panos0100 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας εχω ενα προβλημμα με μια usb tv εγκατεστησα 3 φορες τα προγραμματα ολα που εχει ανοιγει για να δεις τηλεοραση αλλα δεν ανοιγει του ραδιοφονου το προγραμμα το dradio και δεν πιανει καθολου το τηλεχειρηστιριο σε αντιθετη περιπτωση που στα windows 7 που δοκιμασα ολα δουλεουνε κανονικα και δεν υπαρχει κανενα προβλημμα μηπως υπαρχει καπια λυση για το θεμα το μοντελο usb tv ειναι της crypon 200 το μυνημα που βγαζει για το ραδιωφονο ειναι initialize failed please check device connected correctly τα εσβησα ολα τα ξαναπερασα 3 φορες αλλα τιποτα ενω στα αλλα τα windows τα 7 δουλεψαν με την 1 περιμενω τις γνωμες σας ευχαριστω
nikomas50 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Χρησιμοποίησες την εφαρμογή http://www.crypto.gr/drivers/TM_3.zip από την ιστοσελίδα της crypto ή κάποιο άλλο software?
panos0100 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 χρησιμοποιησα το cd που ειχε μεσα το kouti αλλα πως γινεται στα 7 να δουλευει και στα χπ οχι μηπως υπαρχει μια περιπτωση να φταιει οτι εχω sp3?
nikomas50 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασε να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το αρχείο που ανέφερα παραπάνω. Εγώ χωρίς να έχω κάρτα TV της Crypto, το εγκατέστησα στα ΧΡ με SP3 και λειτουργούν θαυμάσια τόσο το ραδιόφωνο όσο και η τηλεόραση. Ίσως το λογισμικό που υπάρχει στο "cd που ειχε μεσα το kouti" είναι παλαιότερο και έχει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.