Plutomania Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ενταξει το βρηκα πως γινονται save τα settings.Overclocked 800/950/1600 μου δινει VDDC 1.037 στο Combuster.Ειναι θεωρειτε καλα,ετσι? (Σορρυ αλλα δεν εχω ξανασχοληθει με Nvidia.) δοκίμασε και το Furmark 1.9.0 αν θυμάμαι καλά. Είναι αρκετά βαρύ αλλά και πολύ καλό!
Slothvar Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 @Benign ποια sparkle εχεις ακριβώς? Την πιο παλιά που ειναι reference η την καινούργια με το μωβ to fan?
benign Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 @Benign ποια sparkle εχεις ακριβώς? Την πιο παλιά που ειναι reference η την καινούργια με το μωβ to fan? Γεια σου Sloth,εχω αυτην εδω : Αρχικα την πηρα επειδη ειχα πουλησει μια 4890 και ηθελα μια προσωρινα μεχρι να αγορασω καποια ακριβοτερη,αλλα η συγκεκριμενη βγηκε διαμαντακι και θα την κρατησω για κανεναν χρονο μεχρι να βγει η επομενη φουρνια απο AMD/Nvidia. Εδω εχει και ενα αρθρακι για την συγκεκριμενη: http://www.pureoverc...id=1048&page=17 Κλοκαρει πολυ καλα,εχει φανταστικες θερμοκρασιες και δεν ειναι θορυβωδης.Εντυπωσιακο budget καρτακι. Παιδια ,τωρα που το θυμηθηκα,ενας φιλος μου την αγορασε και εχει εναν phenom II X 4 810.Δεν υφισταται bottleneck ετσι?Γιατι του ειπα οτι ειναι οτι πρεπει για αυτον.
Plutomania Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 όχι βρε, τι botleneck; Με 4 πυρήνες δεν υπάρχει περίπτωση...
benign Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 όχι βρε, τι botleneck; Με 4 πυρήνες δεν υπάρχει περίπτωση... Σωστα και εγω ετσι πιστευω αλλα επειδη καποια benches δειχνουν τον 810 πολυ χαμηλα πια για gaming cpu, με 1680Χ1024 αναλυση,θεωρησα καλο να παρω μια γνωμη.Βασικα ξερω οτι μερικα ειναι fixed για να προωθουν το καινουργιο hardware.
Plutomania Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Σωστα και εγω ετσι πιστευω αλλα επειδη καποια benches δειχνουν τον 810 πολυ χαμηλα πια για gaming cpu, με 1680Χ1024 αναλυση,θεωρησα καλο να παρω μια γνωμη.Βασικα ξερω οτι μερικα ειναι fixed για να προωθουν το καινουργιο hardware. όχι, σιγά τώρα. Δεν κάνουν bottleneck και να κάνουν είναι υπερβολικά μικρό. Μην σε ανησυχεί αυτό...
caution Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 ...πάντως ένα μικρό overclock (@3GHz) μόνο για καλό θα ήταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.