Προς το περιεχόμενο

αγορα συνδρομης file sharing

kabamaru21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτό έχω πει και εγώ πιο πριν, προφανώς λεφτά υπάρχουν :P

Sε αυτό που έχω κατάληξη γιατί έχω μιλήσει με διαφορους που πληρώνουν για τέτοια

Eίναι πως δεν ξέρουν να σετάρουν port)forward για τα torrents και έτσι με κλειστά ports το torrents σέρνονται. Ενώ τα File sharing sites που λένε εδώ λειτουργούν με το port 80 συνήθως και έτσι δεν θέλει port Forward.

και επίσης είναι η βαρεμάρα στο ψάξιμο για να βρείς torrent και πιο torrent είναι το σωστό, ενώ άμα πληρώνεις είναι όλα σε ένα site και καλά.

Δεν βλέπω κάτι άλλο.

ισως και το οτι κατεβαζουν χωρις να σκεφτονται αν υπαρχουν seeders κ ποσοι οσο για το port forward , εμενα φουλ τα κατεβαζει τα τορεντ απλως δεν εχω σοβαρο firewall , εχω των win7 μονο :ρ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ούτε για αστείο δεν συγκρίνονται τα file sharing κατεβάσματα με τα torrents, ούτε στην ταχύτητα ούτε στην ποιότητα των links που βρίσκεις σε κάποιες κατηγορίες υλικού πχ. HD encodings (vip groups). Με τους file sharers δεν έχεις καμία δέσμευση να αφήσεις 24/7 ανοικτό υπολογιστή και να τα δώσεις στη ΔΕΗ και σε ανταλλακτικά.

Αλλο τώρα που είναι άρρωστος ο Αργύρης και ψαχνόμαστε σε ελεύθερα torrents... ;)

PS: Στα fora που επισκέπτομαι βλέπω πλέον να παίζει πολύ easybytez και zevera.

Θέλω να αγοράσω Easybytez για 1 χρόνο που στο site τους έχει 57€ για ενα χρονο, υπαρχει καποια προσφορα ή μπορω να το βρω φθηνοτερα καπου παιδες?

Για δες προς digitadiko μεριά... 45 ο χρόνος.

Ούτε για αστείο δεν συγκρίνονται τα file sharing κατεβάσματα με τα torrents, ούτε στην ταχύτητα ούτε στην ποιότητα των links που βρίσκεις σε κάποιες κατηγορίες υλικού πχ. HD encodings (vip groups). Με τους file sharers δεν έχεις καμία δέσμευση να αφήσεις 24/7 ανοικτό υπολογιστή και να τα δώσεις στη ΔΕΗ και σε ανταλλακτικά.

Αλλο τώρα που είναι άρρωστος ο Αργύρης και ψαχνόμαστε σε ελεύθερα torrents... ;)

Συμφωνώ στην άποψή σου περί file sharing και torrent, και θα ήθελα να προσθέσω αρκετά ακόμα, αλλά ελέω της ονομασίας του παρόντος, δε θα προβώ σε μετατροπή του.

Για το υστερόγραφο που άφησες, zevera που παίζει? Στα ελληνικά που γνωρίζω, δεν έχει πάρει το μάτι μου zevera! Απάντησε μου αν θέλεις σε pm...

προφανώς και τα torrents είναι πιο γρήγορα μονο και μονο από το γεγονός πως είναι P2P τεχνολογία.

Tώρα άμα μπορείς να βρείς quality stuff επαφίεται στις δυνατότητες σου να ψάξεις. Άμα ψάχνεις βρίσκεις. και αυτά που βρισκοvτε στα FileSharing υπάχουν και στα Torrents

Τώρα άμα πρέπει να αφήσεις τα Torrents να κάνουν seed δεν είναι απαραίτητο άμα σε νοιαζεί το ρεύμα. Το να κανεις seed είναι καλή πρακτική γιατί βοηθάς και άλλους και δεν κοιτάς μονο τον εαυτό σου.

Kάνω attach και screenshot από mTorrent για να δείτε ταχύτητα. Προφανώς θα μου πείτε πως η photo είναι ψεύτικη και την βρήκα στο net, αλλα ok το έχω συνηθίσει.

post-203815-0-84401100-1369062816_thumb.jpg

Μα είναι ποτέ τεχνικά εφικτό τα p2p που καταναλώνουν περισσότερους πόρους, πόρτες και bandwidth να κατεβάζουν γρηγορότερα από το direct DL με 8-10 parts από κάποιον server ; Μη λέμε ότι θέλουμε, τα p2p μόνο που έχουν αυτό το συνεχές πάρε-δώσε κόβουν από την max ταχύτητα.

