giorgos1966 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα παιδια.αγορασα την παραπανω συσκευη για να αντιγραψω καποιες ληψεις που ειχα βγαλει με την παλια μου βιντεοκαμερα.επαιρνε VHS ταινειες.την πρωτη που εκανα ομως μου την βγαζει στον υπολογιστη σε μορφη TS(VOB)!!!τι να κανω βρε παιδια; υπαρχει καποια ρυθμιση;
micos000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Απ' ότι βλέπω στο site της Pinnacle, η συσκευή αυτή έχει δυνατότητα capturing σε διάφορες μορφές. Εσύ μάλλον κάνεις λήψη σε μορφή DVD. Δες τι επιλογές έχει και αν πρόκειται να επεξεργαστείς τα βίντεο πριν τα αποθηκεύσεις θα πρότεινα να επιλέξεις DV-AVI PAL. Αν θέλεις να τα μεταφέρεις απευθείας σε dvd άστα όπως είναι.
giorgos1966 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Απ' ότι βλέπω στο site της Pinnacle, η συσκευή αυτή έχει δυνατότητα capturing σε διάφορες μορφές. Εσύ μάλλον κάνεις λήψη σε μορφή DVD. Δες τι επιλογές έχει και αν πρόκειται να επεξεργαστείς τα βίντεο πριν τα αποθηκεύσεις θα πρότεινα να επιλέξεις DV-AVI PAL. Αν θέλεις να τα μεταφέρεις απευθείας σε dvd άστα όπως είναι. Ευχαριστω για την απαντιση σου.βασικα με ενδιαφερει τα αρχεια (παλιες ληψεις)που εναι στις κασετες, να τα επεξεργαστω (να τα ενωσω κτλ)με το cyperling power director.και στο τελος να τα γραψω σε συμβατο dvd.
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Νομίζω ότι το power director δέχεται αρχεία Vob.
giorgos1966 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Νομίζω ότι το power director δέχεται αρχεία Vob. το VLC διαβαζει μ2ts κτλ δυσκολα αρχεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.