Moderators stormrain Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα, επεσα στην ιστοσελιδα της on telecoms, η οποια εβγαλε αυτο το online εργαλειο το οποιο σιγουρα θα ειναι χρησιμο για οσους αναρωτιουνται αν το κινητο το οποιο σκοπευουν να καλεσουν ή να στειλουν μηνυμα, ανηκει στην ιδια εταιρεια με την δικη τους. Το δοκιμασα σε δυο αριθμους που ξερω σιγουρα πως ειναι απο φορητοτητα και μου τους εβγαλε κανονικα. Λειτουργει και για σταθερα, αλλα εκει δειχνει μοναχα την περιοχη στην οποια βρισκεται ο αριθμος (ή την πολη, δεν το δοκιμασα ιδιαιτερα). Δεν ξερω για ποσο διαστημα θα ειναι free και για οσους δεν ειναι στην συγκεκριμενη εταιρεια, οποτε δοκιμαστε το οσο υπαρχει. Δεν ηξερα σε ποιο forum να το τοποθετησω, οποτε αν πρεπει να παει αλλου, well.. move it http://www.on.gr/el/call_rating.html Εdit: Τωρα που το ξανασκεφτομαι, λογω περιεχομενου ισως να ταιριαζει στην Σταθερη Τηλεφωνια, αλλα λογω χρησιμοτητας (ποιος θελει να δει περιοχη σταθερου δηλαδη ) σιγουρα εναι για την Κινητη...
karmen1983 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις τσέκαρα και εγώ μερικούς αριθμούς που είναι 100% από φορητότητα όπως το δικό μου και τους έβγαλε. Καλόόόό θείο
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Thanks guy and gal! Ευκαιρια να γλιτωσουμε καποια εξτρα γιουρια
nikoskon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Σωστός ο Stormrain! Χρησιμότατο! Μα καλά, iPhone έχεις;!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.