Προς το περιεχόμενο

Overclocking Asus Engtx 460 1 GB

Doc1355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν γράψτε μου και οι 2 αναλυτικά τί πρέπει να κάνω και τι θα χρειαστώ απο προγράμματα

και θα το δώ αργότερα γιατί τώρα φτιάχνω και κάτι βίντεο :P

βρε συ θέλω ένα αρχείο σε κατάληξη rom συνήθως. Κάνετο extract μέσω του GPU-Z

Πώς το κάνω αυτό? Δεν το έχω ξανα κάνει ρε

Δημοσ.

Λοιπόν γράψτε μου και οι 2 αναλυτικά τί πρέπει να κάνω και τι θα χρειαστώ απο προγράμματα

και θα το δώ αργότερα γιατί τώρα φτιάχνω και κάτι βίντεο :P

Πώς το κάνω αυτό? Δεν το έχω ξανα κάνει ρε

Η φωτογραφία είναι από το laptop που χρησιμοποιώ τώρα αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια. Πατάς το κουμπάκι με το πράσινο βελάκι και Save to File:

gpuzc.jpg

Το πρόγραμμα θα το βρεις εδώ:

http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/

Δημοσ.

Ok φίλε μου ευχαριστώ πολύ..

Τα κατεβάζω τώρα και μόλις το κοιτάξω θα ενημερώσω

Edit: Eχω ήδη ερώτηση :P

Το Tweak τί κάνει είπαμε???

Δημοσ.

Ok φίλε μου ευχαριστώ πολύ..

Τα κατεβάζω τώρα και μόλις το κοιτάξω θα ενημερώσω

Edit: Eχω ήδη ερώτηση :P

Το Tweak τί κάνει είπαμε???

το tweak ενεργοποιεί το voltage unlock και κανονικά και κάποιες άλλες μικροδυνατότητες που δεν φαίνονται στις κάρτες μας αλλά σε αυτές τις msi. Σε εμάς όμως θα σε αφήσει να πας το voltage στο μέγιστο που έθεσα από το bios το οποίο και θα περάσεις. Προσοχή όμως μην τα κάνεις θάλασσα, θέλουν προσοχή αυτά τα πράγματα. Πρόσεξε τις εντολές που πρέπει να δώσεις, τα κενά κλπ...

Δημοσ.

Να σου πώ ρε τσίφτη στις εντολές που μου λές

Οταν γράψω την πρώτη (nvflash --save ORIGINAL.BIN) θα κάνει κάποια διεργασία ή στα καπάκια θα γράψω

και την επόμενη (nvflash -5 -6 BIOS.BIN)?

Δημοσ.

Να σου πώ ρε τσίφτη στις εντολές που μου λές

Οταν γράψω την πρώτη (nvflash --save ORIGINAL.BIN) θα κάνει κάποια διεργασία ή στα καπάκια θα γράψω

και την επόμενη (nvflash -5 -6 BIOS.BIN)?

θα κάνει μια διεργασία. Το save σημαίνει να κάνει αποθήκευση του τωρινού σου bios για λόγους ασφάλειας/backup. Το δεύτερο είναι το flashάρισμα της κάρτας. Γενικά βλέπε την οθόνη. Βάλε πρώτα το πρώτο, πάτα enter και αφού τελειώσει αυτό πας το δεύτερο.

Δημοσ.

χαχαχαχα λές ε?

Τί μπορεί να πάθει αν γίνει πατάτα ρε συ?

Και κυρίως αν κάτι δέν πάει καλά γίνεται να γυρίσω στο default bios?

Δημοσ.

δεν υπάρχει άλλος τρόπος για περαιτέρω overclocking πάντως. Είναι ο μόνος τρόπος - το έχω κάνει και εγώ αρκετές φορές. Την πρώτη φορά θα λες: "ωχ θα την χαλάσω" και κάτι τέτοια άλλα μόλις δεις το μήνυμα Success και τις αλλαγές στο ΑΒ τότε θα ηρεμήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...