Derek20 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Εχεις δοκιμασει κανενα αλλο; Εισαι ικανοποιημενος απο το filesonic;
jsjim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Hotfile έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μόνο πρόσεξε αν αγοράσεις από Paypal να απενεργοποιήσεις στη συνέχεια την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής. μέσα από το PayPal το αλλάζεις ή από το Hotfile;
June Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 μέσα από το PayPal το αλλάζεις ή από το Hotfile; μεσα απο το paypal
jsjim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 μεσα απο το paypal Έχω μπει μέσα στην PayPal, άλλα δεν βρίσκω που κάνουμε την αλλαγή!!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Fileserve απο εμενα,εχει τα παντα και full ταχυτητες Φιλε μου λογικα οταν μπεις στον paypal ,κατω εχει τα recent orders[payment].Εχει καπου θα σου λεει hotfile ltd. Καπου εκει κατω θα σου εχει ενδειξη με πρασινα γραμματα[το μοναδικο με πρασινα γραμματα],πατας πανω του και πανω αριστερα θα σου βγαλει κατι σαν συνδρομη ή προφιλ[δεν θυμαιμαι]και πατας cancel , μετα οκ,και τελος.Πλεον εχει γινει μοδα αυτη η μαλακια.Και στο file serve το ιδιο εγινε.
jsjim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Fileserve απο εμενα,εχει τα παντα και full ταχυτητες Φιλε μου λογικα οταν μπεις στον paypal ,κατω εχει τα recent orders[payment].Εχει καπου θα σου λεει hotfile ltd. Καπου εκει κατω θα σου εχει ενδειξη με πρασινα γραμματα[το μοναδικο με πρασινα γραμματα],πατας πανω του και πανω αριστερα θα σου βγαλει κατι σαν συνδρομη ή προφιλ[δεν θυμαιμαι]και πατας cancel , μετα οκ,και τελος.Πλεον εχει γινει μοδα αυτη η μαλακια.Και στο file serve το ιδιο εγινε. Πήγα στο History και έβαλα τις ημερομηνίες αγοράς που είχα κάνει στο hotfile, και στο Payments received δεν έχει κάτι με πράσινα γράμματα που αναφέρεις!!
arxangelos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Αυτο ισχύει κ για τους υπολιπους τροπους πληρομων γτ εγω πληρωσα απευθειας με καρτα χωρις paypal. Θα μου παρουν λεφτα??
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Βρες του hotfile την πληρωμη,λογικα θα εχει 2[μια κανονικη και μια και καλα η οποια θα ειναι η προγραμματισμενη] Αν δεν την βρεις μπες σε οτι αγορα βλεπεις με hotfile,πατα επανω της ,και πανω αριστερα στα Subscription details θα σου λεει αν θες να κανεις cancel Subscription details Canceled[εδω εγω το εχω κανει cancel,σε εσενα λογικα θα σου εχει λινκ cancel ωστε να το πατησεις και να το απενεργοποιησεις. Merchant Hotfile Ltd Verified | [email protected] Profile created on Dec 23, 2010 | Profile ID No. Με λιγα λογια σου φτιαχνει ενα προφιλ και σε κανει μελος τους,καθε μηνα σου παιρνει απο 7 ευρω. Αν και παλι δεν μπορεις να το βρεις,στειλε μυνημα να στο διακουψουν αυτοι[στειλε στην paypal και στο hotfile] Πιστευω να βοηθησα,αμα βρω χρονο θα ανεβασω και φωτο.
