LuNaTiC Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ψάχνω plug-ins για Visualizations .... Πιό ειδικά ψάχνω αυτά που κινούνται κυρίως με το Beat και όχι να κάνουν ότι θέλουν ... Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας βάλει κάνα χεράκι ... Από μουσική για όλα τα είδη χορευτικής όχι απαραίτητα κάτι συγκεκριμένα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Έχω δοκιμάσει κάποια, αλλά σαν το MilkDrop κανένα..
nemesiskp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μου ειχε δειξει ενας φιλος μου στο youtube ενα πολυ μαματο,αλλα δεν θυμαμαι πως το λεγανε.
LuNaTiC Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Για κοίτα μη το βρείς να μας πείς !
nemesiskp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Λοιπον το βρηκα αλλα: 1)Στο videaκι δεν λεει ονομα. 2)Δεν ξερουμε αν ειναι της winamp. Δεν ξερω αν σας αρεσει αλλα εμενα μου αρεσε πολυ.Ειναι αυτο.Ξερει κανεις πως λεγεται;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αυτό δεν κινείται ανάλογα με τη μουσική, όμως. Έστειλα pm σε αυτόν.Για να iδούμε θα απαντήσει;
nemesiskp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Κανενα νεο απο αυτον που ανεβασε το video;Του εχω στειλει και εγω αλλα στεναχωρια του.
dreaming123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Sorry που το ξεθάβω αλλά για να μην ανοίξω αλλό... Πείτε μου αν ξέρετε κάποιο visualization που μεσα στα εφέ ανα τακτά χρονικα διαστήματα να εμφανίζεται μια δυο λέξεις της προτιμησής μου... Το είχα αλλα΄δεν θυμάμαι το όνομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.