Athanasios2104 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις πήρα έναν ολοκαίνουργο WD 2TB Green για να τον γεμίσω με όλα τα backups, τον έχω συνδέσει σε ICY Box e-sata docking bay, άλλα ο σκληρός δεν φαίνεται πουθενά όταν πάω στον Υπολογιστή μου. Στο σταθερό pc με μία Asus Evolution X48 δεν φαίνεται καθόλου, ούτε εγκαθιστά drivers, στο laptop Asus N53Jq (πιο καινούργιο με i7 720QM), εγκατέστησε drivers, φαίνεται σαν device από το Devices & Printers και επίσης μπορώ να τον κάνω "ασφαλή κατάργηση", άλλα πάλι δεν φαίνεται πουθενά σαν σκληρός για να βάλω μέσα του αρχεία. Και στα δύο μηχανήματα έχω αυθεντικά Win7 Pro 64bit. Καμιά ιδεά;
rafail1994 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Βγάλτον και σύνδεσε τον με sata καλώδιο στον σταθερό σου υπολογιστή και πες μας αν τον βλέπει κανονικά
metanei Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 πρεπει να κανεις διαμορφωση στον σκληρο,για να δημιουργησει τον <κατανεμημενο χωρο> που πρεπει να εχει..π.χ οπως οταν κανεις ενα φορματ. σε xp ξερω πως γινεται αλλα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο σε windows 7.καλυτερα να σου πει καποιος που εχει 7αρια....
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Τον έβαλα σε εσωτερική sata και τον είδε κανονικά, κατόπιν τον έκανα και ένα simple volume από disk management, άλλα με το τον έβαλα ξανά στο icybox δεν τον βλέπει. Σημειοτέον ότι το συγκεκριμένο docking bay, σύμφωνα με την raidsonic, υποστηρίζει "up to 2TB for 3.5'' "
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Νομιζω οτι πρεπει να ειναι σβηστος ο υπολογιστης οταν τον "κοτσαρεις" στο dock. Αυτο λογικα πρεπει να συμβαινει, αν δεν τον αναγνωριζει ουτε μετα απο φορμαρισμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 hm αφού τον είδε κανονικά ως εσωτερικό και του όρισες volume σημαίνει ότι κάτι παίζει με το icybox... μήπως έχει πρόβλημα με τα 4K Sectors?
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Νομιζω οτι πρεπει να ειναι σβηστος ο υπολογιστης οταν τον "κοτσαρεις" στο dock. Αυτο λογικα πρεπει να συμβαινει, αν δεν τον αναγνωριζει ουτε μετα απο φορμαρισμα. Όντως, όταν τον έχω ήδη μέσα με αναμμένο το dock και μετά ξεκινήσω το πψ, τότε τον βλέπω. Το οποίο όμως είναι επίσης κουλό, γιατί το hotswap (με esata) λειτουργεί κανονικά με έναν 250αρη που έχω. Τι να πω... Τέσπα, έστειλα και ένα mail στη raidsonic μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω, ως τότε πάντως τη δουλειά μου την κάνω, άλλωστε ο συγκεκριμένος wd θα κουμπώνει μια στις τόσες για τα καινούργια backups. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παίδες
bluesattack Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εχω 2Τ WD green EADS στο συγκεκριμενο (αν μιλαμε για αυτο) και τον βλεπει κανονικα ,δηλαδη δεν χρειαζεται να ειναι σβηστος ο υπολογιστης, απλα ανοιγμα κλεισιμο απο το κουμπι του dock και καρφωμα-βγαλσιμο δισκου οταν θελησω.
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Εχω 2Τ WD green EADS στο συγκεκριμενο (αν μιλαμε για αυτο) και τον βλεπει κανονικα ,δηλαδη δεν χρειαζεται να ειναι σβηστος ο υπολογιστης, απλα ανοιγμα κλεισιμο απο το κουμπι του dock και καρφωμα-βγαλσιμο δισκου οταν θελησω. ναι το ίδιο έχουμε, και όπως είπα έτσι (με hotswap) δουλεύω και έναν 250αρη που έχω δοκίμασες να βάλεις μεγάλης χωρητικότητας σκληρό; 1.5 ή 2 TB;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 δοκίμασες να βάλεις μεγάλης χωρητικότητας σκληρό; 1.5 ή 2 TB; γράφει τον 2Τ (ΤΒ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.