jsjim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Βρες του hotfile την πληρωμη,λογικα θα εχει 2[μια κανονικη και μια και καλα η οποια θα ειναι η προγραμματισμενη] Αν δεν την βρεις μπες σε οτι αγορα βλεπεις με hotfile,πατα επανω της ,και πανω αριστερα στα Subscription details θα σου λεει αν θες να κανεις cancel Subscription details Canceled[εδω εγω το εχω κανει cancel,σε εσενα λογικα θα σου εχει λινκ cancel ωστε να το πατησεις και να το απενεργοποιησεις. Merchant Hotfile Ltd Verified | [email protected] Profile created on Dec 23, 2010 | Profile ID No. Με λιγα λογια σου φτιαχνει ενα προφιλ και σε κανει μελος τους,καθε μηνα σου παιρνει απο 7 ευρω. Αν και παλι δεν μπορεις να το βρεις,στειλε μυνημα να στο διακουψουν αυτοι[στειλε στην paypal και στο hotfile] Πιστευω να βοηθησα,αμα βρω χρονο θα ανεβασω και φωτο. Διάβασα προσεκτικά αυτά που μου έχεις γράψει, αλλά δεν βρήκα το cancel για να απενεργοποιήσω την προγραμματισμένη πληρωμή, διότι μάλλον δεν υπάρχει πουθενά, γι'αυτό, σου ανεβάζω μια photo με την εικονα του paypal, μήπως και καταλάβεις, και με βοηθήσεις περισσοτερο. Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σου!! Ααα και κάτι ακόμα, δεν χρησιμοποιήσω πιστωτική visa αλλά προπληρωμένη, μήπως αυτό έχει σημασία και δεν βρίσκω την προγραμματισμένη πληρωμή;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ωραια,κοιτα κατω που εχεις 4 αγορες[μεταφορες ]και πατα στο details του hotfile.Λογικα θα σου ανοιξει ενα παραθυρο και πανω αριστερα θα σου λεει αν θες να το κανεις cancel.Στην περιπτωση σου ισως και να μην κανει αναβαθμιση μονο του καθως απ0τι βλεπω εχεις απρει 3μημη συνδρομη και το κολπο που σου αναβαθμιζεται μονο του συμβαινει στνομιζω μονο στον μηνα.Κοιτα και πες μου
jsjim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ωραια,κοιτα κατω που εχεις 4 αγορες[μεταφορες ]και πατα στο details του hotfile.Λογικα θα σου ανοιξει ενα παραθυρο και πανω αριστερα θα σου λεει αν θες να το κανεις cancel.Στην περιπτωση σου ισως και να μην κανει αναβαθμιση μονο του καθως απ0τι βλεπω εχεις απρει 3μημη συνδρομη και το κολπο που σου αναβαθμιζεται μονο του συμβαινει στνομιζω μονο στον μηνα.Κοιτα και πες μου πατάω στο details του hotfile και δεν έχει κάπου να διαγράψεις την εντολή. Σου ανεβάζω ακόμα άλλη μια φωτογραφία που πάρθηκε μετά από το details. Μάλλον όπως μου γράφεις και εσύ είναι ότι είναι εξάμηνη αγορά και όχι μήνα!!!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 πατάω στο details του hotfile και δεν έχει κάπου να διαγράψεις την εντολή. Σου ανεβάζω ακόμα άλλη μια φωτογραφία που πάρθηκε μετά από το details. Μάλλον όπως μου γράφεις και εσύ είναι ότι είναι εξάμηνη αγορά και όχι μήνα!!! Φιλε μου λογικα εισαι κομπλε.Επρεπε να σου λεει στην πρωτη σελιδα σου αυτο Recurring Payment To και οταν το πατησεις μεσα να μην σου λεει transaction id[που ειναι η αποδειξη σου και καλα]αλλα Subscription details που ειναι η συδνρομη σου. Για να εισαι απολυτως σιγουρος μπες μια και στο view all my trasactios,και ριξε και εκει μια ματια και ακομα μετα στο preapproved payments
jsjim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Φιλε μου λογικα εισαι κομπλε.Επρεπε να σου λεει στην πρωτη σελιδα σου αυτο Recurring Payment To και οταν το πατησεις μεσα να μην σου λεει transaction id[που ειναι η αποδειξη σου και καλα]αλλα Subscription details που ειναι η συδνρομη σου. Για να εισαι απολυτως σιγουρος μπες μια και στο view all my trasactios,και ριξε και εκει μια ματια και ακομα μετα στο preapproved payments Μπήκα και στο view all my trasactions, και δεν έχει, άρα είμαι κομπλέ......αλλά τι να το κάνεις έχω λίγο καντεμιά, μόλις αγόρασα 6μηνη hotfile, έκοψαν τα περισσότερα links άντε τώρα να μαντέψεις ποιος θα έχει την ίδια τύχη με rapidshare και hotfile;
PETROS13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 το ότι κόβουν τα links δεν έχει σημασία πάντα βρίσκεις και σε όλα, ακόμα και mediafire! Επίσης καλό θα είναι όποιος αγοράζει premium σε hotfile filesonic, ή fileserve να βάζει κάποιου φίλου του το λινκ για εγγραφή,αφού θα πάρει χρήματα τα οποία μπορεί να τα χρησιμοποιήσει είτε για ανάληψη είτε για αγορά για τον εαυτό του premium.
tugito Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Hotfile πλέον δεν βρίσκεις τιποτα απολύτως. Rapidshare έχει βαρέσει κατηφόρα. Megaupload καλό όπως πάντα. fileserve πάρα πολύς κόσμος, ανερχόμενο. Filesonic το καλύτερο και φτηνότερο με άπειρα links παντού. Γενικώς οποιος έχει fileserve και filesonic εχει τον κοσμο ολο. Βρείτε άλλο ένα άτομο και παρτε μαζί account σε αυτά τα δυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα