paul7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Γειά σας παιδιά. Θέλω να αγοράσω μια οθόνη για το Ps3 ως 200€ 1920χ1040 με HDMI σίγουρα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
weber122 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Για δες αυτήν. Γενικά, σε αυτά τα λεφτά παίζεις μέχρι και 22" πιστεύω.
paul7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Έχω βρειαυτή και θα ήθελα τη γνώμη σας.
EliasKir Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Με τοσα λεφτα συνηθως εχουν μονο εισοδο VGA. Παρ'την με κλειστα ματια. Η τελευταια LG που ειχα ειχε παρα πολυ καλα χρωματα για ΤΝ πανελ. Αλλα δεν φαινεται να εχει ηχεια οποτε πρεπει να τα συνδεσεις καπου αλλου.
paul7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει εύκολος τρόπος για τα ηχεία όποιος ενδιαφέρετε του τον λέω....... Άρα πάω για αυτή..!!
p_under Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 για πες τον τροπο εδω να τον εχουν πολυ υποψην τους !
paul7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Από το καλώδιο που περιέχει μέσα το Ps3 μπορείς μόλις συνδέσεις το hdmi να βάλεις τον ήχο να βγαίνει από εκεί. Με αυτά όποιο από αυτά τα καλώδια μπορείτε να βρείτε. Και τα συνδέεται σε ηχεία ή οτι άλλο έχετε.Εάν θέλετε κάνω και ένα βίντεο.
LouCi4er Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Από το καλώδιο που περιέχει μέσα το Ps3 μπορείς μόλις συνδέσεις το hdmi να βάλεις τον ήχο να βγαίνει από εκεί. Με αυτά όποιο από αυτά τα καλώδια μπορείτε να βρείτε. Και τα συνδέεται σε ηχεία ή οτι άλλο έχετε.Εάν θέλετε κάνω και ένα βίντεο. Απο που εκει?Κανε ενα βιντεο ή αν σου ειναι ευκολο να το εξηγουσες λιγο καλυτερα.
paul7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εννοώ πως μόλις έχεις κάνει όλα τα settings με το hdmi και πατάς finish. Μετά (ενώ εσύ έχεις συνδέσει ήδη το Av cable) πας στα sound settings έπειτα Audio output settings audio input connector/scart/av multi hit x και εισται έτοιμοι πιστεύω να καταλάβατε και με τα καλώδια που έχω στην φωτογραφία που πρέπει κάποιος να αγοράσει.Και μετα από εκεί στα ηχεία με το πράσινο καλωδιάκι των ηχείων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.