pigeon Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 μπράβο isay και karmen1983 πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σας! Ευχαριστω κι εγώ με τη σειρά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Έχει αγοράσει κανείς συνδρομή στο premiumcreator; Είναι πάντα τόσο απαράδεκτο ή έτυχα στην περίπτωση; Εντάξει η τιμή είναι ξεφτίλα αλλά δυστυχώς το ίδιο κι οι παρεχόμενες υπηρεσίες (εκτός αν υπάρχει κάποιος όρος που δεν έχω προσέξει). Υπέθετα πως θα ταν χαμηλές οι ταχύτητες, πράγμα που δε με ενδιέφερε γι αυτό και προχώρησα σε αγορά. Το πρόβλημα δεν είναι ότι κατεβάζει με μέτριες ταχύτητες (πολλά σκαμπανεβάσματα, 400-900kBps με max γραμμής το 1.3MBps) αλλά το γεγονός ότι μετά από X MB το download σταματά, τελείως. Έχω δοκιμάσει 2 φορές 11 το βράδυ, 1 φορά 8 τ απόγευμα και 2 φορές 1 το μεσημέρι (με διάφορους file-hosters). Ποτέ δεν κατάφερα να κατεβάσω ολοκληρωμένο αρχείο. Μάλλον θα το παρατήσω και θα πάω σε easybytez που φαίνεται πιο δοκιμασμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 antol το εχω γράψει και σε άλλο post. Είναι με τις ώρες του και είναι περίεργο με κάποιους downloaders. Άμα πέσεις σε ώρες αιχμής καλύτερα μην κατεβάσεις. Από την άλλη έχω κατεβάσει αρκετούς τόνους υλικό. Δύο συμβουλές που είδα απο εμπειρία. Α-Χρησιμοποίησε IDM ή FDM αντί για JD. B-Δώσε του να κατεβάσει το Link αλλά άσε του 1-2 λεπτά πριν αρχίσεις εσύ το download. To easybytez συνεχίζει να ειναι από τα καλύτερα (ειδικά στη διαχείριση των Links). Δοκίμασες το alldebrid.com; Άμα το Interface του premiumcreator δεν σου ήταν δύσκολο, τότε το alldebrid θα σου φανει παιχνίδι και (δοκιμασμένα) εχει άψογες ταχύτητες και πολύ περισσότερους hosters. Έχει και δοκιμαστικό λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 antol το εχω γράψει και σε άλλο post. Είναι με τις ώρες του και είναι περίεργο με κάποιους downloaders. Άμα πέσεις σε ώρες αιχμής καλύτερα μην κατεβάσεις. Από την άλλη έχω κατεβάσει αρκετούς τόνους υλικό. Δύο συμβουλές που είδα απο εμπειρία. Α-Χρησιμοποίησε IDM ή FDM αντί για JD. B-Δώσε του να κατεβάσει το Link αλλά άσε του 1-2 λεπτά πριν αρχίσεις εσύ το download. To easybytez συνεχίζει να ειναι από τα καλύτερα (ειδικά στη διαχείριση των Links). Δοκίμασες το alldebrid.com; Άμα το Interface του premiumcreator δεν σου ήταν δύσκολο, τότε το alldebrid θα σου φανει παιχνίδι και (δοκιμασμένα) εχει άψογες ταχύτητες και πολύ περισσότερους hosters. Έχει και δοκιμαστικό λογαριασμό. Δοκίμασα να κατεβάσω με jd & απ ευθείας από firefox. Άργησε λίγο να ξεκινήσει η διαδικασία αλλά δεν ενοχλεί. Είδα και το εξής περίεργο/ύποπτο σε μια προσπάθειά μου, είχα βάλει 4-5 αρχεία να κατεβαίνουν από jd, με 3 segments το καθένα. Το 3ο segment δεν ξεκίνησε ποτέ, όλα κατέβαζαν απ τα 2, και όλα πάγωσαν στον ίδιο ακριβώς αριθμό MB, πχ το συνολικό μέγεθος κάθε αρχείου ήταν 400MB κι όλα κατέβασαν 92MB και ψόφησαν. Το interface του το βρήκα λίγο στρυφνό (και το site υπερβολικά αργά ώρες-ώρες) αλλά το ξεπέρασα. Θα δοκιμάσω κάποιον απ τους 2 άλλους που αναφέρεις και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 τωρα τελευταια παντως βλεπω να μην ειναι τοσο ζεστο το