tinapo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή δεν έχω προσωπική εμπειρία μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για τα case που έχουν θέση για το τροφοδοτικό στο κάτω μέρος; Είναι καλύτερη επιλογή; Συνδυάζονται με όλα τα τροφοδοτικά; Ευχαριστώ
xristos_87 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Επειδή δεν έχω προσωπική εμπειρία μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για τα case που έχουν θέση για το τροφοδοτικό στο κάτω μέρος; Είναι καλύτερη επιλογή; Συνδυάζονται με όλα τα τροφοδοτικά; Ευχαριστώ Πλέων όλα τα τροφοδοτικά έχουν ένα μεγάλο ανεμιστήρα στο κάτω μέρος τους άρα στα cases που το τροφοδοτικό είναι πάνω ο αέρας που παίρνουν είναι ο ζεστός μέσα από το κουτί...Ενώ όταν είναι κάτω παίρνουν τον ποιο κρύο αέρα απ' έξω άρα χαμηλότερες θερμοκρασίες = καλύτερες επιδόσεις...
antonl Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης βοηθάει και στο cable management μιας δεν είναι απαραίτητο τα καλώδια να διασχίσουν τη μητρική για να φτάσουν πχ στους δίσκους (ΟΚ υπάρχουν κι άλλες λύσεις γι αυτό) μιας και συχνά οι δίσκοι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με το PSU. Οπότε έμμεσα συμβάλει και στην καλύτερη ροή του αέρα στο κουτί. Δεν είναι κάποιο συντριπτικό πλεονέκτημα αλλά γενικά καλό μου φαίνεται...
pano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 tinapo κατ'εμέ,δεν έχει καμμία σημασία αν το τροφοδοτικό είναι πάνω ή κάτω. Από κει και πέρα αν διαλέξεις κουτί με την θέση του τροφοδοτικού κάτω, να προσέξεις το τροφοδοτικό που θα πάρεις να έχει μακριά καλώδια (κυρίως για τα ΑΤΧ μιλάω), και να έχει χώρο για να περνάνε τα καλώδια πίσω από την μητρική γιατί αλλιώς το cablemanagment είναι πολύ πιο δύσκολο απ΄ότι σε ένα κουτί με το τροφοδοτικό επάνω.
jimgoodman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Πλέων όλα τα τροφοδοτικά έχουν ένα μεγάλο ανεμιστήρα στο κάτω μέρος τους άρα στα cases που το τροφοδοτικό είναι πάνω ο αέρας που παίρνουν είναι ο ζεστός μέσα από το κουτί...Ενώ όταν είναι κάτω παίρνουν τον ποιο κρύο αέρα απ' έξω άρα χαμηλότερες θερμοκρασίες = καλύτερες επιδόσεις... Να πω και εγω κατι:τραβαει κρυο αερα αλλα βγαζει ζεστο οποτε παει παραπανω ζεστη στο υπολοιπο συστημα-Μηπως ειναι μια ή αλλη.
pano Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Να πω και εγω κατι:τραβαει κρυο αερα αλλα βγαζει ζεστο οποτε παει παραπανω ζεστη στο υπολοιπο συστημα-Μηπως ειναι μια ή αλλη. Φίλε jimgoodman καταρχήν καλώς ήρθες. Τα τροφοδοτικά σε όλες τις περιπτώσεις(μάλλον) βγάζουν τον αέρα εκτός κουτιού.
jimgoodman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε jimgoodman καταρχήν καλώς ήρθες. Τα τροφοδοτικά σε όλες τις περιπτώσεις(μάλλον) βγάζουν τον αέρα εκτός κουτιού. Μαλλον εχεις δικιο φιλε. Πρεπει να ειπα κοτσανα.
IOSTEFO Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Ενώ αυτό κάνει το αντίθετο. http://www.coolermaster.com/upload/product_feature/Elite371_550_2.jpg
pano Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Όχι φίλε IOSTEFO,τον αέρα έξω τον βγάζει και σ'αυτήν την περίπτωση το τροφοδοτικό,απλώς μάλλον μπερδεύτηκες με τα βελάκια της φωτογραφίας τα οποία δείχνουν που πρέπει να κατευθύνουν τον αέρα οι ανεμιστήρες του κουτιού.
tinapo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 tinapo κατ'εμέ,δεν έχει καμμία σημασία αν το τροφοδοτικό είναι πάνω ή κάτω. Από κει και πέρα αν διαλέξεις κουτί με την θέση του τροφοδοτικού κάτω, να προσέξεις το τροφοδοτικό που θα πάρεις να έχει μακριά καλώδια (κυρίως για τα ΑΤΧ μιλάω), και να έχει χώρο για να περνάνε τα καλώδια πίσω από την μητρική γιατί αλλιώς το cablemanagment είναι πολύ πιο δύσκολο απ΄ότι σε ένα κουτί με το τροφοδοτικό επάνω. Υπάρχει κάποια ένδειξη για το μήκος των καλωδίων; γιατί δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο-νόμιζα πως είναι σταθερό το μήκος τους σε όλα τα τροφοδοτικά.
IOSTEFO Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Τα καλώδια δεν έχουν το ίδιο μήκος διαφέρουν από τροφοδοτικό με τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.