Προς το περιεχόμενο

nvidia geforce4 mx 440 with agp8x -opengl

JEIQ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 21 Φεβρουαρίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα
Κρυμμένο από parsifal, 21 Φεβρουαρίου 2011 - Διπλό μήνυμα ή θέμα

καλησπερα μηπως μπορειτε να μου βρειτε το open gl 1,3 για την παραπανω καρτα γραφικων

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

H MX-440 υποστηρίζει μέχρι OpenGL 1.0

Αυτό δεν είναι κάποιο πρόγραμμα που να το εγκαθιστάς στον υπολογιστή, είναι μια "γλώσσα" που υποστηρίζει η κάρτα σου.

Απο οτι ξέρω δεν γίνεται να βάλεις κάποιο software που να κάνει την μετατροπή απο 1.3 σε 1.0 και να το στέλνει στην κάρτα σου για να σου δουλέψει το πρόγραμμα που θες.

Τι πας να τρέξεις;

Δημοσ.

Η τελευταία έκδοση των ForceWare drivers που βγήκε για την κάρτα σου είναι η 93.71 και περιλαμβάνει υποστήριξη για OpenGL νεότερο του 1.3 (2.0 νομίζω).

Δημοσ.

Η τελευταία έκδοση των ForceWare drivers που βγήκε για την κάρτα σου είναι η 93.71 και περιλαμβάνει υποστήριξη για OpenGL νεότερο του 1.3 (2.0 νομίζω).

Δηλαδή δεν παίζει ρόλο το ότι η κάρτα λόγο ηλικίας έχει απάνω OpenGL 1.0? Νόμιζα δεν δέχεται παραπάνω :-(

Οκ...

Δημοσ.

Το chip υποστηρίζει σε επίπεδο hardware ορισμένα χαρακτηριστικά συγκεκριμένης έκδοσης του OpenGL (και του DirectX ομοίως), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η ενσωματωμένη στους drivers υλοποίηση OpenGL πρέπει να μείνει κολλημένη στο ίδιο version number.

Ή αν το θες αλλιώς, με όρους DirectX: Το γεγονός ότι π.χ. τα Vista έρχονται με το DirectX 10 ενσωματωμένο δε σημαίνει ότι δε θα μπορούν να τρέξουν σε ένα σύστημα με Geforce4 MX 440 που υποστηρίζει hardware acceleration σε κάποια features του DirectX 7.

Δημοσ.

I see... Άρα θα μπορεί να βάλει ότι θέλει (ότι τραβάει και αυτή η κακομοίρα η 440 :P), οι εντολές επεξεργάζεται software και πάει κάτω το ανάλογο στην κάρτα για για να προκύψει το σωστό γραφικό ; :huh:

Anyway, τι απόγινε ο Jeiq? Δεν πιστεύω να την έχει σουτάρει σε κανένα κάδο την κάρτα μέχρι τώρα... Τράβαγε καλά στην εποχή της πάντως αυτή... IGI και τα μυαλά στα κάγκελα...

Δημοσ.

Ο,τι θέλει, όχι ακριβώς. Μπορεί να βάλει την τελευταία έκδοση ForceWare που υποστηρίζει OpenGL 2.0 και να προσπαθήσει να τρέξει το λογισμικό Χ που τον ενδιαφέρει. Αν το Χ απαιτεί υποστήριξη hardware acceleration σε OpenGL features που δεν παρέχει η κάρτα, ατύχησε. Αν όμως οι developers του Χ έχουν επιδιώξει συμβατότητα και με παλαιότερες κάρτες, σίγουρα θα υπάρχει εναλλακτικό code path γι' αυτές.

Δημοσ.

προσπαθω να τρεξω το medal of honor παλιο μου pc για να το δωσω στον ξαδερφο μοθ ποθ του αρεσει

Δημοσ.

Το Alied assault παίζει και να το σήκωνε. Καρτάρα, την είχα και εγώ κάποτε και το έλεγα στα παιδιά στο δημοτικό και καμάρωνα.

(Υ.Γ: Η απάντηση τους ήταν: "Ε αφού έχεις και τσίφός τέτοιο 440.. τι να σου πω μπράβο". Ένιωθα τόσο μόνη..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...