Προς το περιεχόμενο

αγορα συνδρομης file sharing

kabamaru21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δες τις τιμές τους και μετά αποφάσισε αν αξίζει.

μα η τιμη του δεν εχει και μεγαλη διαφορα σε σχεση με τον croco

[μηνας παντα]

ξερεις κατι που δεν ξερω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

therock οι παραπάνω ρωτάνε για τη μετατροπή links μέσω υπηρεσιών debrid και μετέπειτα κατέβασμα τους. Δεν μιλάνε για free download.

Ναι φιλε μου και εγω για αυτο λεω. Τους ειχα στειλει e-mail και μου ειχαν προτεινει αυτην την λυση και εφτιαξε. Τωρα για τα νεα προβληματα που λετε οτι δειχνει Offline αρχεια που υπαρχουν και τα σχετικα δεν γνωριζω. Μηπως λεει απλα hoster unsupported αντι να εννοει πως το αρχειο δεν υπαρχει? Επειδη καθε λιγο και λιγακι τους μπλοκαρουν. Ας πουμε τωρα δεν λειτουργει, ουτε για all, ουτε για real.

Απλως στην περιπτωση που τα μετατρεψεις επιτυχως για uploaded.to θες ενα connection ανα αρχειο για να στο κατεβαζει. Ειχαν και σχετικο post στο φορουμ τους

http://forum.alldebrid.com/viewtopic.php?p=4220#p4220

Επισης για οσους ενδιαφερονται, το ιδιο το Alldebrid παρεχει συγκριτικα στηλη σε σχεση με το RealDebrid αναφερομενο στους λειτουργικους host provider, με την αιτιολογια οτι δεν φοβαται τον ανταγωνισμο :P

http://www.alldebrid.com/compare/

• 1 μήνα μετά...

Hello everyone! Βασικά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση! Στην αρχή ήμουν ένα από τα "θύματα" του fileserve που όταν έκλεισαν το Megaupload χέσ..αν πάνω τους και άλλαξαν πολιτική και μου διέγραψαν το account και παρόλαυτα μου τράβηξαν πληρωμή τον επόμενο μήνα άσχετα που με διέγραψαν! Anyway αυτό είναι άσχετο φυσικά απλά το ανέφερα για λίγο συμπόνια γιατί δεν βρήκα το δίκιο μου και είμαι σίγουρος ότι πολλοί την πάτησαν έτσι! :-D Απο τότε λοιπόν εμπιστευόμουν μόνο το rapishare στο οποίο και ξαναγύρισα, αλλά πρόσεξα ότι αν δεν ανανεώσω την συνδρομή μου διαγράφονται τα αρχεία και επειδή δεν ξέρω αν θα έχω τα χρήματα κάθε φορά και γενικά δεν θέλω να αγχώνομαι κάθε φορά να το ανανεώνω εγκαίρως, είπα να το ψάξω για easybytez xxx-debrid και γενικά τέτοιου τύπου file hosting sites. Η ερώτηση μου λοιπόν (για να τελειώσω και την έκθεση επιτέλους) είναι: Θα έχω το ίδιο πρόβλημα που στο rapid και μ'αυτα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry αν σας κούρασα!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Hello everyone! Βασικά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση! Στην αρχή ήμουν ένα από τα "θύματα" του fileserve που όταν έκλεισαν το Megaupload χέσ..αν πάνω τους και άλλαξαν πολιτική και μου διέγραψαν το account και παρόλαυτα μου τράβηξαν πληρωμή τον επόμενο μήνα άσχετα που με διέγραψαν! Anyway αυτό είναι άσχετο φυσικά απλά το ανέφερα για λίγο συμπόνια γιατί δεν βρήκα το δίκιο μου και είμαι σίγουρος ότι πολλοί την πάτησαν έτσι! :-D Απο τότε λοιπόν εμπιστευόμουν μόνο το rapishare στο οποίο και ξαναγύρισα, αλλά πρόσεξα ότι αν δεν ανανεώσω την συνδρομή μου διαγράφονται τα αρχεία και επειδή δεν ξέρω αν θα έχω τα χρήματα κάθε φορά και γενικά δεν θέλω να αγχώνομαι κάθε φορά να το ανανεώνω εγκαίρως, είπα να το ψάξω για easybytez xxx-debrid και γενικά τέτοιου τύπου file hosting sites. Η ερώτηση μου λοιπόν (για να τελειώσω και την έκθεση επιτέλους) είναι: Θα έχω το ίδιο πρόβλημα που στο rapid και μ'αυτα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry αν σας κούρασα!

Ναι, με easybytez σε 30 μέρες αν δεν είσαι premium στα σβήνει. Λέει βέβαια ότι τα σβήνει αν μέσα σε 30 μέρες δεν έχουν κατέβει, αλλά εμένα τα έσβησαν και είχαν κατέβει πακέτο πριν 2 μέρες.

Μόνο εγώ δε μπορώ να μπω real-debrid σήμερα ή είναι γενικό το φαινόμενο;

Μπαίνω κανονικά φίλε μου, δε ξέρω αν βέβαια τώρα έχεις λύσει το πρόβλημα.

• 8 μήνες μετά...

Oι multi file sharing hosters δεχονται Paysafe ετσι ;

Ποιος ειναι ο ...hoster που υποστηριζει τα πιο πολλα file-sharing site ?

thank youuuu !!!

Το Real Debid που χρησιμοποιώ εγώ έχει.