Στη φωτό ο τύπος κατεβάζει με 5mb οπότε έχει γραμμή 50άρα και μάλιστα πολύ κοντά στο mini-dslam του, επίσης έχει κλειστό το DHT και ανεβάζει μόνο 5kb που σημαίνει οτι δεν τον βρίσκει κανένας και πάει περίπατο το p2p..  είναι p2k (peer2koroida). Δεν σχολιάζω καν το 100% της cpu , ούτε οτι η φωτό είναι από realvnc δηλαδή το τορρεντ τρέχει σε άλλο υπολογιστή/box/δενξερωγωτι. Επομένως 2 υπολογιστές ανοικτοί, τεκμήριο διαβίωσης κύριε! :-D

Το σημαντικότερο βέβαια είναι οτι για να βρείς σοβαρό υλικό κ οχι τα τρέχοντα επεισοδιάκια του game of thrones πρέπει να καταφύγεις υποχρεωτικά σε σοβαρό tracker και να κάνεις σοβαρό seeding. Τελος πάντων, είμαστε εκτός θέματος ή ιδέα μου; :fear:

• Like 1

Μα είναι ποτέ τεχνικά εφικτό τα p2p που καταναλώνουν περισσότερους πόρους, πόρτες και bandwidth να κατεβάζουν γρηγορότερα από το direct DL με 8-10 parts από κάποιον server ; Μη λέμε ότι θέλουμε, τα p2p μόνο που έχουν αυτό το συνεχές πάρε-δώσε κόβουν από την max ταχύτητα.

Στη φωτό ο τύπος κατεβάζει με 5mb οπότε έχει γραμμή 50άρα και μάλιστα πολύ κοντά στο mini-dslam του, επίσης έχει κλειστό το DHT και ανεβάζει μόνο 5kb που σημαίνει οτι δεν τον βρίσκει κανένας και πάει περίπατο το p2p..  είναι p2k (peer2koroida). Δεν σχολιάζω καν το 100% της cpu , ούτε οτι η φωτό είναι από realvnc δηλαδή το τορρεντ τρέχει σε άλλο υπολογιστή/box/δενξερωγωτι. Επομένως 2 υπολογιστές ανοικτοί, τεκμήριο διαβίωσης κύριε! :-D

Το σημαντικότερο βέβαια είναι οτι για να βρείς σοβαρό υλικό κ οχι τα τρέχοντα επεισοδιάκια του game of thrones πρέπει να καταφύγεις υποχρεωτικά σε σοβαρό tracker και να κάνεις σοβαρό seeding. Τελος πάντων, είμαστε εκτός θέματος ή ιδέα μου; :fear:

Στη φωτό ο τύπος κατεβάζει με 5mb

ο τύπος είμαι εγώ

έχει γραμμή 50άρα και μάλιστα πολύ κοντά στο mini-dslam του

την εποχή που έγινε το screenshot δεν είχαμε VDSL

Μα είναι ποτέ τεχνικά εφικτό τα p2p που καταναλώνουν περισσότερους πόρους, πόρτες και bandwidth να κατεβάζουν γρηγορότερα από το direct DL με 8-10 parts από κάποιον server ;

εσύ κατεβάζεις directly με κάποιον manager 10-20 parts

Τα P2P κατακερματίζουν το download σου ανά χρηστη έτσι έχεις ταυτοχρονα downloads από κάθε χρηστη που συνδέεσαι.

100 χρηστες 100 downloads στην photo είναι μονο 16 αλλα δεν είναι πάντα έτσι. το "συνεχές πάρε-δώσε κόβουν από την max ταχύτητα."  αντιθετος πρόσθετη

Δεν σχολιάζω καν το 100% της cpu

το pc είναι ένα Via C3 Mini-ITX γιαυτο και 100% cpu και το έχω βγάλει photo όπως φαίνεται επιτηδες γιατί μπορούσα να το κρύψω θέλοντας να δείξω πως άμα το pc ήταν καλύτερο ίσως πήγαινε το download και παραπάνω.

Το mTorrent δεν θέλει dedicated pc το τρέχεις και το pc σου όπως και τα direct downloads. και δεν είναι τεκμήριο ενα παλιο PC oloi εχουμε, τεκμήριο είναι οι συνέχεις συνδρομές για να κατεβάζεις κάτι που υπάρχει και free.

