Προς το περιεχόμενο

αγορα συνδρομης file sharing

kabamaru21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eχω 2 προβληματακια με το Filesonic (εχω αγορασει premium):

1) To site δεν κραταει το login.

2) Απαξ και σταματησεις το download δε μπορει να ξανασυνεχιστει (εκτος αν δεν εχει τη δυνατοτητα αυτη το Filesonic).

Οποιος μπορει ας βοηθησει. Ευχαριστω :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2) Απαξ και σταματησεις το download δε μπορει να ξανασυνεχιστει (εκτος αν δεν εχει τη δυνατοτητα αυτη το Filesonic).

Πες μας τι χρησιμοποιείς για να κατεβάσεις;

Μιλαω για κατεβασμα χωρις downloader, για λιγα αρχεια δηλαδη, στα πολλα χρησιμοποιω downloader (παλια που ειχα rapidshare απ'οπου και να κατεβαζες και εκοβες το download μετα μπορουσες να το συνεχισεις). Και τα 2 προβληματα συμβαινουν και σε Opera 11.50 και με Firefox 6.

Αυτά είναι...

Hotfile Ordered To Share User Data With The MPAA

Συνοψίζοντας:

Firstly this means that Hotfile has to disclose details on all files ever uploaded to Hotfile, including the title, number of downloads and the IP-addresses of the uploaders and downloaders.

...................

For now, however, it doesn’t appear that the movie studios are going to use any of the user data to pursue legal action against individual uploaders or downloaders who are not affiliates. In previous court filings the MPAA stated that Hotfile could mask the last digits of users’ IP-addresses as long as they would be able to determine the country of the user.

The top affiliates on the other hand are more likely to be dragged into the lawsuit, as the MPAA noted that these persons or companies could be key witnesses. Whether this will indeed be the case has yet to be seen, but its safe to conclude that Hotfile and its top affiliates will be disappointed with the Judge’s decision.

Αυτά είναι...

Hotfile Ordered To Share User Data With The MPAA

Συνοψίζοντας:

Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση αν κάποιος ανήκει στους top 500 uploaders της hotfile καθώς και για τις εταιρείες filehosting με έδρα/υποκατάστημα στις ΗΠΑ. Για τους υπόλοιπους ... απλά νέο.

Το φαινόμενο filehosting είναι μια τεράστια Λερναία Ύδρα. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν και αλλάξουν τον τρόπο τιμολόγησης και διανομής, τόσο νωρίτερα θα ανακτήσουν κέρδη (σε λογικά πλαίσια αυτή τη φορά) και υποστήριξη από τη μάζα.

Μιλαω για κατεβασμα χωρις εξωτερικο downloader, αλλα με τον downloader των browsers, για λιγα αρχεια δηλαδη, στα πολλα χρησιμοποιω downloader (παλια που ειχα rapidshare απ'οπου και να κατεβαζες και εκοβες το download μετα μπορουσες να το συνεχισεις). Και τα 2 προβληματα συμβαινουν και σε Opera 11.50 και με Firefox 6.

Kανεις; :(

Δοκιμασα το http://www.alldebrid.com/ (2 δοκιμαστικές μέρες - free ) αλλα είχα 2 προβληματα.

1. Αν εβαζα πολλά λινκς μετα απο κανα 2ωρο δεν δουλεύαν τα λινκς. Επίσης αν το αρχείο ήταν μεγάλο (6gb) μου κοβοταν το κατεβασμα.

2. Είχα σχετικά χαμηλές ταχύτητες στο jdownloader (την περισσότερη ωρα).

Θα έλεγα οτι είναι προβλήματα του jdownloader αλλα και στον chrome τα ιδια μου έκανε. Ξανγυρνάω σε usenet.

Σας δουλεύει το alldebrid?

Τελευταία και το com και το fr μου βγάζει στην αρχική σελίδα:

Fatal error: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Cannot redeclare class geoip in /var/www/alldebrid/inc/class.php on line 428

Σας δουλεύει το alldebrid?

Τελευταία και το com και το fr μου βγάζει στην αρχική σελίδα:

Δουλεύει κανονικά πριν από λίγο κατέβασα.

Με αλλον browser δοκίμασες; αν δουλέψει ψαξε μετά τι μπλοκάρεις με adblock, noscript κτλ. (σβήσε cookie και cache και ξαναδοκίμασε).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασα το http://www.alldebrid.com/ (2 δοκιμαστικές μέρες - free ) αλλα είχα 2 προβληματα.

1. Αν εβαζα πολλά λινκς μετα απο κανα 2ωρο δεν δουλεύαν τα λινκς. Επίσης αν το αρχείο ήταν μεγάλο (6gb) μου κοβοταν το κατεβασμα.

2. Είχα σχετικά χαμηλές ταχύτητες στο jdownloader (την περισσότερη ωρα).

Θα έλεγα οτι είναι προβλήματα του jdownloader αλλα και στον chrome τα ιδια μου έκανε. Ξανγυρνάω σε usenet.

Αρχεια >3-4 gb μερικες φορες δεν τα κανει unrestrain , και γενικα λιγες φορες ψιλοκολλαει η λειτουργια, απλα δε πρεπει να βιαζεσαι να πατας ολα τα λινκ μαζι ;)

Ταχυτητα σταθερα 1-1,2 MB/s (το μαξ της συνδεσης μου) .Συνηθως κατεβαζω 2-3 αρχεια ταυτοχρονα, με DTA

Τα καλυτερα 7 ευρω (ως τωρα) που ξοδεψα στο ιντερνετ :mrgreen:

Επεξ/σία από devil-ji

Σ'ευχαριστώ. Ψαχνόμουν να δω τι έφταιγε.

Ελπίζω να μας πιστώσουν το διάστημα που δε λειτουργεί η υπηρεσία.

Ελπίζω να μας πιστώσουν το διάστημα που δε λειτουργεί η υπηρεσία.

Ελεος.. Εγω κατεβάζω ολη μέρα χθες λες να έχω βίσμα στη Γαλλία; :-(

..και το σωστό address είναι http://www.alldebrid.com/

Ελεος.. Εγω κατεβάζω ολη μέρα χθες λες να έχω βίσμα στη Γαλλία; :-(

..και το σωστό address είναι http://www.alldebrid.com/

Νομίζω αυτή τη φορά είσαι εσύ λίγο ...επιπόλαιος! :mrgreen:

Αν κοιτάξεις τα σχόλια στη σελίδα του fb λένε ότι το site είναι πεσμένο αλλά όσοι είχαν κατέβασμα σε εξέλιξη δεν έχουν πρόβλημα.

Δες εδώ:

alldebridfr.jpg

alldebriden.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...