Προς το περιεχόμενο

Rapidshare - διευκρινίσεις

Etherovamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά. Είμαι εδώ και καιρό premium user στη rapidshare (από 29-10-2010) και θα ήθελα αν έχετε την καλοσύνη να μου διευκρινίσετε τι σημαίνουν κάποια στοιχεία του λογαριασμού μου γιατί στη σελίδα της rapidshare παιδεύομαι κάπως με τα αγγλικά...

Στο λογαριασμό μου λοιπόν αναγράφονται τα παρακάτω:

Rapids

You have 329 Rapids left.

Recharge Rapids RapidPro is active!

RapidPro is active until: 2011-10-29 19:09

Extend RapidPro Traffic

You still have 1 675 113 MB of traffic left.

Με ενδιαφέρει περισσότερο να μου διευκρινίσει κάποιος μέχρι ποιο χρονικό σημείο μπορώ να εξαντλήσω τα MB του download που μου δίνονται. Είναι αλήθεια πως πρέπει να τα εξαντλήσω μέσα σε ένα έτος ή δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός; Τα rapids και το rapidpro τι ρόλο παίζουν τελικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Ότι το RapidPro είναι active σημαίνει πως είσαι premium user. Όσο είναι ενεργό το rapidpro, μπορείς να κατεβάζεις όσο traffic έχεις. Μετά τις 29/10/2011 θα πρέπει ν αγοράσεις rapids (τα 500 ~5€ και κρατάνε για ένα μήνα, αν θυμάμαι καλά) για να μπορείς να συνεχίσεις να κατεβάζεις σαν "premium". Το traffic σου δε χάνεται.

Δημοσ.

Μπορώ να κάνω το εξής;

Στην περίπτωση που έχω αφήσει αρκετό traffic στις 29-10-2011 (με τη λήξη δηλαδή του rapidpro), μπορώ να μην ασχοληθώ ως premium user για κάποιο διάστημα (χωρίς σύμφωνα με τα λεγόμενά σου να είναι δυνατό το premium download, παρόλο που το traffic δεν το χάνω) να αγοράσω ξαφνικά rapids για ένα μήνα στις 15-02-2012 και να ξοδέψω όλο το traffic στο μήνα αυτό; Εν ολίγοις και μετά τις 29-10-2011 το traffic μπορώ να το αξιοποιήσω ως premium χωρίς να χάνεται ποτέ όποτε αγοράζω rapids;

Δημοσ.

Ναι μπορείς. Δε χάνεται το traffic. Μπορείς να ξοδέψεις όλο το υπολειπόμενο μέσα σε όσο χρονικό διάστημα θες εφόσον είναι active το rapidpro.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...