, επίσης έχει κλειστό το DHT και ανεβάζει μόνο 5kb

η αλήθεια είναι πως τότε στην photo δεν Θυμαμε τι settings είχα

Τελος πάντων, είμαστε εκτός θέματος ή ιδέα μου; :fear:

ε μάλλον έχεις δίκαιο

Offtopic λοιπον:

έχει γραμμή 50άρα και μάλιστα πολύ κοντά στο mini-dslam του
την εποχή που έγινε το screenshot δεν είχαμε VDSL

Και εσύ πως εξηγείς τεχνικά και τεκμηριωμένα οτι κατεβάζεις με 5MB/sec ενώ το όριο στην 24άρα μεσοτοιχία με το dslam είναι 2,5mb μαζί με τα overheads? Φιλε μου, αυτό που προσπαθείς να μας πείσεις το έκανε και ο άλλος παλιότερα με το NAL DISC των 25gb. :devil:

Μα είναι ποτέ τεχνικά εφικτό τα p2p που καταναλώνουν περισσότερους πόρους, πόρτες και bandwidth να κατεβάζουν γρηγορότερα από το direct DL με 8-10 parts από κάποιον server ;

εσύ κατεβάζεις directly με κάποιον manager 10-20 parts. Τα P2P κατακερματίζουν το download σου ανά χρηστη έτσι έχεις ταυτοχρονα downloads από κάθε χρηστη που συνδέεσαι. 100 χρηστες 100 downloads στην photo είναι μονο 16 αλλα δεν είναι πάντα έτσι. το "συνεχές πάρε-δώσε κόβουν από την max ταχύτητα."  αντιθετος πρόσθετη

:shock: :shock:  Τι προσθέτει? bandwidth? Αν είναι έτσι να κατεβάζουμε με 2000 parts για να ανεβάσουμε τη γραμμή σε optical μισθωμένη. WTF? Δώσε μου να πιώ το δηλητήριο το πικρό , μη με βασανίζεις άλλο... Εκτός κι αν έχεις τεχνικά τεκμηριωμένη απάντηση, που να στέκει! :X 

To bandwidth είναι συγκεκριμένο, το τί κανουμε μ'αυτό είναι άλλη υπόθεση. Οταν κατεβάζεις ένα αρχείο με 8-10 parts από server που δεν έχει περιορισμό, το πολύ να έχεις κάποια kb/s σαν overhead. Οταν κατεβάζεις με p2p το overhead κάθε συνδεσης προστίθεται. Επίσης σου θυμίζω οτι στο p2p παίρνεις και στέλνεις ταυτόχρονα κι ως γνωστόν (?) το upload είναι από το ιδιο bandwidth με το download. Δηλαδή δεν γίνεται να ανεβάζεις με 100kb/s και να κατεβάζεις ταυτόχρονα με το max του εύρους. Αυτά τα πράγματα είναι στοιχειώδη, θεμελιώδη, κι αν δεν τα ξέρουμε καλύτερα να μη μιλάμε... :X

το pc είναι ένα Via C3 Mini-ITX γιαυτο και 100% cpu και το έχω βγάλει photo όπως φαίνεται επιτηδες γιατί μπορούσα να το κρύψω θέλοντας να δείξω πως άμα το pc ήταν καλύτερο ίσως πήγαινε το download και παραπάνω.

Το mTorrent δεν θέλει dedicated pc το τρέχεις και το pc σου όπως και τα direct downloads. και δεν είναι τεκμήριο ενα παλιο PC oloi εχουμε, τεκμήριο είναι οι συνέχεις συνδρομές για να κατεβάζεις κάτι που υπάρχει και free.

Ναι αν ηταν ενα οκταπύρηνο θα ανέβαζε στα 10MB/sec. Μα τι λέμε τώρα.. Τέλος πάντων το τζάμπα μόλις μας βάζει μέσα ένα παλιό pc, το ρεύμα του, το χώρο του, την (οποια) συντήρησή του και το 24/7 seeding του. Τέτοιο free και τζάμπα που το πληρώνεις χρυσάφι δεν το θέλω, ευχαριστω.

Τελικά στην Ελλάδα, η ψευδαίσθηση του τι είναι "τζάμπα" είναι τρομερά υποτιμημένη τελικά.. :-D

• Like 1

κολλας κάπου χωρίς λόγο για να βρείς επιχειρήματα ειπα εγώ να βάλεις κανεις pc για τα torrents ΟΧΙ, ούτε είναι αναγκαίο

Το torrents δουλεύουν και στο κύριο pc σου καλύτερα και από τα Direct Downloads.

Το ότι έβαλα εγώ pc είναι δικη μου επιλογή. Το συγκεκριμένο pc ήταν παλιό και underpowered που είχε επίπτωση και στa downloads 10MB/s δεν θα πήγαινε αλλα 6 η 7 μπορεί άμα ήταν σε καλύτερη κατάσταση το pc, και ούτε πρέπει να είναι on 24/7

εδώ συγκρίνουμε προγράμματα - τεχνολογίες όχι που θα τρέξουν.

