Προς το περιεχόμενο

Που είναι ο 2TB σκληρός, οεο;

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις πήρα έναν ολοκαίνουργο WD 2TB Green για να τον γεμίσω με όλα τα backups, τον έχω συνδέσει σε ICY Box e-sata docking bay, άλλα ο σκληρός δεν φαίνεται πουθενά όταν πάω στον Υπολογιστή μου.

Στο σταθερό pc με μία Asus Evolution X48 δεν φαίνεται καθόλου, ούτε εγκαθιστά drivers, στο laptop Asus N53Jq (πιο καινούργιο με i7 720QM), εγκατέστησε drivers, φαίνεται σαν device από το Devices & Printers και επίσης μπορώ να τον κάνω "ασφαλή κατάργηση", άλλα πάλι δεν φαίνεται πουθενά σαν σκληρός για να βάλω μέσα του αρχεία.

Και στα δύο μηχανήματα έχω αυθεντικά Win7 Pro 64bit.

Καμιά ιδεά; :mellow:

Δημοσ.

πρεπει να κανεις διαμορφωση στον σκληρο,για να δημιουργησει τον <κατανεμημενο χωρο> που πρεπει να εχει..π.χ οπως οταν κανεις ενα φορματ.

σε xp ξερω πως γινεται αλλα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο σε windows 7.καλυτερα να σου πει καποιος που εχει 7αρια....

Δημοσ.

Τον έβαλα σε εσωτερική sata και τον είδε κανονικά, κατόπιν τον έκανα και ένα simple volume από disk management, άλλα με το τον έβαλα ξανά στο icybox δεν τον βλέπει.

Σημειοτέον ότι το συγκεκριμένο docking bay, σύμφωνα με την raidsonic, υποστηρίζει "up to 2TB for 3.5'' "

• Moderators
Δημοσ.

Νομιζω οτι πρεπει να ειναι σβηστος ο υπολογιστης οταν τον "κοτσαρεις" στο dock.

Αυτο λογικα πρεπει να συμβαινει, αν δεν τον αναγνωριζει ουτε μετα απο φορμαρισμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

hm αφού τον είδε κανονικά ως εσωτερικό και του όρισες volume σημαίνει ότι κάτι παίζει με το icybox...

μήπως έχει πρόβλημα με τα 4K Sectors?

Δημοσ.

Νομιζω οτι πρεπει να ειναι σβηστος ο υπολογιστης οταν τον "κοτσαρεις" στο dock.

Αυτο λογικα πρεπει να συμβαινει, αν δεν τον αναγνωριζει ουτε μετα απο φορμαρισμα.

Όντως, όταν τον έχω ήδη μέσα με αναμμένο το dock και μετά ξεκινήσω το πψ, τότε τον βλέπω.

Το οποίο όμως είναι επίσης κουλό, γιατί το hotswap (με esata) λειτουργεί κανονικά με έναν 250αρη που έχω.

Τι να πω...

Τέσπα, έστειλα και ένα mail στη raidsonic μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω, ως τότε πάντως τη δουλειά μου την κάνω, άλλωστε ο συγκεκριμένος wd θα κουμπώνει μια στις τόσες για τα καινούργια backups.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παίδες ;)

Δημοσ.

Εχω 2Τ WD green EADS στο συγκεκριμενο (αν μιλαμε για αυτο) και τον βλεπει κανονικα ,δηλαδη δεν χρειαζεται να ειναι σβηστος ο υπολογιστης, απλα ανοιγμα κλεισιμο απο το κουμπι του dock και καρφωμα-βγαλσιμο δισκου οταν θελησω.

Δημοσ.

Εχω 2Τ WD green EADS στο συγκεκριμενο (αν μιλαμε για αυτο) και τον βλεπει κανονικα ,δηλαδη δεν χρειαζεται να ειναι σβηστος ο υπολογιστης, απλα ανοιγμα κλεισιμο απο το κουμπι του dock και καρφωμα-βγαλσιμο δισκου οταν θελησω.

ναι το ίδιο έχουμε, και όπως είπα έτσι (με hotswap) δουλεύω και έναν 250αρη που έχω

δοκίμασες να βάλεις μεγάλης χωρητικότητας σκληρό; 1.5 ή 2 TB;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...