Antonis3d Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδιά! Λοιπόν για να μην πολυλογώ μπαίνω στο ψητό. Πήγα σήμερα να συνδεθώ στον λογαριασμό μου στα Windows 7 και προσπάθησα να τρέξω ένα πρόγραμμα και δεν μου άνοιγε, wtf? λέω από μέσα μου, πάω στον πίνακα ελέγχου στους χρήστες και βλέπω πως ο Λογαριασμός μου έχει γίνει Guest!!! Δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα και εφόσονς δεν υπάρχει άλλος λογαριασμός admin δεν μπορώ να αλλάξω τα δικαιώματά μου. Διάβασα στο Internet διάφορα όπως εντολές για το cmd που ενεργοποιούν τον default Admin λογαριασμό αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Πήγα να κάνω restore αλλά ούτε αυτό με αφήνει να κάνω. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ!
pisio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ποια έκδοση Windows 7 έχεις. Πες μας ποιες εντολές βρήκες, για να μην δίνουμε τις ίδιες εντολές Για Windwos 7 Home βρήκα την παρακάτω εντολή >net user Administrator /active
Antonis3d Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Windows 7 Ultimate και δοκίμασα αυτές εδώ: net user administrator /active:yes
pisio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Σε safe mode μπορείς να μπεις με admin δικαιώματα?? Έχεις μήπως Acer laptop?? Δοκίμασε να κάνεις boot από το cd και μετά να κάνεις system restore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.