Πολύ καλοί είναι Real Debid, all debrid, με χαμηλή τιμή, καλός και ο zevera, αλλά κατά τη γνώμη μου πολύ ακριβός, και τελευταία ανεβαίνει πολύ και το easybytez σα multihoster, που υποστηρίζει αρκετούς και γνωστούς hoster!!! Αριθμιτικά τώρα, περισσότερους υποστηρίζει το all debrid...

• Like 1

αυτος που χρησιμοποιεις εσυ ο real DEbid ,κανει αμεσως μετατροπή τα links ? Εχω zevera απο παλια ,εχω αγορασει GB βασικα αλλα οσα links του βαζω,εκτος απο τα rapidgator links που δουλευει ρολοι η μετατροπη , σε ολα τ αλλα δε μου δουλευει , γινεται μετατροπη απο τον Χ filehoster σε zevera links αλλα οταν κανω add bunch download from clipboard στον idm , μου κατεβαζει ενα ξεμπαρκο μερικων ΚΒ αρχειο ,οσο κ αν περιμενω...αν περιμενω πολυ βγαζει error . (ενω στο rapidgator εμφανιζει στιγμιαια αυτο το αρχειο κ μετα κανονικα αλλαζει σε .rar πχ και δειχνει ειναι τοσα ΜΒ και η ληψη ξεκιναει αμεσως)

αυτος που χρησιμοποιεις εσυ ο real DEbid ,κανει αμεσως μετατροπή τα links ? Εχω zevera απο παλια ,εχω αγορασει GB βασικα αλλα οσα links του βαζω,εκτος απο τα rapidgator links που δουλευει ρολοι η μετατροπη , σε ολα τ αλλα δε μου δουλευει , γινεται μετατροπη απο τον Χ filehoster σε zevera links αλλα οταν κανω add bunch download from clipboard στον idm , μου κατεβαζει ενα ξεμπαρκο μερικων ΚΒ αρχειο ,οσο κ αν περιμενω...αν περιμενω πολυ βγαζει error . (ενω στο rapidgator εμφανιζει στιγμιαια αυτο το αρχειο κ μετα κανονικα αλλαζει σε .rar πχ και δειχνει ειναι τοσα ΜΒ και η ληψη ξεκιναει αμεσως)

Η μετατροπή στα links στο real debrid αλλά και στο all debrid που έχω δοκιμάσει, είναι άμεση, και το πρόβλημα που αναφέρεις το αντιμετωπίζω μόνο όταν κάποιος hoster είναι εκτός λειτουργίας στο real debrid ή στο all debrid αντίστοιχα...

το ζεβερα αν καποιος ειναι εκτος λειτουργιας ,σου βγαζει απο κατω μηνυμα αμεσως ,σου λεει X filehoster is out of order please use another filehoster. Τωρα τι να πω γμτ :P γι αυτο ψαχνω εναλλακτικο :) :P

το ζεβερα αν καποιος ειναι εκτος λειτουργιας ,σου βγαζει απο κατω μηνυμα αμεσως ,σου λεει X filehoster is out of order please use another filehoster. Τωρα τι να πω γμτ :P γι αυτο ψαχνω εναλλακτικο :) :P

Είναι ανάλογα γμε το ποιους hoster χρησιμοποιείς περισσότερο, για παράδειγμα αν θέλεις ul.to να ξέρεις πως σε real debrid αλλά και στο all debrid έχει συχνά προβλήματα και δε δουλεύει... Αν γράψεις με ποιους δουλεύεις συχνότερα, ίσως να μπορέσει να σε βοηθήσει κάποιος από εδώ με την εμπειρία του!

δυστυχως δεν εχω καποιο συγκεκρικεμενο γιατι μπαινω σε δημοσιο θειο , για οσους καταλαβουν ειναι αυτος με το -bb , οποτε ο,τι βρω ! Θα ηθελα εναν που να δουλευει καλα με τους πιο γνωστους !

δυστυχως δεν εχω καποιο συγκεκρικεμενο γιατι μπαινω σε δημοσιο θειο , για οσους καταλαβουν ειναι αυτος με το -bb , οποτε ο,τι βρω ! Θα ηθελα εναν που να δουλευει καλα με τους πιο γνωστους !

Από εκεί μάλλον πρέπει να πας είτε σε all debrid είτε σε real... Αλλά και πάλι εγώ βρίσκω μερικά αρχεία σε hosters που δε δουλεύουν να ξέρεις!!

ε κοιτα πρωτη μου επιλογη ειναι η πειρατικη ακτή ,μετα τα τορεντζ . Αμα δε βρω εκει αυτο που ψαχνω ή το βρω με μηδενικους ή ελαχιστους seeders ,τοτε καταφευγω στη λυση του θειου ! Γι αυτο θελω ενα που να δουλευει με τα πιο γνωστα εστω .. !

ε κοιτα πρωτη μου επιλογη ειναι η πειρατικη ακτή ,μετα τα τορεντζ . Αμα δε βρω εκει αυτο που ψαχνω ή το βρω με μηδενικους ή ελαχιστους seeders ,τοτε καταφευγω στη λυση του θειου ! Γι αυτο θελω ενα που να δουλευει με τα πιο γνωστα εστω .. !

Real Debrid ή All Debrid είναι αυτό που χρειάζεσαι τότε...

Αν δούλευες με ελληνικά, τότε θα σου έλεγα πήγαινε σε easybytez μονόδρομο! Έχει βάλει τελευταία πολλούς γνωστούς συν φυσικά το δικό του, αλλά σε αριθμό είναι αρκετά πίσω από τα 2 ανωτέρω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...