάλεγα το Χ8. Επειδή έτυχε και μου περίσσευαν τον Σεπτέμβρη, πήρα το Galaxy S (yesssss!), αλλά νομίζω ότι είναι εντελώς άλλη κλάση από το 3, οπότε με κάτω από τα μισα λεφτά θα έπαιρνα το SE. Παρεμπιπτόντως, το Wildfire τι απέγινε; Σαν να μην ακούγεται και πάρα πολύ πια, και δεν είναι ούτε 6 μηνών.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σας ευχαριστώ για την συζήτηση. Μαθαίνω αρκετα αφού δεν ειχα ασχοληθει με τα δρώμενα της αγορας.

Επειδή η διάρκεια της μπαταρίας ειναι πολυ μικρη και εκπεμπει (για ψυχολ λογους περισσοτερο) μπολικη ακτινοβολια

το blade, μαλλον στο Χ8 θα παω που μου το εδειξε και με Android 2.1 έτοιμο προς...χρήση

ερωτηση: οι διαφορες εκδοσεις android, μπαίνουν σε όλα τα κινητά?

Δημοσ.

σας ευχαριστώ για την συζήτηση. Μαθαίνω αρκετα αφού δεν ειχα ασχοληθει με τα δρώμενα της αγορας.

Επειδή η διάρκεια της μπαταρίας ειναι πολυ μικρη και εκπεμπει (για ψυχολ λογους περισσοτερο) μπολικη ακτινοβολια

το blade, μαλλον στο Χ8 θα παω που μου το εδειξε και με Android 2.1 έτοιμο προς...χρήση

ερωτηση: οι διαφορες εκδοσεις android, μπαίνουν σε όλα τα κινητά?

οχι...

Δημοσ.

oi αναβαθμησεισ (κατα την γνωμη μου)

κανεις λαθος

το x8 εχει την 2.1 και δεν εχει ανακοινωθει κατι για την 2.2 ενω το blade θα την παρει σιγουρα

Δημοσ.

νομιζω οτι ειχα διαβασει οτι δεν θα παρει περετερω αναβαθμισει απο 2.1 αλλα μπορει να κανω και λαθος :-D

Δημοσ.

νομιζω οτι ειχα διαβασει οτι δεν θα παρει περετερω αναβαθμισει απο 2.1 αλλα μπορει να κανω και λαθος :-D

το blade θα την παρει σιγουρα

εχει ξεκινησει ηδη η διαδικασια νομιζω στα καταστηματα της wind

εκτος αυτου, υπαρχουν οι ξενες ρομ με 2.2 οπου πολυ ευκολα να μπουν να φλασαριστουν

Δημοσ.

εκτος αυτου, υπαρχουν οι ξενες ρομ με 2.2 οπου πολυ ευκολα να μπουν να φλασαριστουν

Για το χ8 μιλαω.εσενα πια ειναι η αποψη σου μεταξυ τους??

Δημοσ.

kai εγω προς τα εκει βλεπω να πηγενω αλλα εχω εκνευριστει με την wind που αλαζει συνεχεισ ημερομηνια.εγω εχω παει 3 φορες και συνεχεια μ λενε την αλλη βδομαδα :-(

Δημοσ.

παντως το Χ8 που ειδα στο μαγαζι ειχε μολις αναβαθμιστει (αποτι μουπε ο πωλητης) σε 2.1 updaed1 όπως έγραφε

πριν είχε νομιζω το 1.6?

παντως όλο και κάποιο κολπο θα υπάρχει να μπει νεωτερη εκδοση, ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

υπαρχει και δεν ειναι δυσκολο αφου υπαρχουν και οδηγειες

Δημοσ.

παντως το Χ8 που ειδα στο μαγαζι ειχε μολις αναβαθμιστει (αποτι μουπε ο πωλητης) σε 2.1 updaed1 όπως έγραφε

πριν είχε νομιζω το 1.6?

παντως όλο και κάποιο κολπο θα υπάρχει να μπει νεωτερη εκδοση, ετσι δεν ειναι?

ειπαμε to x8 παιρνει μεχρι την 2.1

υπαρχει τροπος για να παρει και την 2.3 αλλα πολλες λειτουργιες του x8 δεν λειτουργουν οπως πρεπει οποτε δωρον αδωρον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...