Προς το περιεχόμενο

αγορα συνδρομης file sharing

kabamaru21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ελληνικα ειμαι στο ac......ds , ως premium μελος αρα και Easybytez εχει πολλα ?

Ναι έχει αρκετά! Βασικά έχει αρκετά γνωστά! Αντιγράφω από τη σελίδα του:

Supported sites: Bitshare.com, CloudZer.net, Crocko.com, DDLStorage.com,

Cyberlocker.ch, Easybytez.com, Extabit.com, Filepost.com, Filevice.com,

Hotfile.com, Lumfile.com, Netload.in, OTEUpload.com, Rapidgator.net,

Rapidshare.com, Turbobit.net, uload.to, uload.to, ul.to, uploaded.to,

uploaded.net

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...

ηθελα να ρωτησω , αυτη την εποχη ποιος ειναι ο file hosting που εχει περισσοτερη κινηση?  netlimiter , uploaded  η rushare?

Αν αγοραζατε απο καποιον συνδρομη ποιος θαταν αυτος?

Ανάλογα φίλε μου με το τι θέλεις και ψάχνεις, και από που.... Στα ελληνικά παίζει πολύ uploaded από τα 3 που λες, και το easybytez που δεν αναφέρεις....

Αν παίζουν πολύ netload και uploaded, τότε πήγαινε καλύτερα σε άλλες λύσεις τύπου easybytez (έχει όριο ημερίσιο 15 giga για άλλους hosters), real debrid, all debrid που τα υποστηρίζουν και τα 2...

realdebrid και alldebrid ειναι τα ιδια? πιο ειναι καλυτερο?  παλια ειχα δοκιμασει το all debrid για netload αλλα μια δουλευε και μια οχι....  τωρα δουλευουν σωστα?

Στο real δεν είχα πρόβλημα όποτε έβαλα netload, αλλά από την άλλη σπάνια είχα links netload... Για το all δε ξέρω να σου πω, πάει καιρός από τότε που είχα συνδρομή εκεί. Διαφορές ανάμεσα στα 2 είναι έτσι όπως είπες, πότε δουλεύουν hosters και στα δύο, πότε στο ένα, πότε στο άλλο...

αυτό έχω πει και εγώ πιο πριν, προφανώς λεφτά υπάρχουν :P

Sε αυτό που έχω κατάληξη γιατί έχω μιλήσει με διαφορους που πληρώνουν για τέτοια

Eίναι πως δεν ξέρουν να σετάρουν port)forward για τα torrents και έτσι με κλειστά ports το torrents σέρνονται. Ενώ τα File sharing sites που λένε εδώ λειτουργούν με το port 80 συνήθως και έτσι δεν θέλει port Forward.

και επίσης είναι η βαρεμάρα στο ψάξιμο για να βρείς torrent και πιο torrent είναι το σωστό, ενώ άμα πληρώνεις είναι όλα σε ένα site και καλά.

Δεν βλέπω κάτι άλλο.

Θέλω να αγοράσω Easybytez για 1 χρόνο που στο site τους έχει 57€ για ενα χρονο, υπαρχει καποια προσφορα ή μπορω να το βρω φθηνοτερα καπου παιδες?

Θέλω να αγοράσω Easybytez για 1 χρόνο που στο site τους έχει 57€ για ενα χρονο, υπαρχει καποια προσφορα ή μπορω να το βρω φθηνοτερα καπου παιδες?

ψαξε σε διαφορα ελληνικά forum που εχουν "υλικό". Κάποια εχουν και τετοιες προσφορες.
(πρoσωπική αποψη - μεινε μακρια απο αυτα που εχουν τη λεξη stars)

Καμιά ιδέα ρε παιδιά, για αγορά premium στο alldebrid μέσω paysafe card; Από το site τους, ενώ την έχει σαν τρόπο πληρωμής, μου λέει ότι δε γίνεται αποδεκτός αυτός ο τρόπος στη χώρα που βρίσκομαι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...