Προς το περιεχόμενο

Μαθήματα Ισπανικών

Traumatias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρετε που θα μπορούσα να κάνω ταχύρυθμα μαθήματα Ισπανικών στην Αθήνα (να μην είναι στον Άλιμο όμως ρε παιδιά κάπου στο κέντρο)και σε σχετικά συμφέρουσα τιμή??

Με ενδιαφέρει πάααρα πολύ το θέμα και είμαι ανοιχτή σε ότι έχετε να προτείνετε ^_^

Δημοσ.

Προφανώς θα αναφέρεσαι στην γλώσσα , σωστά ?????

Πετυχημένο... not.

Η ξαδέρφη μου έκανε κάπου προς κέντρο μεριά πριν λίγα χρόνια, θα ξέρω περισσότερα από αύριο.

Δημοσ.

Σε μια γρήγορη αναζήτηση πάντως βρήκα κάποια προγράμματα. Όλα τα ταχύρρυθμά βέβαια είναι από 1-1μιση χρόνο...

http://www.carierra.com/index.php?option=com_content&view=article&id=78&Itemid=70

http://www.tzanetos.eu/ispanika-ispanikainicial-ispanikainicial1-ispanikainicial2-ispanikaintermedio-ispanikasuperior.html

http://www.erasmos.gr/glosses/ispanika/inicial.html

http://www.elmundo.gr/new/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=34&Itemid=54&lang=el

Για erasmus τα χρειάζεσαι;

Δημοσ.

Όχι γενικά θέλω να μάθω Ισπανικά.Ίσως για σπουδές στο εξωτερικό αργότερα αλλά και για Εράσμους.Γενικά δεν βιάζομαι πάντως αν αυτό προσπαθείς να καταλάβεις ^_^

• Moderators
Δημοσ.

Ριξε και ματια στην Καπατου επι της Μπενακη. Αν ειναι ακομα οι καθηγητριες που ηταν πριν ενα-δυο χρονια μπορεις να εισαι σιγουρος για την ποιοτητα των μαθηματων. Οσον αφορα την τιμη δεν ξερω τι παιζει.

Δημοσ.

Το ινστιτούτο Θερβάντες το είχα σκεφτεί και εγώ και μάλλον εκεί θα πάω να ρωτήσω πρώτα και ας μην έχει ταχύρυθμα τμήματα ^_^

Stormrain είχες κάνει μαθήματα στην Καπάτου? γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνεται καλό μάθημα στα Φροντιστήρια-αλυσίδες ή αν θα έχουν το ίδιο τροπάριο που είχαν και για τα μαθήματα Αγγλικών(πάρε το proficency και ας τα ξεχάσεις όλα μετά από 1 χρόνο...)

Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να μάθω να χειρίζομαι σωστά την γλώσσα, όχι να αποκτήσω κάποια πιστοποίηση (σε πρώτο στάδιο τουλάχιστον)

Edit:το κοίταξα τα μαθήματα για παιδιά και εφήβους είναι 210 ευρώ οι 30 ώρες :-)

• Moderators
Δημοσ.

Το ινστιτούτο Θερβάντες το είχα σκεφτεί και εγώ και μάλλον εκεί θα πάω να ρωτήσω πρώτα και ας μην έχει ταχύρυθμα τμήματα ^_^

Stormrain είχες κάνει μαθήματα στην Καπάτου? γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνεται καλό μάθημα στα Φροντιστήρια-αλυσίδες ή αν θα έχουν το ίδιο τροπάριο που είχαν και για τα μαθήματα Αγγλικών(πάρε το proficency και ας τα ξεχάσεις όλα μετά από 1 χρόνο...)

Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να μάθω να χειρίζομαι σωστά την γλώσσα, όχι να αποκτήσω κάποια πιστοποίηση (σε πρώτο στάδιο τουλάχιστον)

Edit:το κοίταξα τα μαθήματα για παιδιά και εφήβους είναι 210 ευρώ οι 30 ώρες :-)

Εγω πηγαινα δυο χρονια ιταλικα εκει. Αλλα γενικα για τα ισπανικα και την διδασκαλια τους ακουγα μονο θετικα. Αυτο που μπορω να σου πω εκ πειρας λογω του τροπου διδασκαλιας των ιταλικων (γενικα εχουν κοινη γραμμη στο συγκεκριμενο φροντιστηριο) και με βαση ολων οσων ειχα ακουσει για τα ισπανικα, ειναι πως το πρωτο ετος γινεται παρα πολυ καλο μαθημα και δεν υπαρχει η λογικη του τεραστιου φροντιστηριου. Για τα επομενα ετη το συζηταμε, αλλα στο πρωτο γινεται πολυ καλη δουλεια.

Δημοσ.

Ρε φίλε είναι πολύ απλό να μιλήσεις ισπανικά.

Εκτός από το γνωστό θ θ θ, βάζεις και ένα ε πριν από το αρχικό σίγμα.

Για παράδειγμα

Τα σκατά στα ισπανικά είναι εσκατά

τα σκουπίδια είναι εσκουπίδϊα

το σπαθί, εσπαθί

το σπουργίτι, εσπουργίτι :lol:

Άντε θου γλίτωθα και ένα χρόνο εσπουδών :P

Δημοσ.

μια φίλη μου είχε κάνει μαθήματα στην πρεσβεία..Πολύ καλή εκμάθηση της γλώσσας αλλά σαν το εράσμους στην ισπανία δεν είναι τπτ

Δημοσ.

Τι εννοείς όταν λες στην πρεσβεία??Μήπως εννοείς το ίδρυμα Θερβάντες??

Ε ναι προφανώς και μαθαίνεις καλύτερα μια γλώσσα όταν επισκέπτεσαι τη χώρα, αλλά το εράσμους στην Ισπανία προφανώς και είναι στα σχέδιά μου ^_^ :-D

Δημοσ.

Όχι στο θερβάντες στην ίδια την πρεσβεία απ´ όσο ξέρω. Τα ισπανικά πάντως είναι ωραία και απλή γλώσσα!

Όσο για το εράσμους να πας όπως και δήποτε. Εγώ τώρα είμαι Barcelona :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...