pigeon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Υπάρχει κι αυτό, το βρήκα εδώ στο insomnia σε κάποιο θέμα. http://www.linksnappy.com/
isay Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Υπάρχει κι αυτό, το βρήκα εδώ στο insomnia σε κάποιο θέμα. http://www.linksnappy.com/ Δείχνει (δεν το δοκίμασα) καλό αλλά οι τιμές του είναι αρκετά πιο ακριβές από τα easybytez και alldebrid. Μάλιστα πληρώνεις σε αγγλική στερλίνα.
pigeon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 ναι, είναι πολύ ακριβότερο! Ελεγα να υπάρχει για backup, αλλα και πάλι.. Για το easybytez έχουμε καμια λίστα με ενεργά filehosts και πιθανούς περιορισμούς;
isay Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 ναι, είναι πολύ ακριβότερο! Ελεγα να υπάρχει για backup, αλλα και πάλι.. ... Αν θες κάποια καβάτζα επι πληρωμή δοκίμασε το premiumcreator.com Δεν είναι αξιόπιστο αλλά εχει τόσο χώμα τιμές που και 1 φορά το μήνα να το χρειαστείς, θα βγάλει τα λεφτά του ... Για το easybytez έχουμε καμια λίστα με ενεργά filehosts και πιθανούς περιορισμούς; Ημερήσιο όριο 15GB 2shared.com, Filefactory.com, Fileserve.com, Filesonic.com, Hotfile.com(*), Mediafire.com, Megaupload.com, Netload.in, Rapidshare.com, Uploading.com EDIT: (*) εμπιστεύομαι τη Μαρίκα ( :P ) παρακάτω. Το HF υπολειτουργεί.
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 isay το Hotfile εδώ και μερικές μέρες δεν υποστηρίζεται στο easybytez... Δεν ξέρω τι παίζει, θα πρέπει να το ρωτήσω... EDIT: EDIT: (*) εμπιστεύομαι τη Μαρίκα ( :P ) παρακάτω. Το HF υπολειτουργεί. Κακό του κεφαλιού σου Μόλις άρχισε να δουλεύει πάλι. Χαχαχαχα την πάτησα άγρια μέσα σε 10 λεπτα. Πήρα ένα Fail Και τώρα λειτουργεί κανονικά... Οπότε ισχύουν ΟΛΑ όσα είπες
pigeon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ και πάλι για τις κατατοπιστικότατες απαντήσεις!
Luxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δεν είπα οτι σε κλέψανε, αλλά οτι σε πιάσανε κορόιδο. Πλήρωσες 6 ευρώ (5,99 για την ακρίβεια) με ημερήσιο όριο τα 3gb ενώ με 4 ευρώ (3,98 για την ακρίβεια) ειχες το ίδιο πακέτο απο alldebrid και χωρίς ανάλογους περιορισμούς Και που να μαθεις οτι μου εφαγαν αλλα 10 ευρω για μηνιαια συνδρομη χωρις να το ξερω! Το ακυρωσα αμεσως οταν μου ηρθε το e-mail, αλλα δε βλεπω να παιρνω τα λεφτα μου πισω!
vasi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 με paypal δεν πλήρωσες? μπες στον λογ/σμο σου και ακύρωσε την συνδρομή.
devil-ji Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Για πειτε σελιδες που εχουν ταινιες(1080 κατα προτιμηση),παιχνιδια κτλ σε σερβερς για να εμπλουτισουμε τις γνωσεις μας...
devil-ji Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Με την αγορα συνδρομης στο alldebrid πρεπει να αλλαξω ρυθμισεις στο παυπαλ ωστε να μην ανανεωνεται αυτοματα η συνδρομη, οπως σε file-hosting site???
isay Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Με την αγορα συνδρομης στο alldebrid πρεπει να αλλαξω ρυθμισεις στο παυπαλ ωστε να μην ανανεωνεται αυτοματα η συνδρομη, οπως σε file-hosting site??? Το alldebrid δεν σου ζητά να γραφτείς σε συνδρομή που πληρώνεται αυτόματα.
devil-ji Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 εχω μεινει μαλαξ... Μετα απο 2 μερες σε τετοια υπηρεσια νιωθω τα τορρεντ μακρινο παρελθον. The king is dead! Long live the king!
karmen1983 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) Παιδιά όποιος έχει easybytez account Μπορεί να μου πει αν το όριο είναι 15GB ή 20GB; edit: ok 20GB γίνανε σε όλους Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2011 από karmen1983
diplo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 premiumcreator+downthemall=mucho gusto! με τον jdowonloader μου έκανε νερά αλλά όταν το έβαλα να δουλέψει με τα flashgot+downthemall extentions του firefox (που ούτως ή άλλος τα δούλευα) απλά τα έσπασε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα