jimn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ποιό πρόγραμμα χρησημοποιήτε για την ενσωμάτωση των υπότιτλων στα αρχεία .avi.Παλιά θυμάμαι κάποιο πρόγραμμα που έκανε την δουλειά σε λιγότερο από 2 λεπτά(add subs2avi νομίζω το λέγανε)αλλά τώρα δεν μπορώ να το βρώ πουθενά.Ξέρετε κάποιο παρόμοιο που να κάνει την δουλειά αυτή και σε αυτούς τους χρόνους?
SPANK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν λέμε για το ίδιο πρόγραμμα πάντως με το Avirecomp μπορείς να κάνεις ενσωμάτωςη υποτίτλων srt (δεν έχω δοκιμάσει σε αλλη μορφή)σε αρχεία video τύπου Avi.
nikomas50 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ενσωμάτωση υποτίτλων χωρίς επανασυμπίεση του αρχείου δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει και μάλιστα σε 2λεπτά, όπως αναφέρεις. Εγώ χρησιμοποιώ το VirtualDub 1.9.11 με το φίλτρο subtitler-2_4 αποσυμπιεσμένο μέσα στο φάκελο plugins, αφού προηγουμένως μετατρέψω τους υπότιτλους από .srt σε .ssa με το SUBtoSSA. Υπάρχει βέβαια και το http://userxp.tripod.com/sub2divx.htm.
jimn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν λέμε για το ίδιο πρόγραμμα πάντως με το Avirecomp μπορείς να κάνεις ενσωμάτωςη υποτίτλων srt (δεν έχω δοκιμάσει σε αλλη μορφή)σε αρχεία video τύπου Avi. Με αυτό το έκανα αλλά μου πήρε 40 λεπτά,μια χαρά βέβαια το αποτέλεσμα.
tarantules Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 AVIAddXSub λέγετε το πρόγραμμα που ψάχνεις, κάνει την ενσωμάτωση μέσα σε 1-2 λεπτά και είναι free
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.