Προς το περιεχόμενο

Laptop 2 μερες ανοιχτο

arxangelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αφησω ενα λαπτοπ ανοιχτο απο τις 8 το απογευμα εως 5 το απογευμα λετε να παθει τιποτα?

sorry για την χαζη ερωτηση αλλα το λαπτοπ δεν ειναι δικο μου κ φοβαμαι

Δημοσ.

Δεν θα πάθει τίποτα και για να μην κλείσει μόνο του, διόρθωσε τις ρυθμίσεις ενέργειας (π.χ. κλείσιμο οθόνης, δισκων, κλπ)

Δημοσ.

Εμενα το προηγουμενο μου λαπτοπ ειχε κλεισει 4.5-σχεδον 5 μηνες ανοιχτο.

Οπως ειπε και παραπανω το παιδι, για αυτο τον λογο φτιαχνονται τα μηχανηματα αυτα.

Δημοσ.

o poulinos μαλλον το εννοεί για ολους τους υπολογιστες. Το laptop είναι φτιαγμένα για φορητότητα αλλά η ύπαρξη της μπαταρίας μας επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε σαν υπολογιστή με μονιμο UPS.

Δημοσ.

o poulinos μαλλον το εννοεί για ολους τους υπολογιστες. Το laptop είναι φτιαγμένα για φορητότητα αλλά η ύπαρξη της μπαταρίας μας επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε σαν υπολογιστή με μονιμο UPS.

Και εγω σαν desktop το χρησιμοποιω επειδη δεν θελω πολυ θορυβο(αφου ειναι και ολη μερα ανοιχτο).

Εχω βγαλει την μπαταρια, το εχω μονιμα συνδεδεμενο στο ups, και κατεβαζει αβερτα!!

Δημοσ.

Και εγω σαν desktop το χρησιμοποιω επειδη δεν θελω πολυ θορυβο(αφου ειναι και ολη μερα ανοιχτο).

Εχω βγαλει την μπαταρια, το εχω μονιμα συνδεδεμενο στο ups, και κατεβαζει αβερτα!!

Και στην περίπτωση σου, αν το ρυθμίσεις να σβήνει και η οθόνη κάνεις και μεγάλη οικονομία στο ρεύμα που καις.

(συγκριτικά με ενα αντίστοιχο desktop)

Δημοσ.

Ότι σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω.

Το πρώτο μου φορητό 5ετίας πια, έχει αναλάβει μόνιμα ρόλο "Θείου". Σβήνει μια φορά τους 4 μήνες και αυτό για να ανοίξω το σύστημα ψύξης και να το καθαρίσω από σκόνες.

Αν ήθελα να το πουλήσω θα ήταν έγκλημα να το δώσω έστω και 70 ευρώ, οπότε μέχρι να πεθάνει, άστο να κατεβάζει.

Δημοσ.

Και στην περίπτωση σου, αν το ρυθμίσεις να σβήνει και η οθόνη κάνεις και μεγάλη οικονομία στο ρεύμα που καις.

(συγκριτικά με ενα αντίστοιχο desktop)

Εννοειται πως το εχω ρυθμισει να κλεινει η οθονη στο 10λεπτο επανω.

Γιατι εκτος απο οικονομια στο ρευμα, δεν θελω.. φωτιστικο το βραδυ για να κοιμαμαι. :P

Δημοσ.

Της γκομενας μ ειναι το λαπτοπ,της το πηρα γτ καηκε η καρτα γραφικων απο το desktop μ ομως χθες περασα cfw στο ps3 κ καιγομαι κ γω για God of war,killzone,gran turismo

Δημοσ.

Προσοχή λίγο με τις θερμοκρασίες παίδες..Αν έχει "δυνατό"-"ψυχρό" σκαρί αφήστε το και 2 χρόνια ανοιχτό..

Ο αδερφός μου με μουλτιραμα λαπτοπι είχε άσχημη εμπειρία καθώς το είχε 24/7 ανοιχτό με κανα μανατζερ και κανα προ και στα 2.5 χρόνια ψόφισε η γραφικών..Ανέβαζε 95αρια ολο το σύστημα(με αλλαγές πάστας-καλό,προσεκτικό καθάρισμα να επεφτε στους 85 που πάλι είναι υπερβολικό).

Μπορεί να ήταν και τυχαίο αν και τα σκαριά απο πλαίσιο και μουλτιράμα είναι της πλάκας..

Απλά θεώρησα σωστό να μοιραστώ την εμπειρία αυτή!

Δεν καταλαβαίνουν τπτ τα μηχανήματα πάντως...λιώστε ταααααα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...