Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson X8 VS Nokia C5-03

Vincanity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδή συντόμως πρόκειται να αντικαταστησω το τηλεφωνό μου, εχω καταλήξει στα δύο παρακάτω

Sony Ericsson X8 και Nokia C5-03

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=22&Category=69978004&Products=1562606,1603833

Η οθόνη του Νοκια με την ανάλυση που έχει σίγουρα το κάνει να ξεχωρίζει

αλλά από την άλλη...symbian?

δεν γνωρίζω πολλά απο τα λειτουργικά τους και δεν θελω high-end χρηση, απλά πραγματακια

που υπερτερει το ένα και που το άλλο? γιατί ακούω παντού για το Android? επειδη ειναι open source?

σας ευχαριστώ

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για ποιό λόγο? :confused:

Για αυτό.

Μέσα σε κανένα χρόνο κατά πάσα πιθανότητα το Symbian θα αναπαύεται εν ειρήνη, ειδικά όσον αφορά τα low end και mid-range κινητά σαν αυτό. Επίσης δεν είναι και πολύ smooth στην αφή από όσο έχω δει (λίγο, ομολογώ). Αλλά κάνε καμιά live δοκιμή σε κανένα μαγαζί που να τα έχει ανοιχτά και αποφασίζεις.

Δημοσ.

ευχαριστώ, μαλλον η υψηλη αναλυση του Νοκια και η μεγαλη αυτονομια του δεν "αξίζουν" συγκριτικά με το

πιο ευχρηστο λειτουργικο του SE

Δημοσ.

Πάρε το Blade με ανάλυση 800x480 και Android 2.1 (upgradeable to 2.2) με 160€.

Όσο για τα περί αυτονομίας, αυτά που κοιτάς είναι στα χαρτιά.

Στην πράξη, 2 μέρες(Max 3) θα έχεις αυτονομίας, και αυτό αφού "στρώσει" η μπαταρία.

Δημοσ.

επειδή έχω αρχίσει να ψαχνω το συγκεκριμένο ισχύει ότι εκπέμπει ακτινοβολία (SAR νομίζω λέγεται) full?

στο full τωρα...

απλα εκπεμπει περισσοτερο απο τον μεσο ορο των συγχρονων κινητων

στο παρελθον ειχαμε συσκευες με πολυ υψηλοτερη ακτινοβολια

δεν στο λεω για να δικαιολογησω το ψηλο αυτο νουμερο απλα αυτα ειναι τα γεγονοτα

Δημοσ.

Χ8 με κλειστα ματια...Εχουμε κ λεμε για το c5 μονο που ακους symbian τελιωσε ΤΡΕΧΕΙΣ ουτε το ακουμπας. Το Blade νομιζω με το SAR που εχει σε κανενα μηνα θα σου κανει τον εγκεφαλο φλαμπε, αν παθει κατι κλαφτα γιατι το servise της wind ειναι ανυπαρκτο. Το Χ8 εχει πολυ παααρα πολυ χαμηλο SAR, εχει 2.1 android κ ανεπισημες, σχεδον πληρως λειτουργικες 2.2 κ 2.3.

Δημοσ.

Χ8 με κλειστα ματια...Εχουμε κ λεμε για το c5 μονο που ακους symbian τελιωσε ΤΡΕΧΕΙΣ ουτε το ακουμπας. Το Blade νομιζω με το SAR που εχει σε κανενα μηνα θα σου κανει τον εγκεφαλο φλαμπε, αν παθει κατι κλαφτα γιατι το servise της wind ειναι ανυπαρκτο. Το Χ8 εχει πολυ παααρα πολυ χαμηλο SAR, εχει 2.1 android κ ανεπισημες, σχεδον πληρως λειτουργικες 2.2 κ 2.3.

Βρε καλώς τον arxangelos...

Το Χ8 έρχεται με 1.6 Android OS και όχι 2.1 .

Το Blade δεν κάνει φλαμπέ τους εγκεφάλους λόγω SAR γιατί το SAR του είναι ΕΝΤΟΣ ορίων ΕΕ.

Το servise της Wind από πού και ως πού είναι ανύπαρκτο.

Και το Blade έχει ανεπίσημη υποστήριξη γιατί πουλάει ακόμα σαν τρελό.

Δημοσ.

Εχει αναβαθμιση σε 2.1 ετοιμη,που παιρνει 1 λεπτο να περαστει. Εγω προσωπικα το blade δεν θα το περνα. Φιλικα παντα κ χωρις καμια κακια. ;-)

Δημοσ.

εγω πηγενα προς blade μερια αλλα 3 φορες που εχω ρωτησει ποτε ερχετε ολο το αναβαλλουν, λετε να παω προσ x8 h galaxy 3?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...