Προς το περιεχόμενο

Νεα καρτα γραφικων-Καηκε!!!

arxangelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι καθολου καλη σε σχεση με οσες προειπαν τα υπολοιπα παιδια....

Οριστε και ακομα μια αποψη ενος παιδιου εδω στο forum για τη συγκεκριμμενη καρτα:

http://www.insomnia.gr/topic/399172-gigabyte-geforce-gts450-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B5%CF%82/

Tην πηρε και ενας φιλος μου τη συγκεκριμενη καρτα, περα απο το οτι ειναι αθορυβη, στις επιδοσεις δεν λεει και τιποτα τρελο...χωρις να εχει βεβαια προβλημα να παιξει τα τελευταια παιχνιδια αλλα με περιορισμους. Με 20-30 ευρω παραπανω οπως λενε, παιρνεις καλυτερη καρτα, ή ακομα και μεταχειρισμενη με 130-150 ευρω....

τι να σε πω ... δεν γνωριζω, δεν την εχω για να ξερω, εγω ειχα παρει μια M.S.I. 9600GT oc edition, και την εχω ακομα αλλα και παιζω στο φουλ οτι κυκλοφορει!!!!!

Δημοσ.

τι να σε πω ... δεν γνωριζω, δεν την εχω για να ξερω, εγω ειχα παρει μια M.S.I. 9600GT oc edition, και την εχω ακομα αλλα και παιζω στο φουλ οτι κυκλοφορει!!!!!

Φιλε μου δεν υπαρχει περιπτωση να τα παιζεις ολα φουλ με την 9600gt oc edition, εκτος και αν παιζεις σε αναλυση 240x320.

Χωρις να θελω να σε προσβαλω, μαλλον κατι εχεις μπερδεψει....εκτος αν τα παιχνιδια τα βαζεις οντως στο φουλ, κολλανε, αλλα δεν σε ενοχλει..

Δημοσ.

Με 512 μνημη?? Μπαααααααααα :rolleyes:

Εκτος αν οπως ειπε και το παιδι απο πανω εχεις καμια οθονη crt στα 1024x768 :-D

Οταν λες τελευταιο???Ποτε σταματησες να μετρας?? Τα CoD: Black Ops , Dragon Age 2 (εστω demo) , Grand Theft Auto IV , Crysis Warhead , Metro 2033 και και και και τα εχεις παιξει στο pc σου??

Δημοσ.

Με 512 μνημη?? Μπαααααααααα :rolleyes:

Εκτος αν οπως ειπε και το παιδι απο πανω εχεις καμια οθονη crt στα 1024x768 :-D

Δηλαδη εαν ειχε 1 giga Μνημη θα τα επαιζε full?

Δεν παιζει τοσο ρολο η μνημη σε συγκριση με το ποσο ρολο παιζει ο πυρηνας.

Φανταζομαι το ξερεις αυτο.

Δημοσ.

Εγω δηλαδη με την 9500 πως επαιξα ολα τα παραπανω , και μονο στο DA2 δεν εμεινα ευχαριστημενος..

Και η 9500 δεν ειναι για gaming..

ΥΓ:Παιζω σε 1400x900

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...