kate23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Γεια παιδιά. Έχει ασχοληθεί κανείς με stock photography? Πείτε μου γενικά πράγματα για αυτό, εμπειρίες σας, tips ή και συγκεκριμένα site. Από ότι έχω διαβάσει στο internet το shutterstock παίζει πιο πολύ, αλλά από ότι είδα θέλει πληροφορίες πιστωτικής και κάτι για τους φόρους αν κατάλαβα καλα .
kate23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Το κοίταξα και δεν έχει taxes κλπ. Ευχαριστώ πολύ. Εσύ το έχεις δοκιμάσει ή ασχολήσει με Stock Photography?
slygeo87 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Χρησιμοποιούσα αρκετές φορές για σελιδοποίηση άρθρων κτλ. Αν εννοείς να βγάζω, όχι, καμία σχέση.
kate23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, αν βάζεις εννοώ. Οκ, ευχαριστώ πολύ και πάλι.
zeniath Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δες και εδώ http://browse.deviantart.com/resources/ Αν και δεν κατάλαβα τι εννοείς, εκεί πάντως έχει stock photos
morgy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Αν εννοείς να βάζεις, νομίζω θέλουν σκαναρισμένο διαβατήριο η κάποιο άλλο πιστοποιητητικό (ταυτότητα ελληνική δεν ξέρω αν δέχονται) για να σε δεχτούν ως φωτογράφο ώστε να ανεβάζεις. Τουλάχιστον στο istochphoto από όσο θυμάμαι, πέρσι τουλάχιστον, το ζητούσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.