Προς το περιεχόμενο

Overclocking Asus Engtx 460 1 GB

Doc1355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω την ακόλουθη καρτούλα (είναι η overclocked edition) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513490 και λέω να την ανεβάσω λιγάκι...

Εχει Memory Clock: 1000mhz Gpu Clock: 775mhz Shader Clock: 1550mhz

Θέλω να μου πείτε τι θα χρειαστώ για να το κάνω και πώς.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραία και μόλις το κατεβάσω τί πρέπει να πειράξω στις επιλογές?

Δέν είμαι σε αυτό το pc τώρα και ρωτάω για να ξέρω τι να κάνω οταν επιστρέψω και το δοκιμάσω...

Δημοσ.

Θα πατήσεις το apply που έχει κάτω κάτω και θα κανείς stress την κάρτα γραφικών αν δεις ότι δεν βγάζει κουκίδες και δεν κρασαρει ανεβάζεις και άλλο μέχρι που δεν θα πηγαίνει άλλο,μετα ανεβάζεις και κάνα score από κάνα 3d mark :devil: :P

Δημοσ.

Stress να κάνω με το Kombustor? Επίσης με το Gpu-z το memory clock είναι 1000mhz ενώ στο msi afterburner λέει 2000, γιατί γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Δέν λέει stress testing λέει μόνο Burn-In test και έχει να επιλέξω 3D API και κάτι άλλο να τικάρω που λέει xtreme burn-in...

Και πόση ώρα να το αφήσω να τρέχει το Kombuster για να είμαι σίγουρος ότι είναι όλα οκ?

Τον Fan της κάρτας να το αφήσω Auto ε?

Δημοσ.

Stress testing λέγεται η κατηγορία προγραμμάτων, γενικά ;)

Το Kombustor αν δεν βγάλει κάτι εντυπωσιακό για 15 λεπτά, είσαι καλυμένος. Το fan στο auto. Αν δεις ότι πιάνει τρελά νούμερα μπορείς να το setάρεις και πιο πάνω, χειροκίνητα.

Αλλά τι clocks τεστάρεις δεν μας είπες...

Δημοσ.

Δηλαδή να τρέξω το Burn-in που λέει ή ένα απο τα δύο benchmarks που έχει?

Θέλω να τεστάρω core 800mhz shader 1600mhz

Δημοσ.

Καλύτερα ένα - ένα τα καρπούζια ;)

Βρες πρώτα μία σίγουρα σταθερή τιμή για το core, και μετά πειραματίζεσαι και με τις μνήμες ;)

Δημοσ.

χαχαχα τα καρπούζια :P

Λοιπόν μέχρι στιγμής έτρεξα 20 λεπτά σε core 824mhz shader 1648mhz χωρίς να δω κάτι περίεργο, για την ακρίβεια δέν άλλαξε τίποτα

όπως ξεκίνησε έτσι τελείωσε...

και τώρα τρέχω core 852mhz shader 1704mhz και είναι στα 7 λεπτά μέχρι στιγμής και πάει κομπλέ.

Αν πάει στα 20 λεπτά πάλι χωρίς να δώ κάτι περίεργο θα βάλω 860 και 17** (όσο πάει) και άν και εκεί είναι εντάξει θα το αφήσω εκεί,

πιστεύω είναι καλά...

Α και max temp 69 στο 824 και 70 τώρα στο 852

Δημοσ.

Έκτος από το stress που κανείς με το πρόγραμμα μπες να παίξεις και κανένα παιχνίδι γιατί όταν έκανα Overclock την δίκια μου την έφτασα αρκετά ψηλά,στο stress πρόγραμμα δεν μου έβγαζε τίποτα άλλα μέσα στο παιχνίδι μπλε οθόνη και για σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...