Δεν είναι σοβαρή δουλειά να πληρώνεις κάποιος για content που διακινείται και δωρεάν στο internet. Είναι λεφτά στο αέρα για μια υπηρεσία που δεν είναι σοβαρή

δεν θέλω να ντίνο λεφτά σε 3ous που κάνουν αεριτζίδικες δουλειές και να του κάνω πλουσιους.

άμα περνώ pc για torrent η και για αλλα  services  που ΔΕΝ χρειάζεται κιόλας τουλάχιστον είναι κάτι που είναι και θα μεινει δικό μου.

Το μονο downside για το pc είναι το ρεύμα που και αυτό μπορείς να το μείωσης στο ελάχιστο η να μην βάλεις ΚΑΘΟΛΟΥ pc

Καλά μπορώ και εγώ να σου βγάλω ss που να δείχνει ότι κατεβάζω με 10MB/s με την 8άρα γραμμή μου. Γίνεται πολύ απλά με το Cheat Engine. :)

• Like 1

biomecanoid σταμάτα σε παρακαλώ να επιμένεις σε πράγματα που δεν γίνονται γιατι θα σου έρθει συστημένο κανένα πουλάκι εξωγήινο..

5MB/s στην "ως 24mbps" πόρτα δεν πιάνεις ούτε αν σε κουμπώσουν πάνω στο dslam. Το οτι το πιστεύεις είναι ένα θέμα κι ας το πάρουμε στην πλάκα, όμως το οτι προσπαθείς να μας δουλέψεις είναι ένα άλλο, πολύ σοβαρότερο θέμα. Τεχνικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τη μέτρηση ζήτησα. Εχεις; :devil:

Επίσης, εσύ μιλάς συνέχεια για το τζάμπα του θέματος και μόλις απαντώ οτι χρειάζεται pc 24/7 ανοικτό για να seedαρεις μου απαντάς οτι ψάχνω επιχειρήματα. Μα τι να ψάξω, μου τα δίνεις στο πιάτο. Θέλεις seeding ή οχι; Αν οχι τότε πας στα ελεύθερα trackers και κατεβάζεις οτι είναι ζωντανό, δηλ. επεισοδιάκια και ταινίες που μόλις έπαιξαν. Αν ψάχνεις κάτι πιο ψαγμένο, παλιότερο ή μεγαλύτερο σε μέγεθος, τότε την φούτσισες.

Για να τελειώνουμε και με την πληρωμή, file sharing service πληρώνεις για 4 λόγους: Για να κατεβάσεις ένα αρχείο 1.γρήγορα, 2.αξιόπιστα, 3.την ώρα που το θέλεις, και 4.σε υπολογίσιμα ακριβή συγκεκριμένο χρόνο. Κανένα από τα 4 δεν είναι 100% εγγυημένο με τα torrents.

Μόλις φτιαχτω λίγο γιατί μόλις μετακομισα θα κοιτάξω να σας στειλω further στοιχεια.

Θέλεις seeding ή οχι;

seeding απαραίτητα και με το ζόρι δεν θες όχ, ι κανεις προαιρετικά άμα θες εσύ.

Αν ψάχνεις κάτι πιο ψαγμένο, παλιότερο ή μεγαλύτερο σε μέγεθος, τότε την φούτσισες.

επειδή δεν ξέρω τώρα τη εννοείς παλιό και ψαγμένο σου δείχνω κάτι μεγάλο ( attachment )

post-266490-0-29280600-1369097922_thumb.png

Ωραίο το screenshot αλλά ενισχύει αυτό που έλεγα. Τα ίδια και τα ίδια βλέπω -το προφίλ του μέσου torrent user είναι πολύ συγκεκριμένο- και στο 95% αυτών είναι από τον 12/2012 ως τώρα. Δεν τα λες και παλιά ούτε ψαγμένα.. Για ρίξε τώρα μια ματιά στη στήλη με τους seeders, κάτι μηδενικά και μονοψήφια βλέπω... έτσι θα κατεβάσεις πράγμα με 1-2-3 seeders; :blink:

Τέλος πάντων για να μη ζοριζόμαστε χωρίς λόγο, κι εγώ το 60% από torrents τα μαζεύω γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι.. Απλά εξήγησα τους λόγους που προτιμούμε τους fire sharing hosts και νομίζω είναι σεβαστοί και υπολογίσιμοι. ;)

EDIT: Καλα βρε απατεώνα biomechanoid, τώρα είδα από τα παλιά post σου οτι κατέχεις πράμα. Τεχνικός δικτύων είσαι ρε συ και αφήνεις εμένα να εξηγώ πως δεν γίνεται να φέρνεις 5MB/s με 24άρα γραμμή; Θα πέσει φάπα ! :-D :mrgreen:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...