Προς το περιεχόμενο

Εως 70% έκπτωση σε games @ Amazon.co.uk

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εως 70% έκπτωση στα games στο Amazon.co.uk

Εχει αναφερθει ηδη εδω και 2 μερες, και υπαρχει σχετικο θεμα:

http://www.insomnia.gr/topic/398614-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-ps3-games-amazoncouk/page__view__findpost__p__3870601

ΥΓ.

Τ-ρεξ που ειναι η καταγγελια σου; Τσαμπα φωνες; Φωναξες τοσο που ξεθυμανες και σου περασε; tongue.gif

Δημοσ.

Εχει αναφερθει ηδη εδω και 2 μερες, και υπαρχει σχετικο θεμα:

http://www.insomnia....ost__p__3870601

ΥΓ.

Τ-ρεξ που ειναι η καταγγελια σου; Τσαμπα φωνες; Φωναξες τοσο που ξεθυμανες και σου περασε; :P

Εκείνο το θέμα ήταν για PS3 games μόνο, δεν ήταν για το "Half Term Deals" που έχει τώρα για όλα τα παιχνίδια.

Anyway, αν θεωρείται επανάληψη, ας σβηστεί.

ΥΓ: Δεν φώναξα ρε, πάντα ήρεμος είμαι εγώ. :devil:Είμαι σε "διαπραγματεύσεις" ακόμα. :P Κατά 99% θα την φάει κι από εμένα όμως. ;)

Δημοσ.

Εκείνο το θέμα ήταν για PS3 games μόνο, δεν ήταν για το "Half Term Deals" που έχει τώρα για όλα τα παιχνίδια.

Anyway, αν θεωρείται επανάληψη, ας σβηστεί.

Αυτό εννοεί ο matrixxx :

http://www.insomnia....ost__p__3870601

Αλλά πάλι ίσως έτσι το δουν περισσότεροι και εκμεταλλευτούν την προσφορά

Δημοσ.

Γιατι?

Πανω απο 25 λιρες ή περιπου 30ευρω ειναι δωρεαν...

σιγουρα? για ελλαδα?

μηπως εχω κανει τιποτα λαθος γιατι τελικο μου βγαζει Items:£40.62 Postage & Packing: £25.15

Δημοσ.

Ναι,

Διαλεγεις free Super Saver Delivery?

σιγουρα? για ελλαδα?

μηπως εχω κανει τιποτα λαθος γιατι τελικο μου βγαζει Items:£40.62 Postage & Packing: £25.15

Ναι,

Super Saver Delivery to European destinations

Amazon.co.uk offers free Super Saver Delivery to the following countries:

Belgium, Denmark, Luxembourg, Netherlands, Andorra, Finland, Gibraltar, Greece, Iceland, Ireland, Italy, Liechtenstein, Norway, Portugal, San Marino, Spain, Sweden, Vatican city, Poland.

edit

Τωρα που το ξαναβλεπω, δεν ειναι ολα τα παιχνιδια απο το amazon.uk...Τα δωρεαν μεταφορικα ισχυουν μονο για προιοντα που πουλαει το αμαζον ή αμεσοι συνεργατες!

Δημοσ.

Ναι,

edit

Τωρα που το ξαναβλεπω, δεν ειναι ολα τα παιχνιδια απο το amazon.uk...Τα δωρεαν μεταφορικα ισχυουν μονο για προιοντα που πουλαει το αμαζον ή αμεσοι συνεργατες!

ναι δεν μου εχει σε ολα super saver οταν το κανω μου πέφτει στα 15 αλλα παλι ειναι πολλα

Δημοσ.

ναι :/ δυστυχώς τα διάβασα και εγώ,παρόλα αυτά δεν αντιστάθηκα,ελπίζοντας οτι θα βγει κάποιο update και θα διορθωθεί η κατάσταση,είμαι και λίγο fun της σειράς c.o.d. και νομίζω είναι καλή τιμή :P

Δημοσ.

το θεμα ειναι το κοντ ειναι franchise. εχουν βγαλει απο οτι καταλαβαινω 3-4 διαφορετικά studios με το καλυτερο να ειναι το cod modern warfare 2 απο infinity ward. οπως λεει παρολα τα update ακομα τα προβληματα δεν εχουν διορθωθει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...