fileserve,και ολο ανεβαινει το filesonic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ξέρει κανείς γιατί το alldebrid δε μου δουλεύει; Βάζω τα Links (RS) και πατάω unrestrain links. Επόμενη σελίδα είναι οι 2 επόμενες γραμμές. An error is happend to generate premium link, please contact administrator with this info : download link:http://rapidshare.com/files/44ΧΧΧΧΧΧΧΧ/ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.part2.rar Αυτό συμβαίνει σε πολλούς hosters και όχι αποκλειστικά στο RS. O λογαριασμός που έχω είναι δοκιμαστικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Το ίδιο είχα παρατηρήσει κι εγώ όταν είχα προσπαθήσει να τσεκάρω τον δοκιμαστικό λογαριασμό αλλά δεν το ψαξα παραπέρα. Btw επιτέλους κατάφερα να κατεβάσω με premiumcreator. Οπότε ανακαλώ εν μέρει. Για κάποιον που θέλει καβάτζα account ή δε βιάζεται να κατεβάσει με βεβαιότητα σήμερα-αύριο κάτι, είναι ΟΚ για τα λεφτά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μολις δοκίμασα το alldebrid. Μια χαρά μου δούλεψε και με rs. Μάλλον ήταν κάτι προσωρινό. @antol Το premiumcreator συνεχίζει να ειναι μια καβατζα αλλά το τελευταίο διάστημα σε ώρες αιχμής με κρέμασε πολλές φορές (ταχύτητες, πέφτουν οι συνδέσεις) οπότε αποφάσισα να δώσω άλλα τρια ευρώ και να πάω στο alldebrid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ok σας ευχαριστώ και τους δύο. Μάλλον θα πάω για συνδρομή τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Εχω κανει 1 μηνα συνδρομη στο http://www.mydownloader.net/ και τελειωνει σε λιγο. Κανενα προβλημα, εκτος οτι το download limit ειναι αρκετα μικρο, στα 3gb την ημερα μονο!! Υπαρχει κατι καλυτερο ρε παιδια; Επισης υπαρχει καποιος τροπος να τα συνδεσω με το jdownloader ή οχι; Δε με βολευει να τα κατεβαζω με τον firefox, ασε που κατεβαινουν ολα μαζι και δε μπορω να κανω και pause ή να διαχειρισω ποσο traffic να μου τρωει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Εχω κανει 1 μηνα συνδρομη στο http://www.mydownloader.net/ και τελειωνει σε λιγο. Κανενα προβλημα, εκτος οτι το download limit ειναι αρκετα μικρο, στα 3gb την ημερα μονο!! Υπαρχει κατι καλυτερο ρε παιδια; Επισης υπαρχει καποιος τροπος να τα συνδεσω με το jdownloader ή οχι; Δε με βολευει να τα κατεβαζω με τον firefox, ασε που κατεβαινουν ολα μαζι και δε μπορω να κανω και pause ή να διαχειρισω ποσο traffic να μου τρωει. Ποιος σου δίνει μόνο 3gb traffic; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 To site ποα αναφερω. How many Gbs I can download per day with my premium account?Download limit for premium users is 3Gb per day. However if you have not used your full 3Gb per day you don’t forfeit it! The balance rolls over to the following day and you can collect up to 15GB in total. Τωρα δοκιμαζω και το alldebrid να δω τι παιζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 To site ποα αναφερω. Μήπως ξέχασες να το αναφέρεις όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 To site ποα αναφερω. Δεν το αναφέρεις. Σου ξέφυγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δεν το αναφέρεις. Σου ξέφυγε Σε πρόλαβα σε πρόλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα