arxaggelos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 το galaxy εχει αισχρο gps και λιγο κατωτερη αναλυση απο το χ8, αλλα εχει καλυτερη καμερα σε αυτά τα λ7 και με αυτά τα δεδομένα μάλλον θα διάλεγα το Χ8. Επειδή έτυχε και μου περίσσευαν τον Σεπτέμβρη, πήρα το Galaxy S (yesssss!), αλλά νομίζω ότι είναι εντελώς άλλη κλάση από το 3, οπότε με κάτω από τα μισα λεφτά θα έπαιρνα το SE. Παρεμπιπτόντως, το Wildfire τι απέγινε; Σαν να μην ακούγεται και πάρα πολύ πια, και δεν είναι ούτε 6 μηνών.
Vincanity Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 σας ευχαριστώ για την συζήτηση. Μαθαίνω αρκετα αφού δεν ειχα ασχοληθει με τα δρώμενα της αγορας. Επειδή η διάρκεια της μπαταρίας ειναι πολυ μικρη και εκπεμπει (για ψυχολ λογους περισσοτερο) μπολικη ακτινοβολια το blade, μαλλον στο Χ8 θα παω που μου το εδειξε και με Android 2.1 έτοιμο προς...χρήση ερωτηση: οι διαφορες εκδοσεις android, μπαίνουν σε όλα τα κινητά?
vasilisga Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 σας ευχαριστώ για την συζήτηση. Μαθαίνω αρκετα αφού δεν ειχα ασχοληθει με τα δρώμενα της αγορας. Επειδή η διάρκεια της μπαταρίας ειναι πολυ μικρη και εκπεμπει (για ψυχολ λογους περισσοτερο) μπολικη ακτινοβολια το blade, μαλλον στο Χ8 θα παω που μου το εδειξε και με Android 2.1 έτοιμο προς...χρήση ερωτηση: οι διαφορες εκδοσεις android, μπαίνουν σε όλα τα κινητά? οχι...
theo93 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 oxi και αυτο ειναι το μεγαλυτερο μεονεκτημα του χ8 εναντι του blade
vasilisga Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 oxi και αυτο ειναι το μεγαλυτερο μεονεκτημα του χ8 εναντι του blade ποιο δηλαδη?
vasilisga Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 oi αναβαθμησεισ (κατα την γνωμη μου) κανεις λαθος το x8 εχει την 2.1 και δεν εχει ανακοινωθει κατι για την 2.2 ενω το blade θα την παρει σιγουρα
theo93 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 νομιζω οτι ειχα διαβασει οτι δεν θα παρει περετερω αναβαθμισει απο 2.1 αλλα μπορει να κανω και λαθος
vasilisga Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 νομιζω οτι ειχα διαβασει οτι δεν θα παρει περετερω αναβαθμισει απο 2.1 αλλα μπορει να κανω και λαθος το blade θα την παρει σιγουρα εχει ξεκινησει ηδη η διαδικασια νομιζω στα καταστηματα της wind εκτος αυτου, υπαρχουν οι ξενες ρομ με 2.2 οπου πολυ ευκολα να μπουν να φλασαριστουν
theo93 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 το blade θα την παρει σιγουρα εχει ξεκινησει ηδη η διαδικασια νομιζω στα καταστηματα της wind εκτος αυτου, υπαρχουν οι ξενες ρομ με 2.2 οπου πολυ ευκολα να μπουν να φλασαριστουν Για το χ8 μιλαω.εσενα πια ειναι η αποψη σου μεταξυ τους??
vasilisga Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Για το χ8 μιλαω.εσενα πια ειναι η αποψη σου μεταξυ τους?? blade με κλειστα ματια
theo93 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 kai εγω προς τα εκει βλεπω να πηγενω αλλα εχω εκνευριστει με την wind που αλαζει συνεχεισ ημερομηνια.εγω εχω παει 3 φορες και συνεχεια μ λενε την αλλη βδομαδα
Vincanity Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 παντως το Χ8 που ειδα στο μαγαζι ειχε μολις αναβαθμιστει (αποτι μουπε ο πωλητης) σε 2.1 updaed1 όπως έγραφε πριν είχε νομιζω το 1.6? παντως όλο και κάποιο κολπο θα υπάρχει να μπει νεωτερη εκδοση, ετσι δεν ειναι?
theo93 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 το blade θα την παρει σιγουρα εχει ξεκινησει ηδη η διαδικασια νομιζω στα καταστηματα της wind εκτος αυτου, υπαρχουν οι ξενες ρομ με 2.2 οπου πολυ ευκολα να μπουν να φλασαριστουν υπαρχει και δεν ειναι δυσκολο αφου υπαρχουν και οδηγειες
vasilisga Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 παντως το Χ8 που ειδα στο μαγαζι ειχε μολις αναβαθμιστει (αποτι μουπε ο πωλητης) σε 2.1 updaed1 όπως έγραφε πριν είχε νομιζω το 1.6? παντως όλο και κάποιο κολπο θα υπάρχει να μπει νεωτερη εκδοση, ετσι δεν ειναι? ειπαμε to x8 παιρνει μεχρι την 2.1 υπαρχει τροπος για να παρει και την 2.3 αλλα πολλες λειτουργιες του x8 δεν λειτουργουν οπως πρεπει οποτε δωρον αδωρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.