maxx.xx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 χαιρετω!μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει ψαχνω ενα προγραμμα που να μπορει να επεξεργαζεται τη φωνη.δηλαδη:να μπορεις να βαλεις ενα δειγμα καποια φωνης και να παρει τα στοιχεια(χροια κ τετοια)κ να μπορει να μετατρεψει ενα αλλο αρχειο με διαφορετικη φωνη συμφωνα με τα στοιχεια που εχω βαλει..υπαρχει τετοια δυνατοτητα?γνωριζει κανεις?
soulcon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει το Adobe Audition αλλά επίσης και το Audacity που είναι δωρεάν πρόγραμμα. Τα φίλτρα που θα σε ενδιαφέρουν λέγονται Pitch Shift (αλλαγή τονικότητας) και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρεις με εξερεύνηση (π.χ. το Flanger σε κάνει ρομποτικό, ενώ το reverb σαν να βρίσκεσαι μέσα σε φαράγγι).
maxx.xx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 α ευχαριστω!θα τα δοκιμασω!ισως χρειαστω κ επεξηγησεις!να εχεισ το νου σου!χα χα!μπορεις με αυτα τα προγραμματα να αλλαξεις τη φωνη συμφωνα με αλλο αρχειο?δηλαδη να παρεις απο εκει στοιχεια αν θελεις κατι συγκεκριμενο?
georgalasg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 δε νομίζω να μπορει να γίνει αυτο Απλα θα παιζεις με τα εφφε μπας και πλησιασει η χροια ... Δε βαζω το χερι μου στη φωτια, αλλα αυτο που ζητας χλωμο...
maxx.xx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 να σου πω το ειχα ψιλο υποψιαστει οτι μπορει ν μην γινεται..αλλα ειπα να ρωτησω..δεν αξιζει να τα κατεβασω δλδ?γιατι για εφε μονο εχω το cool edit pro
JohnXarxas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 ήμουν έτοιμος να σου προτείνω αυτό που είπε ο από επάνω είναι πολύ καλό (έτσι ακούω από παντού, εγώ ξέρω να το χειρίζομαι στα βασικά) και θα βρεις πολλά tutorial
warlock9_0 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 το cool edit είναι το adobe audition εδώ και καιρό
georgalasg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ακριβως. Ειναι η πιο καινουργια εκδοση Αγοραστηκε απο την adobe
maxx.xx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 ελα ρε? αληθεια?δεν το ειχα ακουσει δν το ηξερα...ωραια τοτε θα μπορουσα ισως να δουλεψω με αυτο που εχω? ενταξει δεν γινεται να βαζεις ενα αρχειο κ να στο μεταρεπει αυτοματα σε αλλο.. τουλαχιστον να βλεπεις απο μονος σου τα χαρακτηριστικα καθε φωνης και να μετατρεπεις χειροκινητα κατι αλλο σε οτι πιο κοντα σε αυτο γινεται??και πως??
warlock9_0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 με το αυτί ότι κάνεις και τα εφέ του audition
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.