Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αφου το βλεπω ρε μαγκες.. http://www.mydownloader.net/ Τεσπα, μπορει καποιος να μου πει πως θα βαλω το alldebrid στο jdownloader; Μου εχει φυγει η Παναγια δεν αντεχω αλλο! Εβαλα και την nighty version, εκανα Update, παλι τιποτα!!
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αφου το βλεπω ρε μαγκες.. Μαγκα εγώ όχι όμως
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Εχω κανει 1 μηνα συνδρομη στο http://www.mydownloader.net/ και τελειωνει σε λιγο. Κανενα προβλημα, εκτος οτι το download limit ειναι αρκετα μικρο, στα 3gb την ημερα μονο!! Υπαρχει κατι καλυτερο ρε παιδια; Επισης υπαρχει καποιος τροπος να τα συνδεσω με το jdownloader ή οχι; Δε με βολευει να τα κατεβαζω με τον firefox, ασε που κατεβαινουν ολα μαζι και δε μπορω να κανω και pause ή να διαχειρισω ποσο traffic να μου τρωει. Ρε σεις έλεος τι παίζει; Οντως το γράφει επάνω αλλά φαίνεται μόνο με quote και μέσα στον editor > http://www.mydownloader.net/
isay Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Luxxοτικα πρώτον για αλλη μια φορά σε πιάσανε κώτσο για το mydownload. Ακριβοπλήρωσες μια τέτοια υπηρεσία. Δεύτερον τα links που παράγονται από το Mydownload μπορούν να μπουν στο jdownloader και κατεβάινουν κανονικά χωρίς προβλήματα (ναι το δοκίμασα). Τρίτον δεν χρειάζεται να περάσεις το λογαριασμό alldebrid μέσα στο jdownloader (αν και εχει και δοηγίες- αλλα επιμένω δεν χρειάζεται). Βάζεις τα links στον downloader του alldebrid/mydownload και μόλις δημιουργηθούν τα Links τα αντιγράφεις και τα περνάς στο jdownloader (καρτέλα linkgrabber). Τέλος συμφωνω με την karmen και το link δεν εμφανίζεται. Ίσως υπάρχει bug.
pigeon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αλλη μια φορά τα respects μου στους γνωρίζοντες (isay, karmen, etc). Η υπηρεσία όπως προτείνατε alldebrid είναι όλα τα λεφτά! Δουλεύει άψογα το ff addon (δεξί click-alldebrid) αλλά και το premium στον jdownloader για αυτόματα downloads, οπότε διαλέγεις και παίρνεις ανάλογα με τις συνήθειές σου. Καθυστέρηση εγω τουλάχιστον δεν είδα, τα links έρχονται απ'ευθειας και ταχύτητες κυμαίνονται απο 80-100% της γραμμής μου. Επίσης σε ολες τις σελίδες των filehosts που ως τώρα περίμενες τα δευτερόλεπτα για να ανοίξει το κάθε download, υπάρχει πάνω μια μαύρη μπάρα που σε στέλνει στο alldebrid. Αυτο, σε συνδυασμό με ενεργοποιημένο το "direct download" στα settings του alldebrid, κάνει τη διαδικασία σχεδον διάφανη (transparent). Ενεργοποίηση για αυτόματα links στον jdownloader γίνεται απο μενού Premium --> Hosts A-F --> alldebrid ---> βάζεις τα στοιχεία σου --> έτοιμος.
isay Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Όντως έγινε τσακάλι. Δεν ειχα ασχοληθεί τόσο βαθιά και αυτά τα κολπάκια δεν τα ειχα προσέξει.
Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Τα βρηκα τελικα ολα σχετικα με το jdownloader. Εβαλα και την nighty version και ολα κομπλε τωρα. Αναγνωριζει και το Alldebrid. Τα σπαει παντως! Τα Links κατεβαινουν αμεσως χωρις αναμονη και σχεδον παντα στο μεγιστο της συνδεσης μου! Ελπιζω οταν αγορασω 1 μηνα, να μη μου κανει κολπα. Isay, 3 ευρω πρεπει να ειχα δωσει για 1 μηνα, σιγα το κλεψιμο που μου εκαναν
isay Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 ... Isay, 3 ευρω πρεπει να ειχα δωσει για 1 μηνα, σιγα το κλεψιμο που μου εκαναν Δεν είπα οτι σε κλέψανε, αλλά οτι σε πιάσανε κορόιδο. Πλήρωσες 6 ευρώ (5,99 για την ακρίβεια) με ημερήσιο όριο τα 3gb ενώ με 4 ευρώ (3,98 για την ακρίβεια) ειχες το ίδιο πακέτο απο alldebrid και χωρίς ανάλογους περιορισμούς
Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Οντως 6 ευρω ηταν. Ενταξει δε θα πεθανω κιολας. Ενας καφες λιγοτερος στην παραλιακη
pigeon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Τσακάλι έγινες Αφου είχα καλούς δασκάλους! Οι πληροφορίες σας ήταν κατατοπιστικότατες..
devil-ji Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Στο alldebrid οταν κανεις register εχεις 2 μερες τριαλ.Μετα σου βγαζει επιλογη να πληρωσεις για να συνεχισεις ετσι?? Σε ποια site υπαρχουν ορια στο donwload. Σε αυτα που αναφερει στο Limited hosters informations?
pigeon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Σε ποια site υπαρχουν ορια στο donwload. Σε αυτα που αναφερει στο Limited hosters informations? Ναι, αυτά και όσα βγαίνουν offline όπως εμφανίζονται στα εικονίδια απο κάτω με πορτοκαλί χρώμα πχ. τώρα βλέπω Off τα kickload, sharecash, uploadedto κτλ. Βαζω τη λίστα με τα limitations να το δουν ολοι: * filefactory filefactory (0 / 1500 MB) * hotfile hotfile (0 / 8000 MB) * filesmonster filesmonster (0 / 1500 MB) * depositfiles depositfiles (0 / 2048 MB) * letitbit letitbit (0 / 2048 MB) * vip-file vip-file (0 / 2048 MB) * uploadedto uploadedto (0 / 1024 MB) * uploading uploading (0 / 8000 MB) * shareflare shareflare (0 / 2048 MB) * turbobit turbobit (0 / 1024 MB) * freakshare freakshare (0 / 1024 MB) * fileape fileape (0 / 512 MB) * furk furk (0 / 1024 MB) Προσωπικά τα παραπάνω τα αγνοώ εντελώς ως host, ολα τα φρέσκα links που συναντώ συνέχεια είναι σε fs, mu, nl και wupload.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα